edzia.79 16.10.07, 14:34 Ewuniu dostalas mojego smsa tydzien temu??? bo teraz sobie pomyslalam ze moze nie wiesz od kogo ---tara....-- a to ode mnie :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-millie Re: e-milie 16.10.07, 17:05 edziu, dostałam Twojego sms-ka i odpisałam w poprzednim wątku (o tabletkach)- niestety miałam zjazd rodzinny i nie mogłam od razu odpowiedzieć. oczywiście i z wielką przyjemnością spotkam się w kinie :))) a Twój numer mam cały czas zapisany, jeszcze z czasów, kiedy byłyśmy nie rozpakowane ;) ściskam i - mam nadzieję - do szybkiego zobaczenia! e-millie p.s. może w przyszłą środę? Odpowiedz Link
edzia.79 Re: e-milie 16.10.07, 22:58 sroda mi pasuje,starszak juz prawie wyzdrowial tzn.jutro juz mam zamiar wyjsc z domu bo sfiksuje-siedze caly dzien sama z dzieciakami od soboty. Odpowiedz Link
e-millie Re: e-milie 17.10.07, 11:56 w takim razie jesteśmy wstępnie umówione na przyszły tydzień na środę w kinie :))) ale fajnie, ostatni raz byłam na filmie jeszcze w dwupaku :)musimy tylko sprawdzić, gdzie takie multibabykina są w stolicy i zobaczyć, co grają - mam wielką nadzieję na coś lekkiego i wesołego! pozdrawiam gorąco!!! e-millie Odpowiedz Link
edzia.79 Re: e-milie 17.10.07, 12:15 dziewczyny mialy isc dzisiaj do kina. chyba do multikina na ursynowie. od przyslego tygodnia starszak idzie do przedszkola wiec bede wolna. ja tez ostatnio bylam w kinie w ciazy na Shreku. super ze jest taka mozliwosc i podobno bilety sa tanie. Odpowiedz Link