joaska_29 27.11.07, 11:23 No nie obijać się proszę! Ja zabieram się do sterty prasowania póki Dziecko śpi. Chętnych zapraszam do towarzystwa. W grupie jest przyjemniej. Zatem _ deska, żelazko i do roboty GO! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 11:25 Aśka uduszę Cię! :-)))) Musiałaś mi przypomnieć o stercie ciuchów do prasowania, którą skutecznie od kilku dni przerzucam z kąta w kąt?;-))) Odpowiedz Link
a090707 Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 11:26 U mnie tez sterta do prasowania, dziecko wlasnie zasnelo, a ja zrobilam cafe latte i siedze przed kompem :) Odpowiedz Link
a.hysa Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 11:26 moj jeszcze nie spi wiec musze czekac az usnie Odpowiedz Link
ingapol Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 11:26 moja póki co nie śpi, ale jak zaśnie po wizycie na mieście (brrrrr) to tez musze dziś poprasować, więc dołączę sie ok 15 Odpowiedz Link
lucy_cu Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 11:26 Ja poprasowałam rano- ale chętnie Ci pokibicuję. :-) I raaaz, i dwaaaa...Dokładniej, dokładniej! ;-) Odpowiedz Link
chanastel Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 11:35 U mnie też czeka mała sterta ale właśnie ma miejsce drugie płukanie następnej sterty więc postanowiłam się dobić i poczekam na tą resztę aż wyschnie-może wieczorem? Odpowiedz Link
joaska_29 Re: Skończyłam! 27.11.07, 12:03 W sumie to najgorzej jest zacząć - potem juz samo idzie. Melduję o wykonanym zadaniu. Dziecko jeszcze śpi. Teraz druga kawka? Odpowiedz Link
a.hysa melduje sie 27.11.07, 15:56 skonczylam prasowac... niestety maly nie bardzo mi dal zaczelam prasowanie o 11 nastej a on zaraz jak ja zaczelam sie obudzil i dopiero o 14 nastej usnal wiec ja w godzinkie sie ze wszystkim uwinelam... echhh teraz tylko obiad dla mojego mezusie:) Odpowiedz Link
anula_82 Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 17:15 Ja dzis tez prasowałam. Joska byłam w hurtowni patrzec na krzesełka do karmienia. w sumie nic specjalnego ale były te które mi sie podobają i chce kupic. jakies pytanka to moze na czacie wieczorkiem, co? Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 22:07 Właśnie mąż mi poprasował :-)) ja nienawidzę PRASOWAĆ!!! Odpowiedz Link
kamsi Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 22:16 Ja dzisiaj prasowałam stertę Kostka ciuchów, nawet nie wiedziałam, że była taka zbiorowa akcja:) Odpowiedz Link
ingapol Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 23:21 niestety, dzis mi sie nie udało, ale jutro mnie już nie ominie Odpowiedz Link
joannakw Re: prasujemy, prasujemy! 27.11.07, 23:29 to dobrze ze tego wczesniej nie widzialam - bo prasowania mam jeszcze troche - ale wczoraj troche juz zrobiłam :) Odpowiedz Link