m0nalisa hehe no dooobra :) 13.12.07, 04:22 jestem znowu w ciąży :) zrobilam dwa testy w piatek beda oficjalne wyniki, zaraz potem usg - trzeba przeciez ustalic który to tydzien a inaczej sie nie da hehehe Mati ma 5,5 miesiaca i juz żesmy mu rodzenstwo zmalowali heh :) Odpowiedz Link
lilka.k Re:Gratulacje! 13.12.07, 06:26 Życzę spokojnej ciąży :). Będziemy mogły pogadać jak to jest mieć dzieci z małą różnicą wieku :). U mnie co prawda 1 minuta, a u Ciebie ok. 5 miesięcy, ale później to się prawie wyrówna :) Odpowiedz Link
izoola Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 07:42 no pieknie!!!!! gratulacje i spokojnej ciazy zycze:D Odpowiedz Link
e-ness Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 07:45 GRATULACJE!!!!:) Super:) A ostatno był watek o "niby ciąży" ingapol:) a tu prosze prawdziwa!!! trzymajcie sie cieplutko, dbaj o siebie i malucha,tego wiekszego i ta okruszynke:) daj koniecznie znac którt to tydz. pozdrawiamy Karola i agula Odpowiedz Link
silvii Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 08:27 GRATULACJE!!! no prosze a zastanawialam sie ostatnio czy to sie komus z naszego forum przytrafi... :) duzo zdrowia dla malucha, ciebie i malej fasolki! Silvii & Dan Odpowiedz Link
ridibunda Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 09:13 Gratulacje, jesteś pierwsza:) Ja też po wczorajszym poście Ingapol zastanawiałam sie która pierwsza i jest:) Spokojnej ciąży i wspaniałego dzidziusia życzę. Odpowiedz Link
kamsi Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 09:20 O rany, gratuluję bardzo:) Dawaj co jakiś czas znać, jak się czujesz i jak dzidziusie (ten już urodzony i ten w brzuchu:)) Odpowiedz Link
pysiulek_79 Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 09:32 Gratulacje!!! Zyczymu duzo zdrowka, ciepla i spokoju!!! Odpowiedz Link
spodnica_w_kratke Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 10:07 gratulacje! super! bycia w ciazy i poczucia, ze w srodku rosnie Maly Czlowiek wrecz zazdroszcze:) niech Maly, Zupelnie Nowy Czlowiek zdrowo rosnie:) i co-lipiec?:) Odpowiedz Link
mama.malenstwa Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 11:04 Gratuluję!!! Pewnie będzie lipcowy dzieciaczek:))) Odpowiedz Link
zumali Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 11:53 Super!!! Serdeczne gratulacje :-) No to teraz rosnijcie sobie zdrowo! Pozdrowionka i buziaki :D Odpowiedz Link
boazeria Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 12:17 o kurcze az lezka w oku mi sie zakrecila.... gratulacje! napisz jak sie czujesz, na kiedy termin wypada, czy pracujesz czy idziesz na zwolnienie, co na to twoj maz i wogole kochana to zycze spokojnej ciazy i duzo duzo radosci!!! :-) Odpowiedz Link
a.l.a.s.k.a77 Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 13:36 Sredeczne gratulacje!!!NIech maleństwo sie zdrowo rozwija! Odpowiedz Link
anula_82 Re: hehe no dooobra :) 13.12.07, 14:18 świetnie! Gratuluję i życzę spokojne ciązy. I zdrowia, by starczyło :):) Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: hehe no dooobra :) 14.12.07, 20:54 Nooooo, gratuluję!!!!!! Życzę dobrej, spokojnej ciąży. Fajnie będą miały dzieciaczki - rodzeństwo z taką małą różnicą wieku na pewno będzie bardzo zżyte. Wszystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: hehe no dooobra :) 14.12.07, 20:56 gratulacje!!!! ale fajnie!!! ja musze poczekać ze dwa lata, a potem do dzieła:D życzę Ci bezproblemowej, przyjemnej i radosnej ciąży i kolejnego kochanego szkrabika:D Odpowiedz Link
lilianak1 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 08:03 GRATULUJĘ, dzielna dziewczyna jesteś. Staraj się dużo odpoczywać i pisz do nas jak się czujesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
blanka0 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 08:30 wow ale fajnie tez osttanio o tym myslalam tzn która pierwsza rozpocznie , a ciekawe czy to nie wypadnie na lipiec 2008 ? Odpowiedz Link
burda3 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 08:58 Gratulacje ! A rodziłas naturalnie? Bo ja miałam cc i co najmniej rok należy odczekac...tak więc zycze Ci duzo zdrowia i wspaniałej ciąży! Odpowiedz Link
ingapol Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 08:58 gratuluję być może znowu będziesz lipcówką Odpowiedz Link
dziunia27 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 09:51 o kurcze :)) gratulacje!!!zdrowka i spokojnej ciazy Ci zycze.. z jednej strony, to fajnie, taka mala roznica wieku miedzy dziecmi :)) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 09:51 Wow, gratulacje :-) Z doświadczenia wiem (no, u mnie starszaki co dwa lata, nie co rok- ale i tak to mała różnica), że niewielka różnica wieku to sporo pracy dla rodziców na początku, ale za to relacje mniędzy rodzeństwem świetne. I wiesz, odwalisz robotę przy maluchach hurtowo, a potem będziesz miała spokój. :-) Też się zastanawiałam, która Lipcówka zacznie. :-) Kurczę, normalnie Ci zazdroszczę. SUPER !!! Odpowiedz Link
lajla84 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 10:35 No to najserdeczniejsze gratulacje! Super! Koniecznie nas informuj na bieżąco jak to jest być w ciąży mając w domu niemowlaka. Może któraś się jeszcze skusi! Ja poczekam jeszcze:) Odpowiedz Link
joasia83m Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 11:34 oooo, no i super, mam nadzieje ze sie cieszysz, bo my z Toba baaardzo!! Odpowiedz Link
agasar79 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 11:51 super, gratulacje!!!!!!!!! Nawet troszeczkę ci zazdroszczę ;))) Odpowiedz Link
agusiajasia Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 12:44 Gratulacje!! Może nie będzie na początku łatwo, ale warto :) Wspaniale! Odpowiedz Link
edzia.79 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 13.12.07, 13:41 gratuluje!!!!! super!!!! u nas jest 5 lat roznicy,a trzeciego dziecka juz nie chce. no kochana to teraz zbieraj sily i uwazaj na siebie. Odpowiedz Link
m0nalisa ojezu ile postow :)))) 13.12.07, 14:05 dzieki dziewczyny, jasne ze sie ciesze ale zaskoczona jestem bardzo. Wprawdzie tabletek nie brałam świadomie ale myslelismy ze te starania zajmą nam o wiele wiecej czasu :))) No i przeraza mnie troche dwójka małych dzieci na raz :) bo faktycznie zatrze sie ta różnica szybko. Mateusza urodziłam naturalnie, ale on był wczesniakiem , był malutki, dwa kilo zaledwie wiec było mi łatwo go wyprzec :) nie wiem jak z praca. Własnie z koncem grudnia konczy mi sie macierzynski wiec musze szybko wiedziec ktory to tydzien i wrzucic zaswiadczenie do biuta. Prace mialam ciezka jak na ciaze bo fizyczna- mam podstawy by sie obawiac i kolejne dziecie zeby nie urodzilo sie za szybko- wiec bede rozmawiac z lekarzami, moze dostane zwolnienie, jesli nie to na kilka miesiecy od stycznia wroce do pracy- bede jednak 5 razuy bardziej sie oszczedzac :))) jestem dobrej mysli- jak by nie bylo to wspaniała wiadomosc :))) Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: ojezu ile postow :)))) 13.12.07, 14:11 ogromniaste GRATULACJE!!!! prezent na Święta-przecudny se zrobiliście, oby wszystko poszło gładko, ciąża przebiegła spokojnie, poród był szybki i bezbolesny a Mateuszek niech będzie grzecznym i przykładnym chłopczykiem jak na starszego brata przystało:~)) Odpowiedz Link
patrice7 Re: GRATULACJE :) 13.12.07, 15:42 Rany julek, co za nowina:) a ja wczoraj zastanawiqalam sie kto nam oglosi pierwszy taka wiadomosc:)) hhe nie musiałam długo czekac:) Moje gratulacje ,zdawaj nam relacje na biezaco! Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: GRATULACJE :) 13.12.07, 17:07 No to i ja się się przyłączam do GRATULACJI WWWWWWWWWWOW !!! Ale macie prezencik. Tobie pewnie łatwo nie będzie ale dzieciaki będa się razem rewelacyjnie wychowywały :-)) Ja miałam 3 ciąże zaplanowane teraz z perspektywy czasu myślę, że mogłam miec jakąś wpadkę :-)) ...żebym nie była po 2 cesarkach ...hhhmmm Odpowiedz Link
asia19813 Re: GRATULACJE :) 14.12.07, 00:13 Gratuluje z całego serca, ale świetna wiadomość, mamy w śród nas ciężarną, ale super, jak to fajnie powspominac jak się miało brzuszek Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 14.12.07, 09:48 Gratulacje!!! Ale sobie zrobiliście prezent na święta:) Fajnie Ci, a my życzymy spokojnej ciąży!!! Odpowiedz Link
sylpal13 wszystkiego najwspanialszego!!! 14.12.07, 11:17 na całą ciązę, zdrówka i pociechy z brzuszka i z nie brzuszka, troche zazdroszcze, ale i podziwiam! Odpowiedz Link
dagi.ww Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 14.12.07, 11:38 Dołączam się do wszystkiego, co napisały już dziewczyny! Też jestem ciekawa, czy to będzie lipiec??? Buziaki dla Ciebie i fasolki!!!!! Odpowiedz Link
musia79 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 14.12.07, 13:15 nie było mnie kilka dni, a tu proszę TAKIE wiadomości :D Wspaniale - szczerze zazdroszczę :)) i GRATULUJĘ!!! Odpowiedz Link
dmgr Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 14.12.07, 20:43 Moje gratulacje, choc w moim przypadku to raczej jest odwrotnie ja się trzęsę o to by znowu nie zajśc. Fajnie, ja mam 2 lata i 3 miesiące różnicy jest ciężko ale fajnie. Odpowiedz Link
asia-ch Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 15.12.07, 12:56 Serdecznie gratuluję. Nie będzie łatwo, ale mam nadzieję że sobie poradzisz i dzieciaczki dadzą Ci wiele radości. :-) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 15.12.07, 13:15 Gratulujemy i życzymy duuuuużoooooo zdrówka i spokojnej ciąży :-) Odpowiedz Link
badowimo Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 15.12.07, 13:32 Gratulacje i spokojnej ciazy:) Odpowiedz Link
lee_a gratuluję! 16.12.07, 10:28 monalisa wielkie gratulacje! moj brat urodzil sie rok i dzien po mnie, hehe ;) na twoim miejscu nie wracałbym do pracy, idz na L4 i odpoczywaj. Zbieraj siły, bo się przydadzą dla dwójki maluchów, Odpowiedz Link
katx1 Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 16.12.07, 10:43 Gratuluję, zainsapirowałaś mnie chyba nie będę jednak nczekać tak długo jak planowałam (min 4 lata) taka prędka jak ty też raczej nie (szczególnie że jestem po cc) ale może za rok? Odpowiedz Link
malea1 wow :)))) 16.12.07, 16:53 Ogromniaste gratulacje. Ja dokładnie rok temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży, a u ciebie już następny dzidziuś. Też bym chciała, żeby była mała różnica wieku, ale jeszcze się chyba nie odważę, chyba że niespodzianka.... Wszystkiego dobrego dla ciebie i dzieciaczków. Odpowiedz Link
iwaolej Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 05.01.08, 19:45 chciałabym zapytać jak się czujesz, trzymam kciuki :) Odpowiedz Link
izamig Re: m0nalisa no pochwal się:~)) 05.01.08, 20:01 Ja Ci już gratulowałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz. Mam nadzieje, że ja też zaniedługo będę się mogła pochwalić tak dobrą nowiną. DUŻO ZDROWIA! Odpowiedz Link
m0nalisa jak sie czuje? 06.01.08, 04:57 jak wygotowany kalosz :) ja wiem ze ciąża ciąży nierówna ja mam tego przykład z matim czułam sie fantastycznie, żADNYCH objawow, zero nudnosci, raczej bez spektakularnych zachcianek,spac mi sie tylko na poczatku chcialo dopiero w 6-7 miesiacu bylo mi ciezkawo zawiazac buty, i odezwała sie zgaga, bardziej sie meczylam ale ciaza sama w sobie cud malina. a teraz? błueeeeee wiecznie mi niedobrze- torsji nie mam ale czuje sie tak jakbym palucha w gardle miala caly czas, jestem zmeczona,czasem boli mnie głowa, prawie po kazdym obiedzie zapadam w sen :)juz mam zgage ciezkawo mi jakoś, no generalnie samopoczucie mam kiepskawe. wprawdzie nie daje sie, spaceruje, zarzywam swiezego powietrza, Mati daje mi całe masy radosci i generalnie szczesliwa jestem wiec i powodow do radosci mam wiele ale jakas taka niedorobiona jestem lekko hehe moj R sie cieszy ze jak tak to chyba na córke :) ano zobaczymy dzieki dziewczyny za zyczenia- bardzo mi milo w srode idziemy podgladac ufoka- dowiemy sie ktory to w ogole jest tydzien :) bede informowac :) mam nadz Odpowiedz Link
asia19813 Re: jak sie czuje? 06.01.08, 10:08 życze dobrego samopoczucia, daj znać po wizycie Odpowiedz Link