musia79 30.12.07, 13:38 Witajcie. Kupiłam w Biedronce body bawełniane z długim rękawkiem, 2-pak kosztuje 8,99. Wyglądają całkiem porządnie :) Od 3 stycznia będą rajstopki frotte po 6,99zł. link do strony biedronki www.biedronka.pl/str/2/i/6.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enya81 Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 13:45 Super, ide zaraz z Małym na spacer to wskoczę bo tam zawsze wszystko schodzi na pniu. identyczne były latem z krótkim rekawem i bardzo sobie je chwalę, chociaz juz wszystkie sa ciasne. Na pewno kupię i polecam. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 14:02 Rajtuzy z frotki są super, bardzo sobie chwalę, ale mam z WOLI. Jak patrzyłam na inne to jednak ta gumka się tak fajnie nie rozciąga jak z tej firmy. A nawet wydaje mi się, że lekko uciska dziecko. Kiedyś przypadkiem zakupiłam gazetę w której były rajtuzy. Sztuczne to jak cholera. Wywaliłam. Odpowiedz Link
musia79 Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 14:07 to fakt - najlepsze rajstopki są z Woli - ale jestem ciekawa jakie będą te z Biedronki bo cena jest atrakcyjna.. ogólnie najlepsze rajstopki są te które mają ściągacz w pasie a nie wszywaną gumkę. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 15:35 Co do rajstopek to ja też staram się kupować z woli, ale szczerze to ostatnio porównywałam skład woli i syntex-u i te z firmy syntex miały o kilkanaście % więcej bawełny, W praniu sprawdzają się obie firmy. Sztucznych - bazarowych po 3-5zł się wystrzegam, stópki się pocą, a po praniu rajstopy wyglądają ochydnie - przerobiłam przy starszaku - prezenty od babci :( Do biedronki chętnie zajrzę, bo często mają dobre gatunkowo produkty. Dzięki za cynk :) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 15:48 zajrzepo rajstopki, a body dziś kupiłam, kupiłam jak byłam w ciąży i jestem zadowolona. Odpowiedz Link
azi81 Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 22:35 dzis byłam w biedronce i kupiłam dwa dwupki tych body sa sliczne :) zobaczymy jak siebeda nosic ale rajstopek nie bylo :( Odpowiedz Link
joasia83m Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 22:42 i ja pobieglam do biedrony, a tam w koszach pusto:(( nie wiem czy juz, czy jeszcze nie wylozyli towaru. jutro pobiegne jeszcze raz:) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Body i rajstopki w Biedronce 30.12.07, 23:14 rajstopki po nowym roku będą, Odpowiedz Link
baska_84 Re: Body i rajstopki w Biedronce 02.01.08, 17:45 pracuje w biedronce (tzn teraz jestem na wychow.) ale do rzeczy oglądałam już te rajstopki nie zbyt grube ale za taką cenę to polecam. Wybrałam już najładniejsze wzory i czekają na mnie spokojnie na magazynie ;) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Body i rajstopki w Biedronce 07.01.08, 13:24 Teściowa mi kupiła 2 paczki i są nawet niezłe. Ciekawe ile wytrzymają te plastikowe zatrzaski (zawsze kupowałam z metalowymi), ale jak za tę kasę to ok. Odpowiedz Link
asia19813 Re: Body i rajstopki w Biedronce 07.01.08, 13:38 ale o co chodzi o jakie zatrzaski? Odpowiedz Link
lilka.k Re: Body i rajstopki w Biedronce 07.01.08, 13:53 no te w kroku co są. O body piszę. Odpowiedz Link
asia19813 Re: Body i rajstopki w Biedronce 07.01.08, 14:37 a ja myślałam że o rajstopkach, mam body sa super Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Body i rajstopki w Biedronce 07.01.08, 18:52 kupiłam w biedronce i body (te plastikowe zatrzaski są ok) i dwie pary rajstopek, całkiem fajne, ale jeszcze troszeńke za duże. Za taką kasę, naprawdę warto. Odpowiedz Link