blanka0 25.01.08, 15:22 idziecie do kina w srode ? graja Zaczarowana i chyba w koncu sie odwaze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Wrocławki 25.01.08, 15:35 Mamy nadzieję w końcu dotrzeć. Szczepienia już na ten okres wszystkie zaliczyli, mam nadzieję, ze znowu nic nie wyskoczy w postaci zapalenia ucha albo gorączki. Coś pecha mieliśmy ostatnio by iść do kina. Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Wrocławki 25.01.08, 17:35 ja bede obiecalam corce ze pojdziemy wiec wybiore sie z moimi skarbami i oczywiscie chetnie sie z wami spotkam Odpowiedz Link
ankas4 jestem rozczarowana mialo byc:"Lejdis" tak mowili 26.01.08, 00:53 Mowili ostatnio w srode , ze teraz ma byc film:Lejdis" kurcze a tak sie nastawilam juz... ale coz moze "zaczarowana" bedzie tez fajna... Odpowiedz Link
lilka.k Re: jestem rozczarowana mialo byc:"Lejdis" tak mo 26.01.08, 08:50 My też się nastawiliśmy na Lejdis...chcieliśmy bardzo zobaczyć... A tak w ogóle to mam nadzieję, że klony nie dadzą mi czadu, bo inaczej będziemy musieli wcześniej wyjść.. Odpowiedz Link
blanka0 Re: jestem rozczarowana mialo byc:"Lejdis" tak mo 26.01.08, 08:56 zaczarowana ma niezłe recenzje Odpowiedz Link
lilka.k Re: jestem rozczarowana mialo byc:"Lejdis" tak mo 26.01.08, 11:25 No właśnie podoba mi się opis i chętnie zobaczę. Taki lekki film się zapowiada. Odpowiedz Link
m_k8 Pozdrowienia dla Was:-) 26.01.08, 20:51 Hej Laski! Miłego seansu. Co tam u Was? Brakuje mi spotkań w Waszym gronie... Nie mam jak więc tu się podzielę myślami... lilka.k - super fryz :- ) ankas4 - oglądałam bloga. Cz-b. zdjęcia z Tymkiem cool :-) blanka0 - pilnuj Lenę:) Ileż ona ma siły!!! burdziaa - Ucałuj mojego chłopaka :-) Ile to on ma już zębów?? chanastel - o zęby Tosi też jestem zazdrosna :-), :-), :-) Patrice7 - super, że Malwka załapała butlę. Nareszcie możesz wyjść na dłużej z domu. Aaaa...ona z Leną powinny należeć do klubu kaskaderów :-) Jutka - co u Ciebie? Jak powrót do pracy? Jak Lena? Odezwij się. olusia80 - uściskaj swoje maluchy. U nas wszystko dobrze. Dziś Hania miała usg serca, bo pediatra wychwyciła szmery. Jest ok, to tzw. szmery niewinne. Zębów brak nadal. Apetyt super. Jest apetyt i jest siła, podtrzymywana za ręce Hania stoi! Buziaki dla Was wszystkich! M. Odpowiedz Link
burdziaa Madzia! 26.01.08, 23:22 uff to dobrze,ze serduszko zdrowe ! A nie mozesz tak raz uciec z pracy we srode? Jesli nie...to koniecznie sobota na spotkanie, no i Jutka tez pewnie bedzie zadowolona:-) Julcio zębów sztuk 2 ale coś znów hemoglobina mu spada zza bardzo...to moja wina, za malo zelaza ja przyswajam, No cóz - mamy skierowanie do hematologa dziecięcego, brzmi groznie- ale nie panikuje póki co. Na anemika nie wyglada, chociaz tak napisali na skierowaniu.\ całuski dla Was od nas najmocniejsze! Odpowiedz Link
chanastel Re: Madzia! 26.01.08, 23:33 Hej Madzia! Szkoda że Cię z nami nie ma w kinie. Trza coś pomyśleć nad jakąś sobotą koniecznie:) a jak w pracy? Ja praca? Ja pracuję w domu i idzie mi coraz lepiej więc uciekam na wychowawczy na razie. Ucałuj od nas Hanię. Napisz mi jaką masz chustę( jakiej firmy) bo jestem przed zakupem i robię rekonesans. Jesteś zadowolona? buziaki Odpowiedz Link
lilka.k Magda! 27.01.08, 09:03 Myślałam o Tobie i nawet już miałam do Ciebie pisać z pytaniem czemu się nie odzywasz..no ale pewnie zapracowana jesteś. Dobrze, że u Hani ok.t A spotkanie w sobotę/niedzielę to nawet nam bardzo pasuje, więc jak coś to daj znać. Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Pozdrowienia dla Was:-) 27.01.08, 10:53 dziekuje za pozdrowienia i mam nadzieje ze poznam Ciebie i Hanie ciesze sie ze wszystko jest ok juz z mala zycczymy wszystkiego najlepszego i zdrowka przede wszystkim i do zobaczenia Odpowiedz Link
iwaolej Ja też chce :) 29.01.08, 17:18 ale 220 km jechać do kina :) hehe :) miłej środy :0 Odpowiedz Link
lilka.k Zdjęcia mi nie wyszły... 30.01.08, 17:33 Jakieś takie nijakie dzisiaj...ale co tam. W kinie super, moje dzieci jak anioły :). I dziękujemy córce olus-ia80, czyli Gabrysi za pilnowanie klonów..mogłam wypić koktajl i zapomnieć, że dzieci wzięłam ze sobą :). Odpowiedz Link
olus-ia80 lilka.k 30.01.08, 17:43 nie ma za co sprawilo jej to frajde mowi ze mnie kocha ze jej takiego brata urodzilam ale szkoda ze nie takich dwoch Odpowiedz Link
chanastel Re: lilka.k 30.01.08, 18:14 Super było jak zwykle!!!Ja nie wiem co ja bym zrobiła bez tych naszych środowych spotkań! Już nie mogę się doczekać aż wiosna przyjdzie i w plener ruszymy! Ściskam wszystkie mamuśki i ich pociechy!!!! Odpowiedz Link
blanka0 Re: lilka.k 30.01.08, 18:28 a Lenka jak usnela w chuscie to obudził ja dopiro pan doktor, wiem ze to niebezpieczne ale takie zamotane jechalysmy az do lekarza Odpowiedz Link
burdziaa Pewnie,ze było świetnie :-) 30.01.08, 18:40 jak zawsze z Wami :-) i dziękuję Olusi za pyszne urodzinowe ciasto- mąż już pałaszuje ze smakiem !!!! Blanka ! No co TY????? W chuscie jechałaś ?to jednak wygodnie Lence bylo- ale wiesz ze troche to niebezpieczne...co powiedział doktor? A Lilki Chłopaki grzeczniutkie - świetne faceciki :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Pewnie,ze było świetnie :-) 30.01.08, 18:50 dr powiedzial ze jest OK, jest silna i tyle, nie byl zdziwiony wiec to nie jest jakis super wyjatek :-) burdziaszku wiem ze to niebezpieczne ale tak slodko spała, Odpowiedz Link
blanka0 Haniu 30.01.08, 18:53 rwa mać w całym wrocku nie ma baby orajel baba wcisnela mi orajel i dopiero w domu zobaczylam co mam w torbie gdzie Wy to kupujecie/??? Odpowiedz Link
burdziaa Blanka! 30.01.08, 18:53 ciesze sie,ze jej podpasowało ! No pewnie,ze zdrowa i silna kobita z niej :-) Odpowiedz Link
blanka0 Re: blanka 30.01.08, 20:17 no pewnie chodzi o moc dzialania, dla dzieci jest baby Odpowiedz Link
m_k8 Re: kilka fotek! 30.01.08, 20:24 Dziewczyny ależ miło ogląda się te zdjęcia. Szczególnie te zbiorowe z koca :-) Hania pięknie wyglądasz z Tosią w chuście! Tosia chyba Ci urosła, co? Ankas i Pati na co się tak zapatrzyłyście??? Haniu pytałaś o moją chustę, przepraszam, nie zdążyłam odpisać. W pracy nie bardzo mogę wchodzić na neta, a w domku nadrabiam zaległości rozłąkowe z Hanią i dnia mi jakoś brakuje... Mam Amazonasa. Dla mnie jest ok, ale ja mam porównanie tylko z chustą bebelulu. Burdzi chusta jest miększa. U mnie minusem jest brak zaznaczonego środka. Pozdrowienia dla Was Wszystkich! M. -- Odpowiedz Link