poemat125 17.02.08, 13:54 rety, tyle tego jest, ze trudno sie zdecydować, a jakie są Wasze typy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babajagaa Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 14:35 ja juz kupilam ,poczytaj sobie bo juz na temat spacerowek bylo troche watkow ale kazda z nas ma dylemat tak samo jak to bylo z glebokimi. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 17:33 ja juz mam spacerowke ale poniewaz mam hopla na tym punkcie wymyslilam nastepna-lekka parasolke. narazie maz stuka sie w czolo wiec nie wiem co z tego wyjdzie. wczoraj siedzialam na allegro i wytypowalam takie -baby designe jet espiro -coneco polo -hauck jeep -zoopter salsa -hauck candy traxx -hauck candy esprit -chicco pone xs -chicco liteway -maclaren qest -inglesina trip hihihihi chyba jestem walnieta hihihi Odpowiedz Link
badowimo Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 18:05 My mamy peg perego pliko p3, ale juz plynie ze Stanow najnowszy maclaren xlr, ponoc rewelacja, poza tym chustujemy, mamy nati i zamowiona ellearoo... Chwale sie, bo tak bardzo sie ciesze na ten przybytek wozkowo- chustowy:) Zycze trafnego wyboru i mysle Edzia, ze na allegro sa ladne obrazki, ale wozek trzeba powozic, dotknac, poogladac. To samo chuste. Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru. Odpowiedz Link
izamig Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 18:18 a ja kupiłam taką www.allegro.pl/item308507766_bebe_confort_viva_plus_od_ss_w_super_cenie_wawa.html#photo i czekam na nią jeszcze Odpowiedz Link
yoopi1 edzia.79 17.02.08, 19:57 To ja też jestem walnięta bo mam już dwa wózki - Jane Nomad i Jane Slalom, wcześniej wymieniałam sobie stelaże a teraz mam zmontowanego Slaloma w wersji spacerowej a Nomada z gondolą bo Julka jeszcze się mieści do niej. Ponieważ są mrozy spacerujemy gondolką a drugi wóz stoi i czeka :) Odpowiedz Link
uczula Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 19:43 my sie przymierzamy do baby design sprint. ale co kupimy - to sie zobaczy, bo ja bym chciala przekladana raczke jeszcze. dla mnie wazna byla (i jest): waga (mniej niz 10 kg) zeby wozek bym szeroki ( tz mial w miare duze siedzisko) w miare duza budke no i cena oczywiscie :) Odpowiedz Link
atenette Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 19:51 Ja juz od czwartego miesiaca malej uzywam Maclarena MX3 www.alewozki.pl/product_info.php/pName/wozek-trojkolowy-maclaren-mx3-kolor-crimson-red/cName/wozki-spacerowe-maclaren-mx3? osCsid=f2192a36d46f3d76a4bd6a47d1d9f7ba. Wczesniej mialam gondole Pliko Pramette, z ktorej mozna zrobic spacerowke i pomimo wielu pozytywnych opinii na temat tego wozka nie bylam zadowolona. Odpowiedz Link
atenette Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 19:54 Jeszcze raz link, tym razem skrocony: tinylink.pl/xkwc - Emilka ma juz Odpowiedz Link
a_beatle Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 20:30 Tez mamy MX3, fajny wózek, ale denerwuje mnie trochę amortyzacja kiepska, jak na nasze "super" chodniki;-) I też nawet przez chwilę zastanawiałam się nad zmianą na inny, ale zostanie ten, bo i tak idealnego wózka nie znajdę:-) Jest lekki, zwrotny, wygodny:-)Mam tez chustę, więc liczę, że nawet parasolka nie będzie potrzebna... Odpowiedz Link
atenette Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 21:51 Zgadzam sie z ta amortyzacja. Mieszkam w UK i tu nie mialam tego problemu, ale jak przyjechalam do Polski to od razu mialam ochote kupowac inny wozek. No ale to juz moj drugi i ogolnie jestem zadowolona, wiec zostaje przy tym :) Odpowiedz Link
curly2 Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 20:15 Ja w końcu, po bardzo długim zastanawianiu (sama zakładałam już jeden ze wspomnianych wątków o spacerówkach:), kupiłam taki: esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=29&products_id=527 Wybrałam czerwony, a zapłaciłam w sklepie w Gdańsku 305 złotych. Jeździmy w nim od tygodnia i póki co jestem baaardzo zadowolona. Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 20:27 Ja byłam dzisiaj znowu w "świecie dziecka oglądać i chyba zostaje przy pegperego pliko p3 jestw w miarę lekki, ma folie, pokrowiec na nóżki, w miarę sporo miejsca i zmieści się do samochodu jak będziemy jechać nad morze. A od forum wózkowego to już mam kręćka im więcej czytam tym mniej wiem :-( Odpowiedz Link
iguana781 Re: jaką spacerówkę kupujecie? 17.02.08, 20:39 Dziewczyny, a co myślicie o tym? www.allegro.pl/item308188688_titanium_baby_spider_nowosc_kolekcja_2008.html Trochę taki kosmiczny mi się wydaje Odpowiedz Link
lilka.k Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 07:13 Sąsiadka ma takowy..trochę się przechyla... Odpowiedz Link
maadga Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 07:58 Zamówiony Peg-perego UNO Będzie w marcu :) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 08:24 Ja mam Jane slalom pro. I Jane Energy. Te druga to wytaszczę dopiero jak bedzie cieplutko. Ale i tak wole te pierwsza. Choc ciezsza to duzo lepiej sie nią jeździ. Odpowiedz Link
joasia83m Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 09:49 ja tak samo jak a.zaborowska- czytalam non stop forum wozkowe i calkiem zzielenialam:( i na dzien dzisiejszy dalej nie wiem co kupic, a musze to zrobic szybko, bo maly nie chce lezec w gondoli, wczoraj w kosciele przesiedzial cala msze w gondoli i sie rozgladal. nie wiem co wybrac: -chicco enjoy (fajny ale zalezy mi na takim daszku ktory mozna mocno naciagnac) -zooper bolero -delti frog Odpowiedz Link
joasia83m Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 09:50 aa, co do tego spidera, to ja bym sie wstydzila wyjsc tym na dwor:)) Odpowiedz Link
badowimo Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 10:43 peg perego pliko p3 ma bude, ktora calkowicie mozesz w razie draki zakryc przod:) i to jest kolejny jego walor... Bardzo dobry wozek. Odpowiedz Link
joasia83m Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 11:53 taaa, ppp p3, baaardzo jest fajny, ale musialabym szukac uzywanego, bo jest drogi:( ale jeden w nim minus, dla mnie bardzo wazna sprawa- regulowany podnozek... tego chyba nie ma Odpowiedz Link
maadga Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 12:37 peg-perego pliko3 ma rególowany podnóżek. Ja się zastanawiałam który wziąć pliko3 czy Uno. Pliko ma odpinany w łatwy sposób pałąk. Uno pałąk ma 3 pozycje normalną wysuniętą na odległość końca podnóżka (można wtedy założyć tackę dla dziecka) oraz całkowicie wyjęty. Uno to nie jest parasolka ma przekładaną rączkę i dlatego wybrałam uno a nie pliko3. Odpowiedz Link
maadga Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 12:38 Link do opisu pliko: calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=8237&osCsid=9147ebbeaca5c1f178fab2f2d73a307a UNO wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=1050 Odpowiedz Link
qwoka apropos forum wózkowego :) 18.02.08, 15:55 Ja przeznaczyłam pare dni (i nocy)na przeszukiwanie forum wózkowego no i myslałam że juz nic nie kupie z tego niezdecydowania (widze że nie jestem jedyna:)I generalnie jak się śledzi to forum to łatwiej jest sie dowiedzieć, przykładowo, w jakim kolorze są śrubki w peg perego pliko z kolekcji 2008 niż przeczytac jakieś konkretne opinie które przekonałyby do zakupu danego wózka:] Ja skusiłam się w koncu na maclarena techno xt, zachwalanego na tym forum w co drugim poście... no i nie wiem czy to był dobry wybór. Nie chce nikogo zneichęcac, bo nie mam porównania do innych wózków spacerowych (może sa duzo gorsze od maclarenów), a przesiadłam sie z karocy na wielkich pompowanych kołach wiec normalne ze parasolka bedzie mniej wygodna. W kazdym razie za tą cene spodziewałam sie wózka idealnego, a takich widocznie nie ma:/ Odpowiedz Link
a090707 Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 12:09 Ja mam Deltim Frog, jest lekka, dobrze oslania przed wiatrem, dla nas sie sprawdzila. Odpowiedz Link
chanastel Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 12:18 A mi się spodobała bardzo ta www.allegro.pl/item313357187_wozek_spacerowy_spacerowka_abc_design_amigo_ekstra.html czy ktoś miał z nią do czynienia? Nie wiem czemu baby maxx wystawia ją za taką cenę bo normalnie chodzą po 600zł? A wcześniej brałam pod uwagę chicco multiway. Chcę meć parasolkę oprócz spacerówki z wózka wilofunkcyjnego żeby łatwiej i szybciej się zapakować do auta. A ta z wilofunkcyjnego zoatanie na tereny przydomowe gdzie nam właśnie robią drogę i nie jest łatwo moje drogie> Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Ja już postaowiłam Peg perego plikoP3 18.02.08, 19:04 ha tylko teraz jaki kolor dla chłopaka :-)) www.90n.pl/sklep/produkt/p/102/peg,perego,pliko,p3,completo,najtaniej,,.html# myślę o tym kolorze surf, hmmm trochę jasny ale jakoś ostatnio nie uroczą mnie ciemne wózki. a wam jaki się podoba? kolor? może doradzicie? Odpowiedz Link
lilka.k Re: Ja już postaowiłam Peg perego plikoP3 18.02.08, 19:10 Mnie się podoba Revi Orange, taki słoneczny! :) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: a.zaborowska 18.02.08, 19:26 ja dla Oli mam kolor soleo-ten bezowo-pomaranczowy Odpowiedz Link
maadga Re: Ja już postaowiłam Peg perego plikoP3 19.02.08, 09:06 Ja wzięłam uno w kolorze green bobles widziałam na żywo również czerwony bobles bardzo ładne i nadają się i dla dziewczynki i dla chłopca. Odpowiedz Link
curly2 Re: jaką spacerówkę kupujecie? 18.02.08, 20:23 Ja go miałam przez parę dni:) Kupiłam u baby-maxx i zwróciłam z powrotem. Ten który dostałam był wybrakowany: brakowało mu 2 części służących do jego składania (bez nich też się dało go złożyć, ale było to zdecydowanie trudniejsze). Nie wiem czy wszystkie egzemplarze, które ma ten sprzedawca są wybrakowane i stąd ta cena... Ja w każdym razie nie zdecydowałam się sprawdzać kolejnego:P W każdym razie wózek sam w sobie fajny jak dla mnie. Odpowiedz Link