lilka.k 18.02.08, 14:53 Do 5 maja jestem jeszcze na wszystkich urlopach, czyli w czerwcu ostatnia pensja (najmniejsza, ale jest). Później idę na wychowawczy...ale oni chyba jeszcze o tym nie wiedzą, choć wspominałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Kolejny dobry powód posiadania bliźniąt ;) 18.02.08, 18:15 az do maja??????? rany co tak dlugo?:) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Kolejny dobry powód posiadania bliźniąt ;) 18.02.08, 18:20 faktycznie długo. Ja mam siostrę bliźniaczkę, moja rada na przyszłość, kochaj tak samo obu chłopców. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Kolejny dobry powód posiadania bliźniąt ;) 18.02.08, 18:24 Długo, bo najpierw macierzyński 26 tygodni, potem 3 urlopy, bo całą ciążę byłam na L4 i nie wykorzystałam. asia..nie wyobrażam sobie inaczej...jejku, nie wiem jak można jednego bardziej... Odpowiedz Link
ankas4 Re: Kolejny dobry powód posiadania bliźniąt ;) 18.02.08, 20:18 Twoich słodziaków nie da sie kochać inaczej niz tak samo czyli MOCNO:))) sa super chłopaki:)))!!!!!!! Odpowiedz Link
ridibunda Re: Kolejny dobry powód posiadania bliźniąt ;) 18.02.08, 20:27 Zawsze marzyłam o bliźniakach:) Jak patrzę na Twoje, to żałuję jeszcze bardziej, że ja mam tylko jedno:) Oglądałam ich zdjęcia na Twoim blogu i przy okazji zauważyłam coś o co mam pytanie: na ścianie w pokoju dziecinnym masz świetny pociąg. Co to jest, naklejki, jakaś tapeta? Z jakiej to firmy? Planujemy wystrój pokoju dla starszaka, który jest maniakiem pociągów i takie coś na pewno bardzo by mu sie spodobało. Odpowiedz Link
lilka.k ridibunda, ankas 18.02.08, 20:36 www.allegro.pl/search.php?string=fidoo Tutaj masz te naklejki, moje są tak wpatrzone w ten pociąg, że hej :) Naprawdę, dobra jakość :) Ankas, dzięki :) Chłopaki górą, he he ;) Odpowiedz Link
ridibunda Re: ridibunda, ankas 18.02.08, 20:42 Dzięki wielkie:) Super to jest, chyba odmałpuję od Ciebie te ścianę:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link