narttu 25.02.08, 07:21 dzis razem z angielskim sniadaniem...mmmm bekon, grzanki, mmm.. Dzis egzamin ale chyba nie zdam mimo ze rylam caly weekend.. :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f3f Re: kawa :P 25.02.08, 07:41 ja juz w pracy i też siadam do kawy oglądajać fotki z warszawskiego spotkania :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: kawa :P 25.02.08, 07:44 Ja też właśnie siadłam z kawą. Noc spokojna, po jednej pobudce na głowę. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: kawa :P 25.02.08, 07:51 Kawę chętnie i angielskie śniadanie też- pod warunkiem, że bez gotowanego pomidora :D Koniec ferii, starszak poszedł do szkoły, a my znów same na włościach. Jaśnie panienka od rana w super humorze. Znów udało jej się obudzić przed budzikiem, i siebie i mnie :) Odpowiedz Link
a090707 Re: kawa :P 25.02.08, 08:01 Ja tez wlasnie zrobilam kawe, maly wesolo sie bawi obok-wasze dzieci tez lubia mowic grubym glosem ? Dla niego to super zabawa ostatnio, tak nas straszy :) Odpowiedz Link
joasia83m Re: kawa :P 25.02.08, 08:39 dzien dobry wszystkim! narrtu badz dzielna! ja po beznadziejnym weekendzie, non stop goscie, taka rotacja, a ja tylko obiadki, ciasta, herbatki, w koncu w sobote mialam mega dola, chyba ze zmeczenia:/ dzis mam cisze w domu, maly "biega" sobie po podlodze, m. pierwszy dzien w nowej pracy, a ja nawet na spacer nie wyjde bo nie wciagne potem sama na wysoki parter Dawidkowego czolga- gondoli. ale mam nadzieje, ze na dniach przyjdzie zamowiona spacerowka. ale bedzie ok:)) Odpowiedz Link
asia19813 Re: kawa :P 25.02.08, 08:45 ja dziśw domku, mam 3 dni urlopu, piję sobie capuccino z podwójną pianką, Zuzia ucina sobie drzemkę, dziś jedziemy na szczepienie. Miłego dnia. Odpowiedz Link
babajagaa Re: kawa :P 25.02.08, 09:04 Ja zaraz kawusie spije w pracy,nocka byla ok tylko troche mnie karczycho boli,chyba zle spalam.Maz pojechal z mlodym do tesciow,pogoda piekana sie zapowiada az zal siedziec w robocie,ale tata pochodzi z Olafem pewnie ze 2-3 godzinki.Milego dnia zycze Odpowiedz Link
27agnes72 Re: kawa :P 25.02.08, 09:26 ja też spijam piankę... Nie daj się- uczyłaś się więc są szanse.Głowa do góry ! Odpowiedz Link
burdziaa Re: kawa :P 25.02.08, 09:32 Piekny dzien sie zapowiada- dzis Julek zaczyna 7-mc...eh jak to szybko leci :-) szkoda,ze wekend sie skonczył, odpoczełam, byłam w aquaparku ( tylko godzinke, z czego pół w wodzie ...- ale super było !) Miłego tygodnia! Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kawa :P 25.02.08, 12:27 zdasz zdasz. Trzymamy kciuki. A ja właśnie wróciłam od neurologa, jeszcze kontrolne eeg i już. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Co prawda jeszcze nie siedzi i nie raczkuje,ale rozwija się dobrze. I kaszle pięknie. A gorączka starszego opanowana w miarę. I spałam dziś ze 4 godziny !!! :) Odpowiedz Link