zumali 03.03.08, 21:15 Pytam z ciekawosci... jak ma sie Wasz nowy Storche do Hoppa? Tzn czy jest duzo cienszy czy raczej podobnej grubosci? Ktora chuste latwiej Ci sie wiaze? Ogolnie ktora preferujesz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: Burdziaa - chustowo :-) 03.03.08, 22:46 A więc- tak- Leos jest cieńszy, nawet wagowo jak biore obydwie chusty, to jest lzejszy. Splot jest inny- Hopp ma też grubsze/podwójne/ krawedzie i to tez stanowi róznicę. łatwiej mi sie wiaże Leo, teraz wiem ze z Hoppem nie jest tak prosto- przynajmniej mnie nie było na poczatku łatwo- ale nadal uwielbiam Hoppa, juz mi fajnie zmiękł( chociaz na pewno jeszcze duzo pracy przed nami )dobrze sie teraz naciąga . Przy dłuzszym noszeniu Julka, dobrze trzyma, nie opada- nie czuje się tej wagi. A Leoś jeszcze nie złamany, bedzie super mięciutki jak go troche ponosimy- no i krawedzie cieńsze, nie "wpijają" się/ Takie to moje wywody pseudo- chustowe :-))) Jestem zadowolona bardzo z Leo, a do Hoppa mam sentyment :-) Odpowiedz Link