burdziaa 21.04.08, 19:15 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9880220&rfbawp=1208798075.549&ticaid=15c0b Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia27 Re: STRASZNE...... 21.04.08, 19:30 SZOK!!! WARIATKA!!! A TA MATKA DRUGA... JA NIGDY NIEZOSTAWIŁABYM WÓZKA Z DZIECKIEM PRZED SKLEPEM!!! WCHODZE TYLKO DO TAKICH DO KTORYCH BEZPROBLEMU MOŻNA WJECHAC WÓZKIEM... Odpowiedz Link
zorkaa Re: STRASZNE...... 21.04.08, 19:42 potworność. min. dlatego nigdy nie zostawiłam tymka samego pod sklepem ani nigdzie:( ja mam obsesję wariatów krążących po ulicach. Odpowiedz Link
narttu Re: STRASZNE...... 21.04.08, 19:43 burdzia skoncz mi z takimi postami bo mi mleko kwasnieje.. Odpowiedz Link
zumali Re: STRASZNE...... 21.04.08, 20:24 Malo to wariatow smiga po ulicach??? Ja tez nie zostawiam Malej samej ani na chwile. Biedny dzieciaczek :-( Odpowiedz Link
aga_n20 Re: STRASZNE...... 21.04.08, 21:06 to jest straszne, ale do cholery matka nie miała rozumu? ja starszaka nie zostawiłam samego pod sklepem i Krzysia również, tam gdzie nie mogę się dostać albo nie mam miejsca żeby postawić w sklepie wózek omijam z daleka. I tutaj rodzi się problem sklepy nie sa dostosowane dla klientów niepełnosprawnych ani matek z wózkami, np na pocztę żeby iść musze wózek wnosić z 12 schodów, dobrze że za często tam nie chodzę:)) Odpowiedz Link
azi81 Re: STRASZNE...... 21.04.08, 21:12 gdzie ta matka miala glowe??????jak mozna zostawic takiego malca-ba wogole dziecko samo??Ja albo ide tam gdzie moge wejsc z wozkiem albo ide z kims znajomym kto czeka z dzieckiem na zewnatrz. Boze teraz dzidzia sie meczy i matka przy okazji..... Odpowiedz Link
shemreolin Re: STRASZNE...... 22.04.08, 00:09 A ja sie zastanawiam, który człowiek by zostawił na chwilę przed sklepem milion dolców w otwartej teczce. No chyba żaden... a dziecko jest cenniejsze niż setki razy taka sumka (tzn. w ogóle nie ma porównania!). Ja sie wkurzyłam jak NM zostawił Oskara w wózku przy windzie i sie wrócił, bo czegoś zapomniał, a winda u nas jest tuz za winklem. Myślałam, że mu przywalę normalnie. Jakby ktoś dziecko z wózka zwinął to bym tego nie przeżyła, chyba by mnie w wariatkowie zamknęli. Odpowiedz Link