Dodaj do ulubionych

spotkanie w sobotę w arkadach

25.04.08, 11:47
Ale czy możemy tak na 14? Kto będzie palec do budki:)
Obserwuj wątek
    • olus-ia80 Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 14:28

• chanastel Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 15:22
        a czemu tak wcześnie? nie da rady później?
        • olus-ia80 Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 16:32
          ja i tak poczekam na Was Haniu
          • burdziaa Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 16:40
            kurcze ja jeszcze nie wiem o której godzinie sie zjawie bo musze to
            obgadac z Jaskiem, postaram sioe na 14 ale nie wiem czy Jasiek nie
            bedzie mógł wczesniej, tzn ok 12-13tej- to dam znac
            • blanka0 Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 17:56
              ja bede okolo 13tej
              napiszcie gdzie to
    • m_k8 Re: spotkanie w sobotę w arkadach 25.04.08, 18:02
      Będę. Do zobaczenia!
      • ankas4 Re: spotkanie w sobotę w arkadach/bede od 12 25.04.08, 18:40
        Bede od 12, bo do 11 musze zrobic badania wlasnie w arkadach , napiszcie gdzie
        Was szukac?

Pozdrawiam;)
        • burdziaa To gdzie i kiedy? 25.04.08, 21:58
          Bedziemy sie wszystkie szukac )))
          Moje anioły
          Moje obrazy
          mój synek Julian urodzony 25 lipca 2007
          • chanastel Re: To gdzie i kiedy? 25.04.08, 22:06
            No jutro w arkadach:))) każdej pasuje inna godzina:) to co najpierw kawa czy
            plac zabaw?
            • patrice7 Re: To gdzie i kiedy? 25.04.08, 22:27
              mnie nie bedzie....:(
              • burdziaa Chanastel 25.04.08, 22:33
                Hania Ty bedziesz dopiero o 14 czy wczesniej? Bo ja własciwie do
                Ciebie sie chciałam dostosowac z uwagi na klocki :))))jakbys mogła
                wczesniej byc to super- daj znac
                • chanastel Re: Chanastel 25.04.08, 22:38
                  Ja mogę na 14 ale jak nikogo już do tej pory nie będzie to co mam zrobić?
                  • burdziaa Re: Chanastel 25.04.08, 22:54
                    Olusia pisze,ze poczeka- to ja bede ok 13 i tez na Ciebie poczekam
                    do 14tej
              • burdziaa Patrice 25.04.08, 22:57
                Ale szkoda,ze Was nie będzie , buuuuu :((((((
                • blanka0 I rocznica ARkad 26.04.08, 08:47
                  dziewczyny dzis i jutro w Arkadach pierwsze urodziny
                  nie wiem czy jest sens sie tam pakowac bo ludu bedzie cala masa
                  zapewne
                  co myslicie
                  • burdziaa Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:27
                    masz rację, tłumy pewnie będą -a za tydzien jest majówka, to pewnie
                    wiekszosc wyjezdza- ja i tak na chwilke wpadne,chociaz nienawidze
                    takich akcji.....
                    • chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:33
                      asiu dla nas to zaden problem podrzucic ci te klocki do domu jesli to ci ulatwi
                      zycie
                  • chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:28
                    ja mysle ze to faktycznie bezsensu tam sie pchac. a moze magnolia park?
                    WIOSNA I MY
                    www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09e3bc48b110818c.html
                    • burdziaa Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:32
                      zaraz sie zapytam starego czy nas tam zawiezie - a jak reszta
                      Dziewczyn?
                      • chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:51
                        A co z dziewczynami które tu nie zajrzą? do ankas4 mam nr ale do olusi i mk8 nie
                        mam:(
                        • blanka0 Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:54
                          ja mam do olusi i magdy
                          zaraz im napisze zeby tu zajrzaly

kurcze gdzie w koncu mam jechac
                          a gdzie ta magnolia park?
                          • chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:56
                            na legnickiej koło kauflandu. No nie wiem zastanówmy się wspólnie co robić
                          • burdziaa Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 09:57
                            na Legnickiej
                            • m_k8 Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:01
                              Ja dziś zmotoryzowana więc i do Magnolii zajechać mogę, choć tam nie
                              ma specjalnie miejsca w kawiarniach, ale jest duży foodcord. Jakby
                              co to weźmiemy kawę na wynos i tam posiedzimy. Zależy ile nas
                              będzie.
                              To jak Hania dalej okolice 14-nastej?
                              • burdziaa Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:06
                                Jejku co to jest foodcord :)? ale jest duzo miejsca- ja moge tez
                                podjechac
                                • blanka0 Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:09
                                  zastanowcie sie a ja sie dostosuje, a moze nasz grunwald jednak
                                  niezastąpiony co?
                                • olus-ia80 to ja juz nie wiem co mam robic 26.04.08, 10:11

• chanastel Re: I rocznica ARkad 26.04.08, 10:08
                                Ja tak im później tym lepiej ale wiem że reszta wolała wcześniej. Szkoda że
                                pogoda taka sobie bo by my może jakiś spacer zrobiły nie?
                                A może umówimy się na rynku? I do coffeheaven? Albo gdzieś?
                                • burdziaa może byc i Rynek 26.04.08, 10:10
                                  ja sie dostosuje- spacer by sie przydał, oby nie padało
                                  • chanastel Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:14
                                    A może znacie jakiś inne miejsce zabaw dla dzieci gdzie mogły by się wyszumieć
                                    na podłodze? Jakaś sala zabaw? Sama nie wiem no wrocławianki!
                                    • blanka0 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:18
                                      ale ma padac to jaki Rynek?

moze jednak w tych arkadach jakos sie pomiescimy,
                                      cholera sama nie wiem
                                      niby koncerty wieczorem sie zaczynaja
                                      • chanastel Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:23
                                        Szkoda że muszę być dzisiaj we wro bo do siebie bym was po prostu zaprosiła i
                                        już;))) ale mamy sprawy do załatwienia. To może te Arkady niech zostaną. A
                                        najlepiej zadzwonie do ankas około 11 bo ona już tam jest i spytam co się tam
                                        dzieje i dam znac tutaj. Może byc?
                                      • m_k8 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:24
                                        Hania za to reklamę coffee to masz plusy u mojego męża :-)
                                        Inna sala jaka mi przychodzi na myśl to berek ale niestety dziś
                                        zarezerwowana. Jest jeszcze małpi gaj w TGG - Olusia są tam
                                        materace? Gabi opowiadała, że tam byłyście.
                                        Zostańmy przy Magnolii jakoś mniej ludzi tam niż na pasażu, te co
                                        będą wcześniej mogą do Tesco zrobić zakupy, he,he a te co później
                                        zjeść obiad :-) bo to mniej więcej ta pora będzie.
                                        To jak widzimy się?
                                    • olus-ia80 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:21
                                      DZIEWCZYNY TGG ALE TAM SIE PLACI JAK IDE Z GABI TO ZA MILOSZA NIE
                                      PLACE ALE TAKLA GROMADA TO NIE WIEM JAK NIBY DO ROKU ZA DARMO A I
                                      KAWE MAKJA Z EKSPRESU DOBRA KULKI SUPER I ZAMEK DMUCHANY I PELNO
                                      AUTEK I TRAKTOROW DZIEWCZYNY A MOZE RYNEK NA SPACER OBOK ARKADY JAK
                                      ZACZNIE PADAC TO POJDZIEMY JAK NIE BEDZIE DUZO LUDZI NO I CO BO
                                      MUSZE SPRZATNAC I OBIAD A MOJEMU MEZOWI CO CHWILA MOWIE ZE GDZIE
                                      INDZIEJ BEDZIE MNIE WIOZL
                                      • burdziaa Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:25
                                        zaraz wychodzimy załatwiac sprawy- gdzie w koncu?- no to moze
                                        faktycznie zostanmy przy tych Arkadach,moze nie bedzie tłumow o tej
                                        porze? Mi nie zalezy na placu zabaw bo i tak na chwilke bede, a
                                        Julek zostanie w zozku albo z tatą. Dostosuje sie- i do Magnolii tez
                                        moge.
                                      • m_k8 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:25
                                        ale młyn, hi,hi.
                                        Hania dzwoń do Ankas my czekamy.
                                        • olus-ia80 Oj nie po męsku ta nasza kobieca decyzja!!!!! 26.04.08, 10:32

• m_k8 No to siup i już. Akrady! 26.04.08, 10:32

• burdziaa Re: No to siup i już. Akrady! 26.04.08, 10:34
                                              ok - bede w Arkadach- gdzie to jest, tzn daja tam kawe i lody ?bede
                                              dzwonic do Was, ok 13tej i poczekam na Hanie do 14tej
                                        • chanastel Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:34
                                          ankas jest w przychodni i na razie nie wchodziła do arkad. Za pół godz zda
                                          relację. Asiu ja do Ciebie napiszę jak już coś postanowimy. to może TGG. Ja bym
                                          chciała żeby Tośka nie spędziła tego popołudnia w wózku. A w Magnolii nie ma ich
                                          gdzie puścić. Arkady stoją pod znakiem zapytania a rynek odpada bo będzie padać.
                                          Więc ja bym brała pod uwagę arkady albo TGG.
                                          • m_k8 Re: Czas na męską decyzję!!! 26.04.08, 10:40
                                            Haniu,

reasumując. Czekamy na wieści od Ciebie.
                                            Daj znać na forum, ja skontaktuje się z dziewczynami, gdyby ich już
                                            na forum nie było.
                                            • olus-ia80 JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA CO CHANASTEL 26.04.08, 10:47

• blanka0 ARKADY 26.04.08, 10:44
                                            dziewczyny moze nie mieszajmy, bo mama chce ze mna jechac
                                            • m_k8 Re: ARKADY 26.04.08, 10:52
                                              Ok.
                                              Koncerty rzeczywiście są wieczorem damy radę.
                                              Zresztą dużo nas będzie, w grupie siła. To nas się wystraszą i sobie
                                              pójdą :-)

Spotkajmy się na poziomie -1 koło costy. Jak będzie luz, dzieciaki
                                              pójdą na kulki, jak nie to najpierw my skoczymy na kawę lub lody.
                                              • blanka0 no to jade do ARKAD 26.04.08, 10:57

• blanka0 a co z lilka.k ??? 26.04.08, 10:55

• chanastel Re: a co z lilka.k ??? 26.04.08, 11:02
                                                ankas4 mówi ze na razie luz. wiec arkady
                                                • blanka0 WYŁĄCZAM KOMPA 26.04.08, 11:08
                                                  i jade do Arkad, no iniech Was tam nie bedzie to....
                                                • patrice7 ale dlugasny watek:P 26.04.08, 11:10

• m_k8 Długi nie? Sylwi niestety nie będzie. Blanka - 26.04.08, 11:25
                                                    ty się nie martw będziemy. Będziemy.
                                                  • chanastel wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 20:28
                                                    skończyło się około 18.30 i zakończyłyśmy je z olusią;) dzięki dziewczyny było
                                                    jak zwykle fantastycznie no i wreszcie miał miejsce spacer! padł pomysł żeby
                                                    wyliczyć z dat naszych wrocławskich szkrabów średnią i zrobić im razem roczek1
                                                    Co Wy na to?
                                                  • m_k8 Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 20:47
                                                    Haniu za ten pomysł to masz drugiego plusa u mojego męża ( on
                                                    ostatnio mi o tym mówił ;-)), znaczy się jesteśmy na tak.
                                                    No to która udostępnia działkę???

Ja również bardzo dziękuję za spotkanie.
                                                    A mega spacer będzie jutro ( po jeździe Kubicy oczywiście) bo we Wro
                                                    ma być 22 stopnie!
                                                    Ps. Jak tu dzieciaka ubrać?
                                                  • ankas4 Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 20:56
                                                    Spotkanie super, odpoczełam:) , moze nasepnym razem bede z Tymkiem choc... kusi
                                                    mnie jeszcze jedno takie samotne popoludnie tylko z Wami:))
                                                  • chanastel Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 21:11
                                                    Ja nie mam działki;( ale może coś pomyślimy wspólnie na następnym spotkaniu.
                                                    Madziu Tośkę nieźle załatwiłam bo okazało się że smoczek przeciekał jak dałam
                                                    jej pić i dlatego ona nie mogła zasnąć.przebierałam ją w sklepie i kupiłam jej z
                                                    tej okazji sweterek cudnej urody w reserved. polecam po przecenie 24zł bez
                                                    kaptura, bawełniany! To kto wyliczy datę urodzin? Tośka jest z 17, bliźniaki z
                                                    19, Hania z 25, tylko co z sierpniówkami jak liczyć?
                                                  • ankas4 Re: wątek długi a spotkanie jeszcze dłuższe:) 26.04.08, 22:52
                                                    Wlasnie wlasnie nasz z 5 sierpnia choc planowany na lipiec:)

Co do wspolnej imprezy ... mysle, ze mozemy poszukac takiego ogolnie dostepnego
                                                    miejsca we wroclawiu gdzie mozna zrobic ognisko/grilla i tam nasze chlopaki
                                                    zorganizuja opal lub kazda z nas kupi na stacji benzynowej wiązke drewna do
                                                    kominka i bedzie super!

Chyba nie ma sensu obciazac jednej osoby organizacja imprezy dla wszyskich, Ola
                                                    mowila cos o takim miejscu w parku osobowickim o ile dobrze pamietam...

AAA i prosze o taka impreze np w czerwcu lub w polowie lipca , bo potem nas juz
                                                    juz nie ma:(

pozdrawiam
    • lilka.k a ja chora 26.04.08, 23:11
      ledwo mówię, w zasadzie prawie wcale...dlatego nie wpadlam, bo się nie nadaje na spotkania, za dużo zarazków biega mi na języku..:)
      jak to dobrze, że na forum gadać nie trzeba :)

Co do roczku...to chodzi wam o taki dodatkowy czy jak? Bo u mnie wiecie..dużo chrzestnych, he he, duża rodzina itd i wszyscy muszą być :) i nie wiem jakby to miało wyglądać.
      • m_k8 roczek 27.04.08, 09:40
        Sylia, chodzi o taki dodatkowy wspólny roczek.

Na właściwy - zwłaszcza pierwszy, pewnie każda zaprosi babcie,
        prababcie, chrzestnych, wtedy gdyby udało się spotkać w takim gronie
        jak raz PG to zrobiłoby się małe? (no właśnie, ciekawe czy byłoby
        takie małe)wesele :-)i wtedy to nie miałoby sensu.
        • blanka0 jak to jak wyliczyc 27.04.08, 09:54
          zaangazujmy Pawła męża Asi, przeciez to matematyczna głowa, niech
          nam wyliczy jakies srednie arytmetyczne i juz :-)
          • burdziaa Re: jak to jak wyliczyc 27.04.08, 11:24
            Dzieki dziewczyny za spotkanie !A moj Jasio chyba sie na nasze forum
            zapisze- tak mu sie spodobało :)))
            co do wspolnego roczku- trzeba tak liczyc,zeby to sobota albo
            niedziela wypadła, wtedy bedzie wiecej czasu /
            • olus-ia80 Re: jak to jak wyliczyc 27.04.08, 11:37

• blanka0 burdzia 27.04.08, 14:52
                wymysl mu nicka i zapros do konwersacji :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka