enya81 13.05.08, 22:06 Chciałabym zacząć Szymkowi robic na śniadanko, ale za bardzo nie wiem jak mu je przygotowywać i czy podawac z owocami czy same? Doradźcie coś fajnego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smolineczka Re: Podajecie płatki owsiane? 13.05.08, 22:12 wlasnie przed chwila zadalam pytanie: czy mozna dawac dzieciom "dorosle" kaszki ja probowalam dawac platki owsiane, gotowalam dluzej, niz zwykle gotuje dla siebie, mieszalam z owocami - malej smakowalo Odpowiedz Link
enya81 Re: Babajagaa 14.05.08, 08:22 Ja tez daję owsiankę z bobowity ale chciałam zrobic takie normalne płatki i dzisiaj mu ugotowałam i podałam z jabłuszkiem tartym i troszkę soczku. Zajadał jak zły :) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Podajecie płatki owsiane? 14.05.08, 09:23 ja tez jestem ciekawa przepisu :-) Odpowiedz Link
nating Re: Podajecie płatki owsiane? 14.05.08, 10:48 ja wczoraj kupiłam i mam zamiar dziś przygotować. Tez planuje z jablkiem Odpowiedz Link
enya81 Re: Prosty przepis na owsiankę 14.05.08, 21:06 Zagotowałam płatki w niewielkiej ilości wody, tak z 5 min żeby były super mięciutkie i do tego starłam kawałek jabłka i dolałam ciut soczku i gotowe. Mały wciągał jak zły, także będę mu często podawać. Odpowiedz Link