Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn które mają maclarena

05.06.08, 12:20
Wiem, jest mnóstwo wątków w tym temacie, ale im więcej czytam tym
głupsza jestem :)i tym więcej wad widzę (trzeszczenie itp)
Dlatego proszę was o opinię, przede wszystkim jaki model maclarena
polecacie? napiszcie swoją opinię i swoje odczucia. Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • andzia84 quest 05.06.08, 12:23
      ja mam questa i jestem zadowolona, nic mi nie trzeszczy ani nie skrzypi
      kompletnie nie nadaje się do jeżdzenia po piachu koła od razu się blokują, ale
      na takie okazje mam mutsy :) Maclarena to ogólnie wózki do miasta, ewentualnie
      trawa, piach odpada. super się opdbija, łatwo składa, jest lekki. jedyny minu to
      brak zintegrowanego hamulca ale ja mam model 2007, w 2008 jest już zintegrowany
      • lilianak1 Re: andzia 05.06.08, 12:28
        Mówisz o tym wózku
        www.allegro.pl/item377076431_nowy_maclaren_quest_wysylka_3xgratis_y_2008_hit_.html
        Głupio pytam ale koleżanka mówiła że one kosztują koło 1000zł a tu
        nie całe 600zł
    • patrice7 Re: Do dziewczyn które mają maclarena 05.06.08, 12:25
      na forum wozkowych mackaren kroluje, nie wiem dlaczego .moze i jest "wypasiony"
      mnei sie on zupelnie nie podoba
      • lilianak1 Re: patrice 05.06.08, 12:30
        wszystkie twoje wątki o wózkach przeczytałam :) tyle że ty kupiłaś a
        ja ciągle nie mogę się zdecydować
        • patrice7 lilanak 05.06.08, 12:37
          maclaren to wysokiej jakosci wozek ,nie da sie ukryc,tylko ze mnie odstraszala
          cena przede wszystkjim i tak jak wczesniej pisalam wyglad , dla mnie sa nieładne;)

Dluch wachałam sie nad wozkiem w koncu kupiłam ta Jane energy i cieszez sie jak
          małe dziecko woze jest boski! leciutki 5,600 bardzo latwo podbija, stabilny, 5
          pozycji oparcia,regulowany podnozek.. noo i cena bo to model z 2007 jeszcze
          gratios dostalam 2 rzeczy.

bedziesz w sulejowie??

mozesz pojezdzic moiim i adzi i dopasowac siebie i pocieche
          • lilianak1 niestety 05.06.08, 12:42
            nie będę w sulejowie, kombinowałam zajrzeć do was gościnnie na jeden
            dzień, ale m pracuje w weekend i auto zabiera a pociągiem z dwójką
            dzieci to ciężko 500km zrobić w ciągu dnia. Bardzo ubolewam, że mnie
            takie spotkanie ominie, ale tak to już mam z pracą mojego m.
            • andzia84 patrice 05.06.08, 13:05
              trylko jest mały problem- ja nie biorę maclarena tylko mutsy, przewiduje że w
              sulejowie bedzie piach, a piach i maclaren się wykluczają
    • anikag Re: Do dziewczyn które mają maclarena 05.06.08, 15:23
      Witam, mam maclarena model 4 seasons (mało popularny, ma dodatkowo zmienne dwustronne wkładki na siedzenie na każdą porę roku, śpiwór z grubym futerkiem i torbę na wózek i na wszystkie te pierdoły). Mały jeździ w nim odkąd miał 3-4 miesiące. Używam go non stop, choć zamiennie mam jakiegoś bebecara, którego dostałam w spadku(trzymam go na wszelki wypadek;)). Z wózka jestem bardzo zadowolona, sama pewnie nie zdecydowałabym sie na maclarena, ale mąż się uparł. Minusem jest dla mnie mały kosz, ale to chyba normalne przy parasolkach. Kółka mi nie skrzypią póki co, świetna jest folia przeciwdeszczowa. W moim modelu rączki są obite taką przecinaną pianką i to jest minuś- oblazły mi trochę przez te przecięcia. W innych modelach widziałam, że tak się nie dzieje. Ogólnie wózek jest świetny i drugi raz kupiłabym taki sam (choć na początku zupełnie nie podobał mi się z wyglądu) Wiem, że cena nie jest niska, ale ja np używam tego wózka non stop, nawet zimą.
      Pozdrawiam.
      • kotka232 pytanie o 4 seasons 06.06.08, 13:40
        czy bude da sie nacoagnac tak zeby dziecku nie wialo badz nie
        swiecilo w twarz oczywiscie ytam o pozycje siedzaca.
        • kotka232 Re: pytanie o 4 seasons 06.06.08, 13:52
          a i jeszcze jedno jak sie nim jezdzi po sniegu, bo wydaje mi sie ze
          kolka sa tak małe ze trzeba sie niezle napocic zeby dac sobie z nim
          rade
    • atenette Re: Do dziewczyn które mają maclarena 05.06.08, 15:36
      Ja mam Maclarena MX3 www.nokaut.pl/oferta/maclaren-mx3-flame-
      orange-kolekcja-2008.html. Jest to jednak duzy wozek i jezeli
      szukasz lekkiej spacerowki to napewno to nie jest to :).
      Zadowolona z wozka jestem ogromnie i jedyna w nim wade odkrylam po
      przyjezdzie do Polski w zimie, bo wozek nie ma amortyzatorow i
      bardzo nim trzeslo na nierownej powierzchni pokrytej sniegiem.
      Jednak teraz kiedy dzieci sa juz starsze to nie jest taki istotny
      problem. :)
      • atenette Re: Do dziewczyn które mają maclarena 05.06.08, 15:36
        www.nokaut.pl/oferta/maclaren-mx3-flame-orange-kolekcja-2008.html
    • qwoka Re: Do dziewczyn które mają maclarena 05.06.08, 21:22
      Jak czytałaś wątki Patrice to pewnie to co pisałam o maclarenie tez, jakby co to wklejam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43618&w=80254047&a=80317210
      Ale ja nie chce nikogo zniechecac do maclarena, po prostu nie ma chyba wózka bez wad a ja sie lubie czepiać:) A tak naprawdę to wyrobiłabym sobie opinie gdybym przetestowała kilka spacerówek a jak sie ma jedną to cieżko porównac i stwierdzić, że jest lepsza czy gorsza od innych:]
      Ja mam dokładnie taki www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-spacerowe-maclaren-techno-xt
      Ja wybrałam model Techno XT, który od Questa różni sie tym że rozkłada sie na płasko, ma wieksze kółka i jakąś tam amortyzację-kiepską, ale lepsze to niż nic:)Techno tez ma bardzo fajną tą budkę naciąganą aż na nogi..nie wiem czy quest też.
      Dla mnie to były istotne różnice ale ja kupowałam spacerówke jak mała miała 7 miesięcy, teraz juz może bym na co innego zwróciła uwagę:)
      Zależy tez gdzie mieszkasz, ja niby w centrum miasta ale tu są takie koszmarne chodniki, że jakbym miała questa z tymi malutkimi kółeczkami to nie wiem w ogóle jak bym nim jeździła.
      • qwoka Re: Do dziewczyn które mają maclarena 05.06.08, 21:32
        aaa i zgadzam sie z patrice7 ze maclareny są brzydkie:) Mi wszyscy doradzali techno XLR, bo był niewiele drozszy, a miał fajny spiworek i był troche większy, ale te połączenia kolorów w XLR to mnie powalały:/ koszmar po prostu:) XT też piekny nie jest, ale jak dla mnie znośny, a przecież wygląd tez sie troszeczkę liczy :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka