patrice7 09.06.08, 20:00 czuje sie rozczarowana:( Malwa zalewa sie łzami ze nie poznała Julka:( Co sie stało? Dlaczego nie dotarliscie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_30 Re: moni_30 11.06.08, 09:18 Pati Julek też zalał się łzami, że osobiście nie poznał swej narzeczonej (pewnie Malwinka już upatrzyła sobie jakiegoś innego przystojniaczka?). Ja też nie mogę odżałować naszej nieobecności w Sulejowie. Zostaliśmy praktycznie zawróceni z drogi, bo mój tata wylądował w szpitalu w stanie przedzawałowym. Już wszystko jest ok, tata już jest w domu, na strachu się skończyło, ale weekend mieliśmy zrąbany. Ach szkoda, że wymyślono telefony komórkowe:-( Odpowiedz Link
burdziaa Re: moni_30 11.06.08, 09:22 O jej- mam nadzieje,ze juz dobrze..to faktycznie był powazny powód. Nastwpnym razem, Julek tez chciałby poznać Julka ;) Odpowiedz Link
patrice7 Re: moni_30 11.06.08, 10:31 oj faktycznie niefajnie:( Ciesze sie ze z Tata wszystko w porzadku! A co do kawalera Malwa czeka :))) Odpowiedz Link
moni_30 P.S. 11.06.08, 12:47 a tak poza tym, to bardzo mi miło dziewczyny, że zauważyłyście moją nieobecność:-) Odpowiedz Link