babajagaa 12.06.08, 09:46 Nie musi byc cos ekstra i drogie bo ostatnio kupilismy aparat fotograficzny i to niby mialo byc na urodziny,rzuccie pomyslem dziewczyny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia.kaktus Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:47 palmtop - faceci uwielbiają takie gadżety. Polecam Fujitsu Siemens N590, z gps-em i super rozdzielczością na monitorku. Odpowiedz Link
babajagaa Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:48 jezuuu chyba jestem zacofana-co to jest? Odpowiedz Link
iguana781 Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:51 taki organizer elektroniczny, ale to dość kosztowny prezent, może lepiej fajny t- shirt albo coś na wakacje np. płetey, kąpielówki itp Odpowiedz Link
maadga Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:51 mały komputerek kieszonkowy może być połączony z telefonem komórkowym (tak w telegraficznym skrócie dla laika). Chociaż to już jest spory wydatek. Odpowiedz Link
maadga Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:49 A co lubi mąż? samochody, książki, sport, alkohole, komputery. Może coś na czasie euro (beczkę piwka- są takie z kranikiem ok50zł kosztowała z tego co pamiętam.) kosmetyk Odpowiedz Link
babajagaa Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:51 ooo ta beczka piwa to dobre by bylo,tylko gdzie ja to kupie na szybko i bez niego Odpowiedz Link
maadga Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:52 Każdy supermarket chyba calsberg to robi i ważne 30dni od daty otwożenia 5l piwa czy 10l nie pamiętam. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Na szybko-prezent dla meza 12.06.08, 09:56 W kwietniu miałam ten sam problem :) jeśli już kupiliście prezent główny to może teraz jakiś karnecik na basen, albo bilet na wspólne wyjście do kina. A jeśli m to typ domatora może pyszne lody i aromatyczna kąpiel. Odpowiedz Link