enya81 02.07.08, 22:31 video.google.pl/videosearch?q=PANI+BASIA&hl=pl&sitesearch=# Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: Pani Basia :) 02.07.08, 22:47 i sie pochawle( moze nie ma czym :D he he ),ze to moja dobra znajoma :) z Wrocławia ! Modelka z Akademii Sztuk Pieknych, znam jej kazdy kawałek ciała- pozowała mi do aktów- na zywo jest jeszcze bardziej czadowa- tak naprawde to do rany przyłóz, moze troche za bardzo bezposrednia :) Odpowiedz Link
shemreolin Re: Pani Basia :) 02.07.08, 23:00 ej ale skumajcie cały ten serial, w którym występuje pani Basia. Ale schizo!! klatkab.tivi.pl/strona_glowna.html Odpowiedz Link
burdziaa Re: Pani Basia :) 02.07.08, 23:01 przyzwyczajona jestem do pani Basi- nie takie rzeczy wyprawiała :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Pani Basia :) 03.07.08, 15:24 Burdzia!!! w zyciu bym nie powiedziala ze masz takich zanjomych ;) Ty taki istny anioł , a ta Pani Basia jest strasznie wulgarna :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Pani Basia :) 03.07.08, 17:10 Pati zapominasz,ze ja jestem po ASP- artysci od wiek wieków przyciagali rózne typy :) a pani Basia, oprócz tego zboczenia to super babka. Odpowiedz Link