narttu 09.07.08, 06:50 ..bo ja dzis urlop wybieram. Wczoraj kupilam nosidlo dla Idy (taki plecak na dziecko, ze stelarzem) i dzis robimy z siostra i psem wypad do lasu na grzyby.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kawa urlopowa 09.07.08, 06:51 Kawa stoi obok lozka, ja sie znowu zaszylam w sypialni. Poklocilam sie z mezem o tesciow, bo sa u nas i nie wiem na jak dlugo, a tylko to chcialam wiedziec Odpowiedz Link
anmroz Re: kawa urlopowa 09.07.08, 07:48 Kawę popijam, nocka fajna, mały raz tylko sie trochę pokręcił. Sporo energii we mnie z tego powodu :)Dobrze, bo roboty mam sporo. Odpowiedz Link
burdziaa herbata zielona morelowa- pycha! 09.07.08, 08:13 dzisiaj musze byc w tylu miejscach na raz,ze pewnie znów kogos zawiode :( no nie wyrabiam się ! Odpowiedz Link
burdziaa Lilka ! 09.07.08, 08:14 Sylwia, czy słyszałaś Czesława? pl.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg Śpiewa w Mleczarni w czwartek o 20.00. Masz na poprawę humoru :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lilka ! 09.07.08, 08:31 Dzięki! He he, znam i swietne teksty :). Licze na poprawe humoru z wami na pogaduchach i lodach :) Odpowiedz Link
gismol77 Re: czeslaw!!! 09.07.08, 09:13 jest boski bylam na jego koncercie w warszawie w stodole 2,5 tygodnia temu. jesli możecie to idzcie. ja tez chcialam jechać do mleczarni ale zapomnialam, ze w tym dniu robimy urodziny Lilutka Odpowiedz Link
asuzi Re: kawa urlopowa 09.07.08, 08:31 dołaczam z kawą, Zuzia się w nocy wierci, ale ja śpię, tylką mąz się nie wysypia :). Zuzia ma ospę :(, mam nadzieję że wyzdrowieje do 26 lipca i pojedziemy na wesele i do Zakopanego Odpowiedz Link
lilianak1 Re: kawa urlopowa 09.07.08, 09:00 Pochmurno dzisiaj, ciężko mi się obudzić bez kawy. Dzieci jeszcze śpią (SZOK) więc chwila spokoju jeszcze dla mnie. Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link