klarysa007 Re: czemu jeszcze nie śpicie? 12.07.08, 23:16 Usiłuję wybrać ciuchy do założenia na jutrzejszy chrzcino-roczek :) Muszę wziąć pod uwagę, że to kościół, a z drugiej strony jutro ma być 30 stopni w cieniu. No i jeszcze chciałabym ładnie wyglądać. Cuduję od godziny i doszłam do wniosku, że 2 na 3 warunki spełniłam więc nie jest źle. A do zdjęć będę się ustawiała z brzega ;) Jak mnie pół utną to wyjdzie akurat tyle ile powinno być ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: czemu jeszcze nie śpicie? 12.07.08, 23:22 Za WCZESNIE na sen, szkoda mi zycia na spanie o takiej godzinie, tyle interesujacych rzeczy sie teraz dzieje;). A tak nota bene spania , to moja tesciowa ma znajome , ktore chodza spac okolo 21:), wracaja z pracy okolo 18 , jedza cos , posprzataja i ida spac , wstaja i ida do pracy... ale zycie...:) Odpowiedz Link
burdziaa OM SHANTI OM 12.07.08, 23:59 UWAGA! UWAGA! MOCNY FILM HINDUSKI- ogladamy- bez butelki nie zaczynajcie tego filmu :) Odpowiedz Link
bubunia1 Re: czemu jeszcze nie śpicie? 13.07.08, 00:02 skończyłam oglądać film na canal+film i kładę się - dobranoc ;) Odpowiedz Link
27agnes72 Re: czemu jeszcze nie śpicie? 13.07.08, 00:34 Ja to jestem dobra.Siedzę i porządkuję zdjęcia z wakacji... Odpowiedz Link
m0nalisa Re: czemu jeszcze nie śpicie? 13.07.08, 00:35 ja sie wlasnie umylam i tak ide do sypialni i dojsc nie moge, chyba zgram foty z aparatu Odpowiedz Link
ankas4 Re: czemu jeszcze nie śpicie? 13.07.08, 00:42 Ja tez dalej siedze, niespodziewanie maz musial pojechac po babcie, bo ja zaatakowala rwa kulszowa i nie chciala siedziec w swoim domku letniskowym, wiec tele byl i maz szybko pojechal po nia ( 3 godziny w jedna strone:)), teraz juz jestesny w trojke + Tymek spiacy w drugim pokoju i tak sobie siedzimy, herbatke pijemy , tele szumi w tle i jest super;) kocham takie chwile;)) Sciskam Was:) Odpowiedz Link