ajila32 15.07.08, 10:23 bo mi przykro, że kiedyś byłam na ukrytym i już mnie nie ma :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: chcę się poskarżyć:(( 15.07.08, 10:38 Jesteś widoczna na liście uczestników forum ukrytego, więc powinnaś mieć dostęp, może popróbuj jeszcze, wyloguj się i zaloguj od nowa, nie wiem co Ci poradzić. Napiszę do administracji portalu, może oni coś poradzą. Odpowiedz Link
ajila32 Re: chcę się poskarżyć:(( 15.07.08, 10:44 oj.. ja już próbuje od tygodnia.. popróbuje jeszcze.. Odpowiedz Link
ajila32 Re: chcę się poskarżyć:(( 15.07.08, 10:45 no i co?? NAGLE mi sie udało.. już nic nie rozumiem... Odpowiedz Link
aurinko Re: chcę się poskarżyć:(( 15.07.08, 10:56 Nie wiem, czy administracja zdążyła coś zrobić, czy to efekt usunięcia nicka i wpisania go jeszcze raz? A mnie nie ma na liście (dopiero teraz to zauważyłam) a mam dostęp. A teoretycznie dostęp powinny mieć tylko osoby z listy uczestników ;-) Odpowiedz Link
aurinko Re: chcę się poskarżyć:(( 15.07.08, 11:00 I jeszcze z ciekawostek - ze statystyki forum wynika, że ostatni raz logowałaś się na ukryte 2007-09-18. W razie jak coś Ci nie będzie działać to pisz do mnie na gazetowy mail. Odpowiedz Link
ajila32 Re: chcę się poskarżyć:(( 15.07.08, 11:39 pewnie tak.. bo ja w mieszkaniu neta nie mam niestety (taka niewspółczesna:)) a teraz odkąd pracuję to mogę w pracy z wami poobcować:)) no ale jak w pozen zawitam to się o neta już postaram (teraz sie nam nie opłacało) Odpowiedz Link