niegrzeczna_czarna 04.01.07, 13:47 ... z tą ujeżdżoną szkapą. Można go ignorować aż się znudzi, a może wyrzucać jego posty.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warszawianka_jedna Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 13:56 trole są wszędzie, proponuję ignorować, jak się da. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 13:59 warszawianka_jedna napisała: > trole są wszędzie, proponuję ignorować, jak się da. > jak się nie da będę kasować, co już raz uczyniłam. Odpowiedz Link
marylalysiak Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 14:03 Nie jesteśmy anonimowi na forum pomimo,że mamy niki . Jak mnie zdenerwuje zgłoszę na Policję. Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 14:24 marylalysiak napisała: > Nie jesteśmy anonimowi na forum pomimo,że mamy niki . > Jak mnie zdenerwuje zgłoszę na Policję. drze moja ty mary Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 15:00 niegrzeczna_czarna napisałas - > ... z tą ujeżdżoną szkapą. Można go ignorować aż się znudzi, a może wyrzucać > jego posty.... czy ja cie przezwalem kurwa ze mi po nicku jezdzisz? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 16:54 co by nie mówić, konisko_wielkie ożywiło forum. Co prawda już wystarczy, bo gość zaczyna być nudny i ciągle się powtarza ale widać, jakie z nas zgrane towarzystwo wzajemnej adoracji ;-) Tak trzymać! Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 17:02 lubie cie . a juz sie pozegnalem ale skoro tak milo o mnie mowisz to zahacze tu na dluzej kurwa Odpowiedz Link
dwa-filary Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 17:18 Weszłam na forum Saskiej-Kępy i tam istnieje jakiś WIDZETOTAK - pasuje jak ulał do Naszej szkapy.Tam mają go dość/tez przecinków nie stawia/ Odpowiedz Link
marylalysiak Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 18:08 Ano pasuje co zaaaaaaaaaaa typ. Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: chyba mamy problem......... 04.01.07, 19:15 wrzuca sie takiego do opcji 'nieprzyjaciele' (strasznie glupia nazwa, ale trudno) i ma sie spokoj. ja taj robie regularnie. Odpowiedz Link
alma82 Re: chyba mamy problem......... 05.01.07, 17:55 dokładnie tak, dodatkowo opcja -Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół- i po kłopocie.. Odpowiedz Link
el_condorpasa Re: chyba mamy problem......... 05.01.07, 18:15 I tak też poczyniłem i zapraszam wszystkich do zrobienia tego samego :) Odpowiedz Link
kocio-kocio Przypominam: 05.01.07, 18:50 Pierwsza zasada brzmi: nie karmić trolla. Trolle niekarmione obumierają, albo przenoszą się gdzieindziej :o) Odpowiedz Link