m_k8 07.08.08, 08:17 Cześć Dziewczyny, w tesco są nowe ciuszki dla dzieci marki cherokee. Kupiłam wczoraj 4-pak bluzek z długim rękawem za 29 pln. Są jeszcze inne komplety. Polecam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: Ubrania Cherokee 07.08.08, 08:21 Od dawna kupuję dzieciom tam ciuszki a bodziaki i pajace do spania są rewelacyjne, już trzecie dziecko chodzi w tych bodziakach i nic się z nimi nie stało, nadal trzymają fason kolor i naprasowankom niec się nie dzieje. Fajne mają wzory i kolory, nie mówiąc już nic o cenie, która według mnie jest rewelacyjna w porównaniu z jakością. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Ubrania Cherokee 07.08.08, 08:27 ja tez jestem z nich bardzo zadowolona wg mnie sa jakosciowo lepsze od Smykowych Odpowiedz Link
pati_poznan Re: Ubrania Cherokee 07.08.08, 08:39 Teraz w tesco w Poznaniu jest wszystko ze starej kolekcji za -70% nakupowałam śpiochów takich na długi rękaw (super!) body już od 18- 24 takie super z motywami letnimi bedzie juz miala na przyszłe lato POLECAM ciuszki są super! Odpowiedz Link
agasar79 Re: Ubrania Cherokee 07.08.08, 14:25 My też tam kupujemy i jesteśmy bardzo zadowoleni :))) Odpowiedz Link