kasiek3000 06.06.07, 20:33 mam juz tego dosc!! na lekcjach nie wiem co sie dzieje jestem rozkojarzona i roztrzepana jak z tym walczyc...chcialabym "byc" w rzeczywistosci a nie... no poprostu masacra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lsilanow Re: rozkojarzona 06.06.07, 21:06 masacra, saigon i meksyk razem wzięty :-) a może ty o czymś wciąż i ustawicznie myślisz? ile śpisz per doba? czy dużo czytasz i dużo myślisz? masz problemy rodzinne? czułaś się wyczerpana nauką ostatnio? czy nauka i życie sprawia Ci tyle samo radości, co kiedyś, a może jest coś innego, co sprawia Ci teraz satysfakcję? coś ważniejszego? czujesz, że musisz jakoś ogarnąc swoje życie? bierzesz magnez, witaminy, lecytynę? pijesz kawę, alokohol, palisz maryśkę? często chodzisz do kina? czy masz poczucie, że za dużo i za często, w kółko rzec by można, robiłaś jedną i tą samą rzecz? byłaś ostatnio przemęczona nie tylko psychicznie, ale i fizycznie? jaka jest atmosfera tam, gdzie tracisz koncentracje? jak sądzisz, czy może psychicznie możesz się odcinac od otoczenia z podwodu nieprzyjemnej atmosfery? i ostatnie, najważniejsze pytanie, w związku z tym że jest już lato: czy sesja już się zbliża? zdrówko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: rozkojarzona 06.06.07, 23:11 kup sobie dyktafon na zajecia, ewentualnie wez kilka bardzo glebokich i szybkich wdechow, to Cie zamgli i da spokoj na jakis czas. ps. a o czym myslisz kiedy nie kojarzysz zajec? Kiedy to uporzadkujesz bedzie skupiona,choc byc moze na czyms innym niz zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś