zorkaa 08.08.08, 21:44 bo pewnie też macie jakąś ulubioną, którą najchętniej się bawicie z dziećmi (lub bez). ja chyba najbardziej lubię klocki lego:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 08.08.08, 21:47 Kule do ktorej wklada malwinka klocki o roznych ksztaltach. Odpowiedz Link
smolineczka Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 08.08.08, 21:49 zawsze lubiłam lalki ;) a jeszcze Mania ma takiego słodkiego białego misia! Odpowiedz Link
jagodasoft2 Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 08.08.08, 22:50 Zwykła piłka i robienie kulu lulu. A meza takie kubeczki co mozna wieze zrobić lub wlkadać jeden w drugi Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 08.08.08, 23:22 klocki, no piłka,bo mi chyba piłkarz rośnie ;-) Odpowiedz Link
asuzi klocki 09.08.08, 14:27 a możecie podpowiedzieć jakimi klockami bawią się dzieci ? Odpowiedz Link
michaldolek Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 06.11.08, 16:35 a co byście powiedzieli na takie klocki na prezent dla 4latka ? www.bajkowykuferek.bazarek.pl/opis/244526/lego-technic-8297-samochod-terenowy.html Może to bedzie dobry wybór ? Odpowiedz Link
zabka11 Re: lego-techno... 06.11.08, 17:20 ...bajeranckie te klocki, ale obawiam się kochana, że 4 latek sobie z nimi nie poradzi, to klocki dla zdecydowanie większych chłopców. Wg opakowania to 11-16 lat, ale mysle, że dla 8 latka juz ok, 4 latek...no nie wiem, chyba że geniusz. Miałam okazje kiedyś taki podobny zestaw układac i powiem szczerze, że sama sie zamotałam;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
andzia84 moja ulubiona zabawka 06.11.08, 20:57 żabka drewniana na kijku co się pcha popodłodze i nóżki jej klapią Odpowiedz Link
smolineczka Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 12.03.15, 14:04 uwielbiam grać w farmera, czasami w chińczyka Odpowiedz Link
smolineczka Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 12.03.15, 14:07 o rany, jaki stary wątek :-) Odpowiedz Link
ankas4 Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 13.03.15, 20:06 hihi faktycznie stary, a ja czytam i mysle sobie...ze dzieci w naszym wieku mają jeszcze takie zabawki jak pchacze itp:)) ale potem wszytsko jasne:) to wątek stary jak świat:) Ale dopisując się , ja lubię bardzo Tolki koniki taie małe z kolorowymi grzywami:) i jej domek z laleczkami:), a z Tymka zbawek to lubię takie robaczki z labiryntami do chodzenia:) Odpowiedz Link
zurawina100 Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 13.03.15, 20:45 a ja myślałam, że wątek dotyczy naszych zabawek, dorosłych hehe:):) i zdębiałam jak zobaczyłam, że chodzi o dziecięce zabawki. Temat wydaje mi się odległy dość:) Odpowiedz Link
cui Re: a jaka jest WASZA ulubiona zabawka? 16.03.15, 15:19 Tak, tak! Podpisuję się pod Żurawiną! Co za bezwstydność pisać o "zabawkach" w biały dzień :D Odpowiedz Link