joaska_29 12.08.08, 14:17 No napiszcie o czym marzycie, może skorzystam z Waszych pomyslów i podsunę coś ciekawego Mężowi :-) Mam jeszcze trochę czasu ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 14:21 Mój NM też ma urodziny (za niecałe 2 tygodnie) i też nie mam pomysłu ;-) Mi się marzy cudotwórca zdrowotny ale tego nie da się spełnić niestety. Odpowiedz Link
monikaj21 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 14:24 Ja tak naprawdę nie mam nic takiego o czym specjalnie marzę ani nic co by mi było potrzebne ale zawsze z przyjemnością witam dodatki: kolejne korale/koczyki/zawieszki, torebki, paski. Również książki, kosmetyki. Lubię jak mąż mi kupuje wizytę u kosmetyczki bo na to tak po prostu pieniędzy nie wydam. Baaaardzo chętnie bym poszła do teatru ale to wymaga opieki do dzieci na godziny wieczorna więc narazie nie ma szans. Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 15:30 ja bym chciala 2 tygodnie w luksusowym kurorcie, plastyke brzucha i piersi no i ewentualnie tylka. nic wielkiego w sumie ;p Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 15:36 Odtwarzacz DVD do telewizora. Do tej pory oglądałam wszystko na kompie ale teraz komp strasznie okupowany jest przez chłopaków, a ja nic na poprawę humoru obejrzeć nie mogę ;( Odpowiedz Link
andzia84 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 16:45 ja co prawda urodziny mam po dkoniec miesia ca ale prezent już dostałam bo wypatrzylam go ostatnio na zakupach, piękne szpilki w aldo, rzadko będe miala okazje w nich pochodzić ale co tam, wczoraj po raz pierwszy byłam w nich w kinie Odpowiedz Link
onka7 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 17:16 a ja bym chciała moje dziecko z brzucha dostać, żebym nie musiała go rodzić:) a tak poważnie, to marzy mi się jakaś odnowa biologiczna, masaż, kosmetyczka, robale, algi i inne torfy, ale to po porodzie...:( Odpowiedz Link
atenette Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 18:00 Ksiazki w nieograniczonej ilosci moga byc u mnie, a poza tym tez mi sie jakas odnowa marzy, wlacznie z masazysta, kosmetyczka i fryzjerem :). Acha i nowy zegarek by sie przydal. Odpowiedz Link
bobimax Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 18:32 Ja mam za miesiąc i już sobie zażyczyłam markowe perfumy. A poza tym lubie bizuterię, torebki, kosmetyki. Ale taka wizyta w spa to jest to. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 18:57 Wyjazd na Malediwy na dwa tygodnie TYLKO z mężem, BEZ DZIECI!!! Odpowiedz Link
zorkaa Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 19:27 miesiąc trekingu w himalajach.... Odpowiedz Link
maadga agusiajasia 13.08.08, 13:34 Zważając na twój stan to nieszybko będziecie we dwoje na Malediwach co najwyżej we troje :))) Odpowiedz Link
nieviasta77 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 19:27 A ja mialam niedawno super prezent z okazji Dnia Matki i imienin: pielegnacje ciala. Pierwszy raz w zyciu (!!!) bylam w salonie pieknosci, na calym zestawie zabiegów - aromatyczny masaz calego ciala, pedikir, manikir, masaz twarzy, maseczka, henna, a na koniec makijaz :) 3 godziny relaksu, super sprawa. I ucieszyla mnie duzo bardziej niz kolejny ciuch czy kolczyki. Polecam :) Odpowiedz Link
bobimax Re: Nieviasta, a co to za INSTYTUT? 12.08.08, 21:10 Takie zabiegi robią między innymi na Gajowej nazywa się 'Eliksir'. Odpowiedz Link
nieviasta77 Re: Nieviasta, a co to za INSTYTUT? 12.08.08, 23:21 Dokladnie tak. Bylam w eliksirze. Rewelacja :) Odpowiedz Link
smolineczka Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 20:39 bardzo dobry biustonosz drogie wino czerwone wytrawne fontannę pokojową Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 20:39 tydzień w SPA,no dobra może być weekend + nieograniczona ilość ciszy i spokoju, eh już się rozmarzyłam ;-) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 20:50 -weekend w SPA. -Piękne szpilki. -nowy bajerancki aparat fotograficzny. -Wynajęcie na minimum 3 h całego basenu ,żebym mogla popływać w płetwach i mono płetwie. -szałowa kiecka do szpilek :D Odpowiedz Link
beata9660 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 20:52 a ja chciałabym żeby mój mąż pamiętał o moich urodzinach i to chyba by mi wystarczyło Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 21:26 a mi się marzy... i niekoniecznie na urodziny, bo do nich mam jeszcze prawie rok;P wypad choć na weekend albo tylko na jedna noc z mężem <bez JUleczki oczywiście> do luksusowego hotelu:) z kolacją, basenem, masażami, śniadankiem podanym do łóżeczka itp. och....... moze jak wróci to mnie gdzies zabierze.. Odpowiedz Link
agasar79 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 12.08.08, 22:18 ja też mam niedługo urodzinki tj 12 września :) Mi się marzy seria zabiegów wyszczuplająco- antycellulitisowych (czy coś takiego :) Taka seria 5 zabiegów (na brzuch, uda, pośladki) kosztuje 250zł, jeden zabieg trwa chyba 1,5 godziny. nawet mam już wypatrzone miejsce :) No i bym chciała zrobić sobie paznokcie, bo mam makabrycznie poobgryzane, ale to nie koniecznie na urodzinki :) Odpowiedz Link
joaska_29 Re: bobimax, agasar 12.08.08, 22:42 Macie u nas w mieście jakieś sprawdzone tego typy gabinety? Wiem, że jest jakiś super na Kościuszki, ale czy oby taki super na pewno? Jeśli macie jakieś opinie podzielcie się. Będę wdzięczna :) Chyba dam się zaciągnąć na jakiś masaż.... Odpowiedz Link
agasar79 Re: bobimax, agasar 13.08.08, 12:05 Asia no ja właśnie piszę o jednym gabinecie co jest na kościuszki :) Ale nie wiem czy to o ten chodzi. na kościuszki chodzę do stomatologa, p. Anny Wasilewskiej, no i właśnie tam obok ma gabinet jej córka i zięć. Córka właśnie ma taki gabinet z masażami i innymi fajnymi sprawami :) Jak siedzę w poczekalni to zawsze sobie przeglądam katalog co ona oferuje i też bym chciała się kiedyś wybrać (tylko szkoda mi troszkę kasy), jeden zabieg wyszczuplający kosztuje 60zł, natomiast 5 - 250zł, wiadomo że jeden to nic nie da. Niestety nie byłam, więc trudno mi coś powiedzieć. Jak się kiedyś zdecyduje to na pewno pójdę właśnie tam :) Córka ma dwa nazwiska Wasilewska, a po mężu nie pamiętam. Jak się zdecydujesz gdzieś pójść to napisz gdzie byłaś i jak było :))) Odpowiedz Link
agasar79 Re: bobimax, agasar 13.08.08, 12:07 jeszcze robi jakiś masaż z ciepłych kamieni za 100zł, też fajnie wygląda :) Odpowiedz Link
m0nalisa Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 13.08.08, 01:29 nowy depilator :) a w ogole to poszlabym do filharmonii Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 13.08.08, 10:32 marzę o VW Golfie V... ;) Odpowiedz Link
kogosia Re: Co chciałybyście dostać na urodziny? 13.08.08, 13:03 tak jak większośc chciałabym zabiegi upiększające:)) A marzy mi się piękny VAN:)) I DOM:))) Odpowiedz Link