blanka0 19.08.08, 12:13 Lena potrafi w trakcie snu usiąść wziąc smoka i spac dalej ale juz na siedząco. Obserwowalam w nocy i umieralam ze smiechu , dzis w dzien wchodze do pokoje a Ona siedzi i spi. Dziwne czy normalne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.l.a.s.k.a77 Re: dziwne zachowanie ..? 19.08.08, 12:16 Twoja Lena jest taka zwariowana:)) że u niej to już mnie nic nie zdziwi...nie wiem czy to dziwne ale skoro jej tak wygodnie to czemu ma nie spać na siedząco Odpowiedz Link
monikaj21 Re: dziwne zachowanie ..? 19.08.08, 12:16 Starszaczce się zdarzało, Małemu nie. Odpowiedz Link
lilka.k normalne 19.08.08, 12:25 ja juz widzialam takie pozycje do spania u dzieci, ze chyba nic mnie nie zadziwi, łącznie ze spaniem pod materacem w lozeczku... Odpowiedz Link
asiak_83 Re: normalne 19.08.08, 12:32 nawet bardzo normalne:) Ola też tak robi, albo na śpiąco łazi po całym łóżku, nagle pdnie na twarz i tak śpi ;) Odpowiedz Link
ankas4 Re: normalne 19.08.08, 19:13 Nasz Tymek potrafi wstac w nocy w tak stac trzymajac sie brzegow lozeczka, oczy ma zamkniete i wydaje nam sie ,ze on poprostu dalej spi, kiedys specjalnie nie kladlismy go tylko czekalismy co zrobil i nagle puscil sie lozeczka , runal na twarz i spal dalej:))). Smiesznie to wygladalo, ale juz wiecej tego nie praktykuemy , bo obawiamy sie ,ze sobie cos uszkodzi podczas tego padania z pozycji stojacej, wiec jak tylko wstanie to kladziemy go delikatnie w pozycji lezacej i spi smacznie dalej! Smieszne sa te nasze dzieci! Sciskam Odpowiedz Link
klarysa007 Re: normalne 19.08.08, 21:31 Tuśka też tak miewa. Komicznie wygląda jak się jej łepetynka skłania w jedną stronę i w końcu przeważa małą mańkę-wstańkę :D Odpowiedz Link
patrice7 Re: normalne 19.08.08, 21:50 szok:D albo moje dziecko tak nie robi,abo ja tego nie widze:D Odpowiedz Link
dorka3078 ale dobre 19.08.08, 22:01 ale śmieszne te wasze maluchy,szkoda że Zuzka tak nie robi może bym się wyspała a tak siada i od razu wrzeszczy Odpowiedz Link
leluchow1 Re: ale dobre 20.08.08, 07:45 Moje dzieci tak nie robiły, ale w przedszkolu u Mateusza jest dziewczynka, która nie zaśnie w łóżeczku, ale zawsze w trakcie sytuacji,w której w danej chwili jest. Np podczas zabawy, spaceru czy obiadu ;-). Hania opowiada, ze musi uważać żeby nie zasnęła z buzią w zupie. A potem nie można jej ruszyć bo od razu sie budzi ;-. I żeby było śmieszniej to z tego co mówi mój starszy syn ...to może być moja synowa ;-))))) Odpowiedz Link