bobimax Re: lilka.k mam Gucie 20.08.08, 21:29 Sorry że się podłączam pod post do Lilki, ale chciałam się jej zapytać jak fontanna się sprawdza. Chłopaki zadowoloni,bo moja szaleje. Tylko te piłki trzeba gonić po całym pokoju i już jedną nam wcięło. Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka.k mam Gucie 21.08.08, 07:52 Blanka, i jak? Sztywna pieta? fajne? Jak lence w nich? Ja sie wstrzymuje..moje tak krzywo chodzą, ze jestem prawie pewna, ze będą nosic buty ortopedyczne..antek az sie potyka o wlasną noge...tak ją do srodka stawia.. We wrzesniu ortopeda i zobaczymy. Aktualnie fontanna jest u Patrice, bo Malwinie sie bardziej podobala, moje dostaly tyle prezentow na roczek, ze nie docenily fontanny, ale niedlugo im pokaze i zobaczymy (w dupce im sie poprzewracalo juz)hehe Na przyjeciu urdzinowym to byl najwiekszy hit, potem dostaly na koniec jezdziki i juz po fascynacji :). Ale moj mąż fontanna zachwycony, starzy bawili się nia jak dzieci :) Odpowiedz Link
burdziaa Re: lilka.k mam Gucie 21.08.08, 10:59 Mnie tez sie podobaja te Gucie, ogladalam na stronie- ale jeszcze nie kupuje, niech zacznie na dobre chodzic i tez sie do ortopedy po rade wybiore/ co do zabawki- to ogladalam w Smyku, strasznie fajna, bardzo mi sie podobała ! Julcio dostał tylko jedna małą zabaweczke na roczek :( reszte pieniazki- ale za nie zapłacilismy hotel gosciom, ale i tak warto było- chociaz mi troche szkoda bo podoba mi sie mnostwo zabawek/ a to jest prawda, jak dzieci maja za duzo, to nie sa zainteresowane- mądrze zrobiłas,ze schowałas na potem :) Odpowiedz Link
patrice7 Re: lilka.k mam Gucie 21.08.08, 11:05 hehe Tak potwierdzam fontanna jest u mnie :D I moge napisac ,ze u nas to tez jest szał.Malwinka bardzo zadowolona.Cieszy sie radosnie,nauczyla sie sama ja wlaczac ,naciskac,goni pilki po calym pokoju i sie cieszy :) Odpowiedz Link
asiak_83 Re: lilka.k mam Gucie 21.08.08, 13:46 a o jakiej fontannie mówicie? Pewnie jakiś wątek przegapiłam :/ Odpowiedz Link
blanka0 Re: blanka, hop hop 22.08.08, 09:59 fajne, takie straznie miekkie , kurcze musisz sama zobaczyc. trudno mi powiedziec ,sa inne niz wszytskie buty dostepne w sklepach, podeszwa troche profilowana, i ten zapietek z tylu jakis dziwny sama nie wiem, musze je pokazac michajlowowi we wrzesniu, choc i tak zamierzam jej na wczasach zakladac Odpowiedz Link