leluchow1 22.08.08, 08:31 Kupujemy chłopakom takie łóżko www.allegro.pl/item413885373_lozko_pietrowe_atos_promocja_meblomix_2007.html Docelowo piętrowe jak Mateusz pójdzie do szkoły. Na razie rozłożę im na 2 osobne. Kiedy planujecie dorosłe łóżka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 08:38 Tez mysle, by za rok..pewnie bym dluzej poczekala, ale mam niewyjmowane szczebelki, wiec... To co wkleilas to moj faworyt, choc 2 lata to za wczesnie na piętrowe..kupie podobne, ale z mozliwoscią rozlozenia na dwa. Odpowiedz Link
lee_a Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 08:58 u nas chyba za pół roku - jak pojawi sie maluch Odpowiedz Link
babajagaa Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 09:06 ja tez chyba za rok na przyszle lato,teraz mlody smiga po calym lozeczku jak spi wiec pewnie pare zary w nocy by spadl Odpowiedz Link
leluchow1 Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 09:14 No ja też poki co rozkładam na 2. Mateusz ma 3,5 roku a bałbym się go polożyc na górze. Odpowiedz Link
patrice7 Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 09:24 To łóżko z linkiu jakies chyba drogie. A pytałaś jakie rodzaje materacy są dołączone do łóżka? Odpowiedz Link
leluchow1 Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 09:25 Jakies dziadoskie ;-) Mysle ze poźniej je wymienimy. Tzn jeden bo Mateusz juz od 2 lat spi na materacu i ten jeden wlozymy mu do lózka Odpowiedz Link
patrice7 Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 09:33 zajrzalam i widze ,ze wszystkie w podobnej cenie.Szok Odpowiedz Link
lilka.k Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 09:43 czy ja wiem? za 2 lozka to taka wysoka cena? Fajne jest...te barierki nawet na dole..szuflady.. ja mysle o takim, bo mozna je rozlozyc na dwa, ale one wielkie są... www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10045381 a te mi sie bardzo podobają :), choc mąż upiera sie przy pietrowym..no zobaczymy.. www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39858939 Odpowiedz Link
m0nalisa za 2-3 miesiace 22.08.08, 23:50 z racji ze mati jeszcze maly ale juz od 3 dni regularnie chodzi podetniemy czyli skrocimy nozki lozka, a Michal zostanie zameldowany w matiego kojcu Odpowiedz Link
qwoka moze za 3 lata... 22.08.08, 09:43 Ja mam łóżeczko 140/70 z demontowanymi szczebelkami tak, że powstaje tapczanik. Narazie najczęściej Maja spi w poprzek gdzies w rogu i zawsze sie smiejemy, ze zmieściło by się tam jeszcze 4 maluchów:) Łóżeczko jest spore, wiec mysle posłuzy jeszcze pare lat. Chyba, że by się rodzeństwo pojawiło, to wtedy trzeba bedzie zmienić plany:) Odpowiedz Link
a.tygrysica Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 11:26 ja bym się bała, że Alex będzie sobie z łóżka z barierką skakał... musiałabym podłożyć drugi materac obok łóżka do miękkiego lądowania.. z naszego łóżka niby nie skacze, ale zawsze jest ktoś z nim. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: "dorosłe łóżko" 22.08.08, 12:15 Młoda zapewne będzie spała ze mną do osiemnastki ;) Starszak ma piętrusa z biurkiem pod spodem. Do niego jej nie wsadzę, bo nie ma jak; a poza tym on ma lekcje itp. to by mu maluch przeszkadzał. A drugi pokój zajmuje Babcia, co prawda ostatnio nie non stop ale na zimę pewnie wróci. Więc jeśli nie wygram w totka to będzie problem. Odpowiedz Link