burdziaa 07.10.08, 07:54 Narttu nam wyjechała to trzeba pilnowac porannej tradycji :) Miłego dnia Wszystkim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Herbata i kawa 07.10.08, 07:55 Kawa wypita wlasnie, ide dzis do lekarza z chlopcami. Cos czuje, ze katar przerodzil się w cos gorszego znowu...ech.. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Herbata i kawa 07.10.08, 07:58 A ja się dziś wyspałam. Przez ten problem z piersią chyba uda nam się w końcu odstawić małą. Wieczorej jeszcze jej dałam ale w nocy warował przy niej mąż. Ja przebudziłam się 2 razy, z czego wstałam tylko raz i to przed godz 6. Serce mi się kraja jak słyszę płacz małej, ale muszę być konsekwentna. A m ma wory pod oczami takie że 3 kg ziemniaków by weszło. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Herbata i kawa 07.10.08, 08:13 Już za momencik się przysiadam tylko woda na kawę się zagotuje:)) Krzysiowi wcisnęłam już antybiotyk (4 w przeciągu 4 tygodni:(() teraz ma anginę:(, w niedzielę zaczął gorączkować i w poniedziałek poszłam do lekarza, niestety nie obyło się bez antybiotyku:(, mały jak mu wciskam go to zauważyłam że ma odruch wymiotny trochę zwrócił leku ale uzupełniłam go i podałam. Ja już nie mam siły, dobrze że Michał chodzi do przedszkola no i na szczęście znajoma jak prowadzi swoją córkę to zabiera jego, to dla mnie dużo że nie muszę Krzysia zrywać rano bo zimno no i zazwyczaj jeszcze śpi:) Odpowiedz Link
qwoka Re: Herbata i kawa 07.10.08, 08:52 ja juz po herbatce, znowu pochmurno buuuu, ale przynajmniej wmiare ciepło:] Ale nic mi sie dzisiaj nie chce, jakies takie lenistwo mnie ogarneło:/ Mała od 2 dni u dziadków, juz tęsknie za nią strasznie... Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Herbata i kawa 07.10.08, 09:05 Kawka wypita trzeba się ogarnąć i małemu kaszę zrobić, ubrać dupe bo biegam nadal w koszuli. Miłego dnia dziewczynki Odpowiedz Link
a090707 Re: Herbata i kawa 07.10.08, 09:24 No i zaczely sie choroby- ciezka noc za nami- maly nie mogl oddychac tak ma zapchany nos :( Obudzil sie o 4.45, a teraz wlasnie zasnal. Zero apetytu, a ja musze mu wciskac tone lekow. Lece zrobic sobie kawe. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Herbata i kawa 07.10.08, 09:44 pobudka o 3.50... zasnęła jeszcze na szczęście o 6 na godzinkę. Starszy odprowadzony do szkoły. Rozalka pochodziła trochę z lalą i z wózeczkiem. Miałam jechac dziś oglądać samochód, ale nie mam siły. Może uda się ją położyć ok 11 to też się prześpię. Potwór nie córka :) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Herbata i kawa 07.10.08, 09:49 Lece zrobić sobie druga kawkę i trzeba by było sie ubrać ,Zuzia zasnęła w kominku napaliłam ,robi się ciepło,jakieś słońce zza mgły też się wyłania chyba będzie ok.Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link