blanka0 08.10.08, 14:25 czy wizyta u pani psycholog zwiazana jest zniespaniem Rozalki w nocy??? ja tez sie zastanwaiam czy z lenka nie odwiedzic psychologa, ja tez nie spalam cala ciąze i maż mówi ze to dlatego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamamama2 Re: kamamama 08.10.08, 21:52 Pani do której chodze ja i Rupert powiedziała, że może warto pokazać Rozalkę koleżance, co się maluszkami zajmuje, może coś podpowie z odstawieniem od piersi, popatrzy na nią, może znajdzie jakąś receptę na nocne krzyki. Nie wiem czy ciążowe niespanie ma tu jakiś wpływ, u mnie stres, ból i to wszystko o mało nie spowodowały straty, ale udało się. Może po prostu niektóre dzieci tak mają. Jak się wybiorę, to dam znac co powiedziała chyba musimy jakoś to przetrwać, choć szczerze mówiąc ja już ciągnę ostatkiem sił Odpowiedz Link
burdziaa Re: kamamama 08.10.08, 22:35 Dziewczyny przepraszam,ze sie wtrące do Was- ale oczywiscie,ze to ma/miało wpływ to Wasze niespanie w nocy i stresy..niestety- dobrze Kama,ze masz mozliwosc konsultacji, moze akurat cos wspólnie uda sie zaradzić. A Ty Edyta poszukaj u nas, cos mi swita ze kiedys w Promyku Słonca, jak chcesz to sie zapytam kolezanki która tam pracuje i jest psychologiem- na pewno zna kogoś. Odpowiedz Link
blanka0 Re: kamamama 09.10.08, 10:18 no ja tez mialam traume przez calusia ciąze i nie spalam calymi nocami Asienko jasne ze popytaj, chetnie odwiedze jakiegos psychologa dzieciecego. Odpowiedz Link