burdziaa 14.10.08, 07:49 do tego mini bajaderka, juz ostatnie bo wczoraj zrobiłam i szybko sie rozeszły :) Julek zmienia pilotem kanały, nie ma to jak zostawić pilotaw zasięgu łapek. Wczoraj piekne słonce i dzisiaj od rana pada... Miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Herbata i kawka 14.10.08, 07:51 Nooo, bo już miałam samotnie pić :) Tak, pogoda dzis taka sobie, a wczoraj tak cudnie było... Dzieciarnia demoluje swoj pokój, rozwalili kilka dni temu swoje drzwi od srodka..jest megawgniecenie...nie wiem co będzie dalej.. Kawa więc bardzo wskazana Odpowiedz Link
narttu Re: Herbata i kawka 14.10.08, 08:11 ja juz na wirtualnym zebraniu..dolewka. Ida z niania Odpowiedz Link
qwoka Re: Herbata i kawka 14.10.08, 08:47 a ja dosiadam się z herbatką i kanapką:) Zaspałam dzisiaj do pracy, bo jakoś źle m nastawił budzik... U nas na szczeście słoneczko dzisiaj, przynajmniej narazie. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Herbata i kawka 14.10.08, 08:48 ja herbatka. Liczę na to, że jak po 10 uda mi się małą położyć, to też się chwilę prześpię. Rupert wtedy coś sobie poogląda, dzień nauczyciela, więc do szkoły nie idzie. deszcz pada, szkoda, ale my i tak siedzimy w domu Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Herbata i kawka 14.10.08, 08:50 Cześć dziewczynki ja się witam i uciekam. Jadę z dzieciakami do Warszawy pociągiem. Mamy dziś wolny dzień od szkoły (dzień nauczyciela) to się wyrwiemy. Chciałabym kupić juniorowi jakieś fajne książeczki i mam nadzieję, że mi ten wypad bokiem nie wyjdzie :-) Wszystkim miłego dnia życzę Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Herbata i kawka 14.10.08, 08:57 Ja też się dosiadam chociaż właśnie ostatni łyk upiłam,u nas też dzisiaj paskudna pogoda,pachnie mi w domu grzybami bo suszyłam ,Zuzia z gilami(cos czuję że się zrąbała więc uciekam) a Klaudia dzisiaj też w domu Odpowiedz Link
babajagaa Re: Herbata i kawka 14.10.08, 09:12 U nas dzisiaj sloneczko swieci od rana,czuje ze bedzie dlugi spacer,ale najpierw mam spotkanie z szefem(!)Kawka juz zaparzona znowu parzona ale dobra,do tego mam prince polo Odpowiedz Link