Dodaj do ulubionych

Wrocław i okolice - 13 grudnia!!!

25.11.08, 11:25
Dziewczyny, już teraz Was zapraszam do mnie na sobotę 13. grudnia. Wspomozcie mnie przy przekraczaniu nowej dziesiatki lat, bo tego dnia stuknie mi trzydziestka :) Bardzo na Was licze, moje drogie i doloze staran, by Was przyjac jak najsmaczniej i najmilej, a Iga otworzy podwoje swojego krolestwa zabawkowego. Proponuje godziny popoludniowe, zeby dzieciaki sie wczesniej dobrze wyspaly. Stroje dowolne, nastroje obowiazkowo rozrywkowe - rezerwujcie termin, prosze potwierdzac obecnosc!!!
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 11:29
      Przybędę, ale chyba znowu sama...wiem, ze chcialas chloapkow poznac, ale moze
      przy innej okazji, bo oni sie nie nadają na takie spotkania..zawsze się konczy
      płaczem. Nie lubią tłumow niestety.
      Napisz mi tylko jakie kolory lubisz...:)
    • patrice7 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 11:30
      Wyglada na to ,ze co tydzien iimprezy sie szykuja ;)))
      • lilka.k Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 11:32
        No wlasnie..mąż znowu bedzie miał męskie soboty z chłopcami..nie wiem co on na
        to, he he
        • chanastel Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 11:41
          Może się dotoczę:) zobaczymy:)
          • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 12:50
            Dziewczyny, ciesze sie! Chanastel dotocz sie, dotocz :) Bardzo dobrze, ze co tydzien mamy spotkanie - nam tez sie cos milego nalezy od zycia! Lilka, szkoda, ze bez chlopakow, mam nadzieje, ze ich poznam niedlugo; a kolory? - zywe, czyste, wnioskuje z Twojego bloga, ze chyba mamy podobny gust...
            • blanka0 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 12:58
              co prawda jeszcze sie nie poznalysmy ale i tak wpadne :-)
              • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 13:01
                Super, to swietna okazja do poznania bedzie :)))
                • ankas4 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 18:10
                  Ja tez bede wirtualnie:)
                  musze Wam towarzyszyc , bo inaczej oszaleje w tej Kanadzie,,,,;(

Dzieki za zaproszenie.
                  • zabka11 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 25.11.08, 19:32
                    Potwierdzam swoje przybycie:)
                    Jeżeli smakował????, to znów upiekę biszkopta, ale tym razem nie
                    będę go zalewać nie zastygłą galaretką;O)

A może coś bardziej tortowego zrobię, wszak okazja bedzie i to
                    okrągła:):):)!!!!.....tak, postanowione!!! i 30 świeczek dmuchać
                    będziesz kochana (nie jakieś tam literki 3 i 0;),...więc już
                    nabieraj tlenu w płuca:):):)

I bardzo fajnie, że te spotkanka nam sie podobają, bo następne, już
                    zapewnie po Nowym Roku - U MNIE!!!!!:)
                    pozdrawiam
    • chmurcia4 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 30.11.08, 21:45
      jeśli nic mi nie wypadnie to nie pozwolę, żeby mi spod nosa takie
      spotkanie uciekło ;)) piszę się na listę obecnych uśmiechniętych :D
      • patrice7 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 30.11.08, 21:50
        Zabka torcik byl przepyszny!
        • zabka11 Re: hej Pati.... 01.12.08, 07:42
          ...a jaką drogą do Ciebie dotarł??? żeś zdążyła skosztować???:)
          • patrice7 zabka 05.12.08, 12:29
            ja mowie o tym u Oli:))))
          • patrice7 Pytanie techniczne 05.12.08, 12:34
            Czy impreza jest z dzieciakami czy bez :)
            • zabka11 Re: Pytanie techniczne 05.12.08, 17:04
              Pati?? Ty znowu "migacze" włączyłaś i oddasz Malwę do żłobka, w
              sobotę;0)...no nie ładnie, nie ładnie:)...takiej to dobrze;)
              A ja bym tam chciała Malwe zobaczyć i lilki bliźniaki, bo jeszcze
              nie widziałam "na żywo"
              Pozdrawiam;0)
              • patrice7 Re: Pytanie techniczne 05.12.08, 17:06
                jakie migacze:P

W sobote złobek zamkniety:P

No to jak z dzieciakami czy bez?
                i czy spotkanie rano .,w południe czy wieczorem?
                • lilka.k Re: Pytanie techniczne 05.12.08, 17:12
                  Zabka, przykro mi ale znowu sie wyrywam sama...
                  • patrice7 Re: Pytanie techniczne 07.12.08, 23:53
                    up
                    • zuzaze_78 Re: Pytanie techniczne 08.12.08, 06:24
                      Spotkanie z dzieciakami jak najbardziej, ale te chwilowo uwolnione od slodkiego towarzystwa, tez bardzo oczekiwane ;) Zapraszam w godzinach wczesnopopoludniowych, jak sie tylko te pociechy wszystkie wyspia. Na gg rozsylam adres i dojazd, chyba ze ktoras chce mailem - podajcie.
                      • olus-ia80 Re: Pytanie techniczne 08.12.08, 08:25
                        Ja tez bedę bo Miłowi katar juz przechodzi od zastosowania cudu czosnku , więc
                        potwierdzam że bedziemy Zuza poprosze o adres na gg
    • ulkadabrowska Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 09:39
      a czy przyjęłybyście spóźnioną (mogę być dopiero kolko 17) katowiczankę (ale
      urodzoną w Wałbrzychu :) ) z synkiem Brunkiem Pierunkiem?
      Przywiozę Pimm's - będziecie zachwycone :)
      • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 12:20
        Ulka, no pewnie, super, bardzo Cie chetnie poznam osobiscie i Brunka Pierunka koniecznie tez :))) Daj gg, wysle Ci namiary adresowe.
        • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 13:35
          Azi, Burdzia, a Wy???
        • ulkadabrowska Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 21:06
          Super! Dzięki!
          gg 3844418
    • maryjka60 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 16:09
      hej Zuza, a my z Basią się jeszcze zmieścimy na imprezie? :>)
      • patrice7 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 21:02
        Hm nie weim co to Pimm's
        To jakaś wpadka;P
        • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 21:13
          Maryjka, no OCZYWISCIE, przepraszam, ze Cie nie wspomnialam, wiedzialam, ze kogos pomine. Badzcie koniecznie!!! Daj gada, dostaniesz adres!
          • maryjka60 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 08.12.08, 23:12
            Kochana tak łatwo nie damy o sobie zapomnieć :>) mój gad: 6938564
            • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 09:04
              Dziewczyny, moj maz dopytuje sie, czy bedziecie w towarzystwie panow? Bardzo zapraszamy parami :)))
              • lilka.k Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 09:08
                A będzie twój mąż? Bo ja wlasnie namawiam mojego, zeby mnie choc podrzucił z
                chłopcami, ale moze zostanie na dłużej :)
                • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 09:43
                  No wlasnie bedzie, przyjezdzajcie razem!
                  • gismol77 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 12:51
                    a z jeleniej przyjmujecie?
                    • zuzaze_78 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 13:51
                      Przyjmujemy!!! Ale fajnie, prawdziwy zlot sie robi lipcowy :)) Masz gg, przesle Ci namiary.
                      • burdziaa Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 13:54
                        ja tak cichutko w sumie siedze :( bo juz dawno mielismy wyjezdzac w
                        ten wekend- kombinuje,zeby byc z Wami ale nie wiem czy mi się uda- a
                        tu tacy Goście będą !
                      • lilka.k Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 13:56
                        Ale się zlot szykuje..prawie jak w Sulejowie ;),
                        • lilka.k Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 09.12.08, 13:57
                          A dziś do mnie moja mama: a twoja teściowa to do was w sobote nie przyjeżdża? I
                          hmm..faktycznie, w czwartek wraca z wloch i miala do nas wpasc...powiem jej,
                          zeby w neidziele wpadła chyba, bo nie wiem co co zrobie.
                    • patrice7 gismoll 09.12.08, 13:52
                      Pytasz ,a wiesz:))))
                      Wiesz ,ze Ciebie zawsze:))
                      • gismol77 Re: gismoll 09.12.08, 13:56
                        Patric,no bo jak tak nieśmialo, bo jeszcze na 100% nie wiem.
                        gospodyni kochana a gg to ja nie mam jakbyś mogla na gismol@poczta.onet.pl to
                        bylabym wdzięczna i jakiś delikatny opis jaka to część wroclawia. a i na ktorą
                        ten zlot?
                        • zuzaze_78 Re: gismoll 09.12.08, 14:05
                          ok, zaraz posle Ci wszystko:)
                          • m_k8 Re: gismoll 09.12.08, 21:34
                            Zuzia,

potwierdzę Ci przyjście w piątek na gg, mam nadzieję, że nie będzie zbyt późno?
                            Dużo się dzieje, i nie wiem czy uda mi się to wszystko pospinać, a kusicie
                            strasznie :-)
                            M.
                            • zuzaze_78 m_k8 09.12.08, 21:46
                              Pospinaj, niech sie uda, będzie wielkie forumowe przyjęcie!
                              • patrice7 Re: m_k8 10.12.08, 09:29
                                Magda koniuecznie musisz byc! Jak to spotkanie bez Ciebie i Hany?

Ulkadabrowska i jak z Toba?
                                Bedziesz? Bo czytam ,o Twoich przebojach z samochodem
                                • ulkadabrowska Re: m_k8 10.12.08, 09:41
                                  będziemy na bank! zostało nam jeszcze jedno auto :) (i kilkanaście Bruniowych,
                                  do których się nie mieścimy).
                                • gismol77 Re: m_k8 10.12.08, 09:45
                                  no my na 95% przybędziemy. Zuza, lepszej lokalizacji nie moglaś mi podać aż mi
                                  sie gęba cieszy.
                                  • patrice7 Re: m_k8 10.12.08, 10:08
                                    No to świetnie dziewczyny:))
                                    Szykuje sie fajny zlot ;))
                                    Gismol! swietnie ,ze uda sie dotrzec w koncu!
                                    Od lutego minelo sporo czasu:)))
                                    • burdziaa Zuza! 11.12.08, 13:34
                                      Moge prosic adres na joanna@burda.art.pl
                                      nie wiem czy bede mogła bo wyjezdzamy ale poprosze ...bardzo bym
                                      chciała być
                                      dzieki!
                                      • zuzaze_78 Re: Zuza! 11.12.08, 14:49
                                        Burdzia, juz Ci wysylam. CZy ktoras jescze nie dostala adresu? Do Olusi np. wysylalam na gg, ale cos nie doszlo. Jakby co, odzywajcie sie!
                                        • patrice7 Re: Zuza! 12.12.08, 10:42
                                          Bardzo prosze o podanie dokladnej godziny o ktorej mozna zaczac sie schodzic :))
                                          • patrice7 Re: Zuza! 12.12.08, 15:32
                                            up
                                            • zuzaze_78 Re: Zuza! 12.12.08, 16:50
                                              Oczekuje Was od 14. Generalnie chodzi mi o to, zeby dzieci sie spokojnie mogly wyspac przed impreza, a jak sie obudza - przybywajcie!
    • gismol77 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 13.12.08, 09:56
      no i dupa zbita!!! nie przyjade. Nina wstala dzis z megakatarem i do tego
      zaczyna kaszleć. no i w związku z tym sie dziś nie zobaczymy. a tak bardzo
      chcialam je na rynek wroclawski jeszcze zabrać. wkurzona jestem okropnie.
      • patrice7 gismoll 13.12.08, 10:09
        no nie ;(((
        Jak pech to pech:((
        odbijemy sobie to zaraz po nowym roku w karnawal!
        • blanka0 Re: gismoll 13.12.08, 10:11
          Lena tez ma mega katar wiec jade sama
          • gismol77 Re: gismoll 13.12.08, 10:17
            no ja nie mam z kim zostawić. zresztą chcialam na 2 dni przyjechać. zla jestem. ech
            • patrice7 Re: gismoll 13.12.08, 10:22
              ale sluchakj tak sie sklada ze akurat WSZYSTKIE jedziemy bez dzieci:))
              Ja ,mk8, zabka, lilka,blanka... :)
              Zadzwon do Zuzi i zapytaj jak jej iga ,bo moze tez ma jakis katar i nie bedzie
              to zadna kolizja!Nie przesadzajmy katarek to nic takiego ;)
              • patrice7 Re: gismoll 13.12.08, 10:23
                aa przeczytalam mega katar jest ;/
                • zabka11 Re: gismoll 13.12.08, 10:58
                  Ja też dziś bez dzieci, Janek gorączkuje od wczoraj, a Gosia woli
                  zostać z tatą:)
                  Wooolnoość!!!!!!:)
                  • zuzaze_78 Katary i inne 13.12.08, 12:20
                    Iga zdrowa ogolnie, tylko jeszcze troche charczy, ale to alergia sie konczy, nie infekcja. No coz, wiem, ze to taka pora chorobowa, niestety. Bez dzieci tez Was przyjme, co robic ;) Gismoll, szkoda straszna, ale rozumiem, lepiej nie ryzykowac jak tak. My tymczasem usilujemy polozyc do snu rozregulowana ostatnio corke... ciezko idzie.
                    • ulkadabrowska Re: Katary i inne 13.12.08, 13:44
                      wyjeżdżamy za godzinę.
                      wszyscy razem :)
                      • burdziaa Zuza 13.12.08, 13:57
                        ja wlasnie wrocilam do domu, od rana spotkania- zaraz Julka budze,
                        szybki obiadek i postaram sie chociaz na moment wpasc Was usciskac
                        bo musze sie do tej wystawy przygotować/
                        ps. Julek zdrowy odpukać
                        • lilka.k Re: Zuza 13.12.08, 20:23
                          To ja pierwsza, bo zasiadłam od razu nie mając nic do roboty, mąż wyszedł,
                          wysprzątal na blysk cale mieszkanie, dzieci spią..

Zuza, jestes wielka! Takich pyszności dawno nie jadłam. moje sałatka to bardzo
                          skromna była..
                          Te kanapeczki male z pastą, ten ananas z cukrem miętowym, salatki i inne cuda,
                          cały barek alkoholi...ja po prostu oniemiałam..
                          Było świetnie! nagadałam się aż zachrypłam, blanka juz slyszała jak chrypie w
                          drodze powrotnej...:)
                          Ach..dlugo by gadac...było duzo dziewczyn i Ula z katowic przyjechała Z Brunem.
                          Azi wreszcie poznałam....
                          • chanastel Re: Zuza 13.12.08, 21:31
                            To był hyba nasz największy zjazd nie? wrozławski oxzywiśzie. Było
                            super super fajnie. Wygadałam się za wszystkie xzasy a i męulowi się
                            podobało:) następnym razem to już hyba we 4kę:) dzięki zuzia raz
                            jeszxze no i tomasz:)
                            • zuzaze_78 Re: Zuza 13.12.08, 22:10
                              Dziewczyny, dziekuje jeszcze raz i ciesze sie, ze tak liczne grono sie u mnie akurat zebralo! Zrobilyscie pyszne jedzonko, salatki, ciasta, orzezwiajacy pimm's, tort Zabki - rewelacja!
                              Dziewczyny, ktore robily zdjecia - KONIECZNIE prosze o wszystkie foty!!! W koncu to pamiatka z 30. urodzin, same rozumiecie :)))
                              Z rzeczy znalezionych do tej pory: torba na aparat, nakrywka od butelki dzieciecej.
                              • lilka.k Re: Zuza 13.12.08, 22:12
                                moja torba na aparat, jak zwykle cos zostawiam ;)...ale ja zdjeciami raczej sie
                                nie pochwale, do blanki sie zgloscie, ja przy jej sprzecie wysiadam...
                                • lilka.k Re: Zuza 13.12.08, 22:16
                                  Aha, jeśli pozwolisz, to jak tylko odbierzemy auto (mam nadzieje, ze maks za 5
                                  dni) to podjade na chwile z rodziną ;) po ten pokrowiec, bo go często noszę ze
                                  sobą ;)
                              • burdziaa Nakrętka nasza 13.12.08, 22:16
                                to juz staje się tradycją,ze cos zostawiamy :) tym razem zatyczka od
                                butelki- zauwazyłam jak sie w torbie wylało...
                          • zabka11 Re: Zuza 13.12.08, 21:59
                            Ja również dziękuję, było przefajowo i przepysznie:) Nie będę raz
                            jeszcze wymieniać tych super, egzotycznych smakołyków, jakie
                            kosztowałam, pierwsza klasa:)
                            Szkoda, że jako zmotoryzowana nie mogłam skosztować tych "barkowych
                            dobrodziejstw";), ale lizłam tego pysznego, owocowego od Uli,
                            baaardzo smakowite:)
                            Pozdrawiam i do następnego, WIELKIEGO spotkania, mam nadzieję, że
                            tym razem u mnie;), już zapraszam, a szczegóły po Nowym Roku:)
                            • burdziaa Dziękujemy! 13.12.08, 22:11
                              Dziękujemy Gospodarzom za wspaniałą goscine ! Zuza 100 lat po raz
                              enty :) Było fantastycznie spotkac sie w tak duzym gronie,
                              przepysznie również.
                              Szkoda,ze Gismolek nie dotarł- wrocławki zróbmy kiedys nalot na
                              Jelenią !
                              Ja padam po wernisażu, mnostwo ludzi, z kazdym porozmawiać trzeba -
                              mam nadzieje,ze to zaprocentuje :) bo wróciłam z małą zaliczką :D
                              ps. Sylwia zapomniałam Ci oddac pieniazka,dziekuje raz jeszcze !
                              • zuzaze_78 Re: Dziękujemy! 13.12.08, 22:25
                                Lilka, spoko, umowimy sie w kwestii torby. Moze przy tej okazji wreszcie chlopakow Twoich zobacze! I prosze sie nie certolic, zdjecia koniecznie prosze!!!
                                • lilka.k Re: Dziękujemy! 13.12.08, 22:28
                                  No zobaczysz, bo wpadne z nimi na chwilke :)
                                  Ale zdjecia mi nie wyszly, bo ja lampy nie posiadam, a słonka dzis nie było co
                                  by ułatwialo mi zadanie...jedno wyszlo Uli i Bruna..
                                  No tak będzie dopoki lampy nie kupię :(
                                  Wiem, ze zabka trzaskała tych fotek troche...
                                  • zabka11 Re: No mam tych zdjęć duuużo:) i... 13.12.08, 22:42
                                    ...właśnie zgrałam i oglądam, wszystkie mi wyszły, ok 60szt!!!
                                    Pozdrawiam:)
                                    • zuzaze_78 Re: No mam tych zdjęć duuużo:) i... 13.12.08, 22:58
                                      Super, juz sie na nie ciesze - super sprawa, oprocz wszystkich prezentow, jakie od Was dostalam :)))
                                      • joasia83m Re: No mam tych zdjęć duuużo:) i... 13.12.08, 23:02
                                        aaaaaaaaaaale Wam zazdroszcze!!
                                        Zuza, 100 lat i ode mnie!!!!!!!!!!!
                                        no i pochwal sie, co dostalas :D
                                        • m_k8 Re: No mam tych zdjęć duuużo:) i... 14.12.08, 09:10
                                          I jeszcze ja, ja jeszcze!
                                          Jeszcze raz dzięki wielkie Gospodarzom i gościom.
                                          Super było spotkać się z Wami wszystkimi. Pyszne jedzonko i barek :-)
                                          Zuzia, jeszcze raz STO LAT!
                                          M.

Ps. Ania, dzięki za podwiezienie.
                                          Aaa, wrzuć gdzieś foty :-)
    • ulkadabrowska Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 14.12.08, 11:15
      my również pięknie dziękujemy! było cudnie. Fajnie Was było wszystkie usłyszeć i
      zobaczyć :) Ja (jak już Zuzi pisałam) raczej z tych nieśmiałych, więc chyba zbyt
      imprezowa nie byłam :(

gdzie będą zdjęcia?
      • patrice7 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 14.12.08, 11:22
        Ja chyba ostatnia;)
        Zuzia jeszcze raz sto lat! To przede wszystkim
        Poza tym dziekuje za cudowna gościne,wsoaniale smakołyki,(kiedy Ty to wszystko
        zrobiłas?!)i swietna atmosfere.
        Ciesze ,sie ze moglysmy sie spotkac w tak licznym gronie,szkoda ,ze gismol nie
        dotarla,ale co sie odwlecze...prawda?:)
        Z niecirpliwoscia czekam na WSZYSTKIE przepisy wczorajszego menu!
        • azi81 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 14.12.08, 11:36
          Zuza jeszcze raz sto lat no i oczywiscie dziekuje za miły wieczór
          chcociaz króciutko no ale niestety siła wyższa :-/ Oliwka padła spac
          w locie hehehe chyba rzeczywiscie czesciej musze z wami sie
          spotykac :P
          No i baaaaaaaaaaaaaaardzo prosze o foteczki :) na gazetowego maila.
          • olus-ia80 Re: Wrocław i okolice - 13 grudnia!!! 14.12.08, 16:17
            Ja ostatnia.
            100 lat .
            Dziękuje za bardzo miłe spotkanie, było mi bardzo miło się z Wami spotkać.
            • blanka0 ja ostatnia 14.12.08, 16:36
              Zuzo Tomki i Igusiu baaaardzo slicznie dziekuje za goscine, byłu
              super cudnie, miło, sympatycznie, jedzono pyszne, towarzystwo
              przednie

zdjecia sa i owszem, ale jak je poprzesylać?
              • lilka.k Re: ja ostatnia 14.12.08, 16:38
                blanka, udostepnij jeden katalog w picassie, jest tam taka opcja
                • blanka0 Re: ja ostatnia 14.12.08, 16:39
                  e no to, to ja wiem, ale Hania mowila ze jak zgrywa z picassa to
                  jakies malenkie jej foty wychodzą:(
                  • lilka.k Re: ja ostatnia 14.12.08, 16:46
                    ja mam do czynienia, bo oglądam rozne galerie i jak sie kliknie: pobierz na
                    gorze w menu to sciagam oryginalną wielkosc..sprobuj choc kilka i zoabczymy
                    • blanka0 ulkadobrowska 14.12.08, 17:01
                      prosze podaj nr gg lub maila to wysle ci fotki, jest ich kilka z
                      Brunem:-)
                      • blanka0 dorotka i mama oliwki 14.12.08, 17:11
                        tez podajcie jakies namiary
                        • maryjka60 Re: dorotka i mama oliwki 14.12.08, 18:20
                          Edytko ja poproszę zdjęcia na maryjka60@gazeta.pl a mój gad to:
                          6938564, z góry bardzo dziękuję:>)
                          • burdziaa Blanka 14.12.08, 20:47
                            Edytka mój adres znasz :)tez bym Was chciałam mieć na pamiątke- i
                            proszę Cie podaj mi ten drugi numer do pani doktor. Dzięki!
                            • gismol77 oj dziewczynki 14.12.08, 20:57
                              jak mnie skręca jak czytam te Wasze peany na cześć gospodyni i ogólnie atmosfery
                              spotkania. ale mam nadzieje, że to dopiero preludium do dalszych tak wspanialych
                              spotkan w tym zacnym gronie no i w końcu uda mi sie dotzreć.
                              pozdrawiam Was wszystkie pięknie i spóźnione najpiękniejsze życzenia urodzinowe
                              dla Zuzy.
                      • ulkadabrowska Re: ulkadobrowska 14.12.08, 21:16
                        moje gg 3844418 - podam Ci maila, na który proszę o zdjęcia. Z góry wielkie
                        dzięki za 'obfotografowanie Brunka' :)
    • azi81 Czy ktos ma fotki mojej Oliwki?????????????????? 15.12.08, 20:31
      Dziewczyny z rcji tego ze tyle was mialo aparaty to nie wiem kogo
      prosic :P
      Jesli kotras z was ma fotki moje Oliwki to poprosze dac mi znac na
      gg 7528050 a ja podam maila na kotrego baaaaaaaaaaaaardzo prosze
      wyslac mi fotki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka