Dodaj do ulubionych

Łódż - lipcówki

21.01.09, 20:14
Proponuję spotkanie w sobotę w Manufakturze , kto chętny?
Byłoby fajnie.
Obserwuj wątek
    • moni_30 Re: Łódż - lipcówki 21.01.09, 21:00
      Ja byłabym bardzo chętna, ale jesteśmy świeżo po infekcji a do tego jeszcze
      "szaleje" grypa, no i w związku z tym trochę się boję zapuszczać z Julciem w
      bardziej zaludnione tereny :-(
      • olus-ia80 Re: Łódż - lipcówki 21.01.09, 21:09
        Spacerek też bardzo chętnie , może jakiś park , pracowałam w ŁOdzi w 1999 r więc
        nie bardzo pamiętam już gdzie co jest.
        A z jakiej dzielnicy jesteś?
        To moje gg 10677994.
        Może się jakoś dogadamy, ja potrzebuję do godziny 14 być na Piotrkowskiej 90.
        A i muszę zahaczyć taką restaurację na rogu Piotrkowskiej i Piłsudskiego z
        jedzeniem chińskim .
        • sylpal13 Re: Łódż - lipcówki 21.01.09, 22:02
          hej, ja akurat mam wyjazd do babci!!! a niedziela?
          • olus-ia80 Re: Łódż - lipcówki 22.01.09, 09:07
            W sobotę i tak muszę być w Łodzi ,ale niedziela może być rekreacyjnie to jak ?
            trzeba wybrać dzień , który Wam pasuje
            • mareszka Re: Łódż - lipcówki 22.01.09, 15:56
              Jeśli o nas chodzi, to w weekend się babciujemy, a tak w ogóle na spotkano
              chętni jesteśmy (zwłaszcza z okazji zaległego z sylpal13 (biję się w piersi)),
              choć mówiąc szczerze weekendy to w sumie zawsze jakieś familijne lub towarzyskie
              zaległości się nadrabia :)
              • sylpal13 mareszka 22.01.09, 17:14
                bij sie bij!!! ja ogólnie też wole w tygodniu, ale to w niedzielę to z dziećmi
                czy bez?
                • olus-ia80 Re: mareszka 22.01.09, 18:51
                  Z dziećmi oczywiście.
                  Na stałe to ja stacjonuję we Wrocławiu , ale moja córka to rodowita Łodzianka
                  .Chyba że bardzo pasuje Wam poniedziałek to dla mnie jeszcze najlepiej , będę u
                  rodziców do wtorku, potem powrót do domu , a zwykle jeżdze przez Pabianice .
                  To może być poniedziałek dziewczyny ?
                  • sylpal13 Re: mareszka 22.01.09, 22:18
                    ja się piszę na poniedziałek na tą chwilę nawet bardziej niż na niedzielę
                    • mareszka Re: mareszka 22.01.09, 22:31
                      Dla nas poniedziałek jest bardzo very good. Proponowałabym może palmiarnię? Bo
                      tak trochę "parkowo", ale ciepło i deszcz w razie czego nie straszny. A jak by
                      pięknie było, to można plany zmienić przed wejściem i do parku skoczyć, albo
                      nawet może na pobliską salę zabaw? (pl. Zwycięstwa)
                      • olus-ia80 Re: mareszka 23.01.09, 08:07
                        Swietnie , bardzo chętnie palmiarnia , chciałabym zobaczyć, czy przed snem
                        dzieci czy po śnie , jaKa godzina Wam pasuje , bo mnie pasuje już 11 - 12 .
                        Na ukrytym jest mój numer telef.
                        Bardzo się cieszę na to spotkanie.
                        • sylpal13 Re: mareszka 23.01.09, 09:02
                          mareszka a tam jest jeszcze ta sala zabaw? bo wydaje mi się ż eją zlikwidowali,
                          mi pasuje 11
                          • moni_30 Re: mareszka 23.01.09, 09:07
                            Jeśli chodzi o mnie, to mój Julcio drzemkuje w okolicy godzin 11-14, więc ja
                            raczej odpadam :-( Zresztą wybieram się na weekend do dziadków i być może
                            zostanę na dłużej. Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się w Wami
                            łodziankami spotkać. Życzę miłego spacerku.
                            • mareszka Re: mareszka 23.01.09, 10:52
                              Poniedziałek 11, przed Palmiarnią, jest OK jak dla mnie. Mały w prawdzie w tych
                              okolicach sypia, ale jakoś damy radę :).
                              To co jesteśmy umówione? :)
                              • sylpal13 Re: mareszka 23.01.09, 17:06
                                zatem, do zobaczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka