olus-ia80 21.01.09, 20:14 Proponuję spotkanie w sobotę w Manufakturze , kto chętny? Byłoby fajnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_30 Re: Łódż - lipcówki 21.01.09, 21:00 Ja byłabym bardzo chętna, ale jesteśmy świeżo po infekcji a do tego jeszcze "szaleje" grypa, no i w związku z tym trochę się boję zapuszczać z Julciem w bardziej zaludnione tereny :-( Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Łódż - lipcówki 21.01.09, 21:09 Spacerek też bardzo chętnie , może jakiś park , pracowałam w ŁOdzi w 1999 r więc nie bardzo pamiętam już gdzie co jest. A z jakiej dzielnicy jesteś? To moje gg 10677994. Może się jakoś dogadamy, ja potrzebuję do godziny 14 być na Piotrkowskiej 90. A i muszę zahaczyć taką restaurację na rogu Piotrkowskiej i Piłsudskiego z jedzeniem chińskim . Odpowiedz Link
sylpal13 Re: Łódż - lipcówki 21.01.09, 22:02 hej, ja akurat mam wyjazd do babci!!! a niedziela? Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Łódż - lipcówki 22.01.09, 09:07 W sobotę i tak muszę być w Łodzi ,ale niedziela może być rekreacyjnie to jak ? trzeba wybrać dzień , który Wam pasuje Odpowiedz Link
mareszka Re: Łódż - lipcówki 22.01.09, 15:56 Jeśli o nas chodzi, to w weekend się babciujemy, a tak w ogóle na spotkano chętni jesteśmy (zwłaszcza z okazji zaległego z sylpal13 (biję się w piersi)), choć mówiąc szczerze weekendy to w sumie zawsze jakieś familijne lub towarzyskie zaległości się nadrabia :) Odpowiedz Link
sylpal13 mareszka 22.01.09, 17:14 bij sie bij!!! ja ogólnie też wole w tygodniu, ale to w niedzielę to z dziećmi czy bez? Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: mareszka 22.01.09, 18:51 Z dziećmi oczywiście. Na stałe to ja stacjonuję we Wrocławiu , ale moja córka to rodowita Łodzianka .Chyba że bardzo pasuje Wam poniedziałek to dla mnie jeszcze najlepiej , będę u rodziców do wtorku, potem powrót do domu , a zwykle jeżdze przez Pabianice . To może być poniedziałek dziewczyny ? Odpowiedz Link
sylpal13 Re: mareszka 22.01.09, 22:18 ja się piszę na poniedziałek na tą chwilę nawet bardziej niż na niedzielę Odpowiedz Link
mareszka Re: mareszka 22.01.09, 22:31 Dla nas poniedziałek jest bardzo very good. Proponowałabym może palmiarnię? Bo tak trochę "parkowo", ale ciepło i deszcz w razie czego nie straszny. A jak by pięknie było, to można plany zmienić przed wejściem i do parku skoczyć, albo nawet może na pobliską salę zabaw? (pl. Zwycięstwa) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: mareszka 23.01.09, 08:07 Swietnie , bardzo chętnie palmiarnia , chciałabym zobaczyć, czy przed snem dzieci czy po śnie , jaKa godzina Wam pasuje , bo mnie pasuje już 11 - 12 . Na ukrytym jest mój numer telef. Bardzo się cieszę na to spotkanie. Odpowiedz Link
sylpal13 Re: mareszka 23.01.09, 09:02 mareszka a tam jest jeszcze ta sala zabaw? bo wydaje mi się ż eją zlikwidowali, mi pasuje 11 Odpowiedz Link
moni_30 Re: mareszka 23.01.09, 09:07 Jeśli chodzi o mnie, to mój Julcio drzemkuje w okolicy godzin 11-14, więc ja raczej odpadam :-( Zresztą wybieram się na weekend do dziadków i być może zostanę na dłużej. Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się w Wami łodziankami spotkać. Życzę miłego spacerku. Odpowiedz Link
mareszka Re: mareszka 23.01.09, 10:52 Poniedziałek 11, przed Palmiarnią, jest OK jak dla mnie. Mały w prawdzie w tych okolicach sypia, ale jakoś damy radę :). To co jesteśmy umówione? :) Odpowiedz Link