agatka_1979 28.03.09, 20:13 bo Ty juz na finiszu dziewczyno jestes... :-) ale Ci fajnie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_82 Re: Anula_82, jak samopoczucie? 28.03.09, 20:26 hej dzięki za pamięć :) ale chyba jeszcze izamig przede mną jest, tylko z jej strony cisza :)) więc może juz ja w kolejce czekam :D ja sie czuję ogólnie w porządku, ale bardzo chciałabym juz urodzić (i ciągle sie z tym powtarzam), ginek twierdzi, ze brzuchol obniżony troche wiec moze, może trochę szybciej wyjade na porodówkę :) ale chyba chcialabym nie przed i trakcie świąt, mogę nawet zaraz po, zeby tylko je spędzić w miarę 'normalnie'. Jedyne co mnie boli to coraz częstsze skurcze przepowiadające, plecy gdy zbyt długo posiedzę i chyba to spojenie łonowe, uciążliwe to jest, kuleję jak babcina :) mam dosc sikania w ciągu godziny z 5 razy, leżenia/spania na jednym boku, jedzenia na raty, zgagi nieraz, założenie butów jest męczące, no nic tylko ponarzekać mi przyszło :)) zostało mi tylko spakować torbę, a dzis porobilam ostatnie zakupy i jestem wykończona ;) a jak u Ciebie? no i reszta ciężarówek? która po mnie ma termin?? pozdrawiam. Odpowiedz Link
anula_82 aa i jeszcze 28.03.09, 20:29 lekarz po badaniu twierdzi ze ułożenie poprzeczne....ja za cholerę nie chce miec cesarki, niech to moje dziecko się obraca jak powinno jak najszybciej Odpowiedz Link
kogosia Re: Anula_82, jak samopoczucie? 28.03.09, 21:19 trzymaj się Aniu, życzę już teraz szczęśliwego porodu:)) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Anula_82, jak samopoczucie? 28.03.09, 21:14 no właśnie widziałam kiedyś twój wątek do Izamig i nawet do niego sie dopisałam... i faktycznie cisza... Co do świąt to nie przesadzaj z porządkami jeśli chcesz je spędzić w domu ;-) znajoma rok temu właśnie w ten sposób zafundowała sobie Wielkanoc w szpitalu... choć chwaliła sobie że przez święta miała spokój, mało personelu, nikt jej nad głową nie skakał za bardzo :-) A dzidzia może się jeszcze obróci! sprobuj wizualizacje, pogadaj troche z brzuszkiem.. :-) A Twoje dolegliwości to już i mnie dopadać zaczynają - no moze prócz zgagi ;-) tyle ze przede mną jeszcze jakieś 3 miesiące :-)) ogólnie jest ok :-) Odpowiedz Link