anula_82 06.04.09, 21:56 To jak, mogę przelewać Wam pieniążki na tę suszarkę? mysle że do piątku by doszły i juz nie musialabys wydawac ze swoich. Jeśli tak, napisz na aczeszewska@wp.pl nr konta. :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Aurinko 06.04.09, 21:59 Anula, jak kupię to dam Ci znać i wtedy przelejesz, bo jeszcze okaże się, że nie ma i będziemy tak sobie odsyłać :) Odpowiedz Link
anula_82 kochana 07.04.09, 20:06 jutro kolega męża jedzie do Gdańska (wypad jednodniowy)i ma nam kupic tę suszarkę (ponoć na stanie jest) także narazie bardzo Ci dziękuję za to, że chciałaś mi ją kupić i fatygować NM by ją wiózł do Bydzi :))) pozdrawiam. Odpowiedz Link
anula_82 hop... 08.04.09, 09:02 podbijam, gdyz zależy mi na tym, bys przeczytala ten wątek...bo moze juz sie przymierzasz do kupna ;))) Odpowiedz Link
aurinko Re: hop... 08.04.09, 09:12 Widzę, widzę :) Miałam jechać dziś wieczorem, więc dobrze, że napisałaś :) Tzn. i tak pojadę ale Ikeę już sobie odpuszczę ;) Odpowiedz Link