narttu 29.04.09, 09:14 bo z biura.. Ida u babci, pies cwiczy pecherz w domu ;) (zartuje, z jednym spacerem kolo poludnia powinna juz spokojnie wytrzymac do 16). Udanego dnia zycze :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: herbata bardzo pozna 29.04.09, 09:23 Witam.ja właśnie czekam na kawke;) Dzis ma byc kolejny peikny i sloneczny dzien. Odpowiedz Link
dagi.ww Re: herbata bardzo pozna 29.04.09, 10:32 Witam się i ja ;)) My znowu dzionek domowo - ogródkowy... Jestem bez fury, bo okres przedmaturalny i mamuśka zabiera auto na całe dnie, a z tego mojego zadupia gdziekolwiek się wydostać to kosmos, więc zostaje zabawa w ogrodzie z synkiem sąsiadów. Ale czekam na piaskownicę z Allegro, więc Mała będzie miała zajęcie na kilka dni. Buziaki i miłego dzionka! Odpowiedz Link
quacharell Re: herbata bardzo pozna 29.04.09, 10:41 ufff.. a ja dopiero usiadlam przy kafce ;) w domu sajgon, w pracy od rana sajgon.. a ja spalam dzis niecale 5 godz....red bull zaliczony - trzymajcie mnie ;( milego dnia.. Odpowiedz Link
a090707 Re: herbata bardzo pozna 29.04.09, 11:11 U nas od rana bardzo cieplo- maly od 9 rano ganial po podworku w krotkim rekawku. Dzis na szczescie zasnal w dzien, wiec mam czas na spokojna kawe i male sprzatanko. Odpowiedz Link