klaudia020707 30.06.09, 00:09 Klaudia skarży sie od kilku dni że cos jest nie tak z uchem. Co to może być, żadnych objawów choroby nie widzę, temperatura raczej w normie, gardło tez więc czy to może być zapalenie ucha??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Boli ucho..... 30.06.09, 00:13 Ty możesz przeoczyć drobne symptomy. najlepiej do lekarza. Odpowiedz Link
kurdkowa Re: Boli ucho..... 30.06.09, 08:09 Niestety moze być i ucho, u mnie tak było- Młoda raz sie złapała za ucho i było lekko czerwone i mówła, że ała...potem było oki i trzeciego dnia poszłam kontrolnie do laryngologa- ostre zapalenie ucha z ropa było...tylko, ze moja miała katar więc moze u Ciebie to piatka Małej wychodzi i promeniuje na ucho. Dla świetego spokoju poszłabym do lekarza..ucho to zawsze ucho...Zdrówka. Odpowiedz Link
uczula Re: Boli ucho..... 30.06.09, 16:15 TAK:) nie czekaj, - do laryngologa. ucho bardzo boli :( Odpowiedz Link
klaudia020707 dzięki 01.07.09, 00:08 Dziękuje. Umówiłam się dopiero na czwartek rano bo cięzko o wolne miejsce, czas urlopów. Umówili mnie do pielęgniarki z uprawnieniami takimi jak lekarze. Mam nadzieję że będzie ok, dzisiaj rano trochę marudziła, w dzień nawet nie wspomniała i wieczorem coś napomknęła. Nic przeciwbólowego jej nie daję. Odpowiedz Link