maryjka60 19.08.09, 09:43 zniknęła mi lista kontaków z gadu gadu, nic nie mam i do nikogo nie mogę napisać;( co robić? jak ją przywrócić? pomocy, hilfe!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_82 Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 09:47 mialas zapisane kontakty na serwerze GG ? jesli tak, klikasz: Kontakty-->Import listy kontaktów-->z serwera gadu gadu Odpowiedz Link
patrice7 Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 09:52 Ja własnie jestem szczerze zdziwiona,ze tak czesto widze na gg opisy "ratunku zniknęła mi lista,odzywac sie" :) A przecież wystarczy eksportować listę do pliku lub serwera gg. Dorota sprobuj jak Asia napisałą. Odpowiedz Link
maryjka60 Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 09:54 zrobiłam tak i nie zadziałało, nic nie wróciło, Odpowiedz Link
patrice7 Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 09:55 A eksportowałas kiedys kontakty? Spróbij jeszcze zrestartowac kompa i włączyc gg raz jeszcze,jesli dalej nic ,zniknęło na dobre. Odpowiedz Link
f3f Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 10:14 pati - ja tak ma mbo korzystam z gg pod linuxem czyli nie z programu gg tylko z kadu czy innej nakładki i w tedy nie ma możliwości exportowania/importowania listy znajomych :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 10:19 Ja mam "kadu" w domu i kontakty mi importuje automatycznie. Odpowiedz Link
f3f Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 10:51 o to nie wiem - mi nie zaimportował :( a w opcjach nie widzę tej możliwości :/ Odpowiedz Link
patrice7 Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 10:20 f3f napisała: > pati - ja tak ma mbo korzystam z gg pod linuxem czyli nie z programu gg tylko z > kadu czy innej nakładki i w tedy nie ma możliwości exportowania/importowania l > isty znajomych :) Serio o rany :( A zapis kontaktow w jakims pliku?? Odpowiedz Link
maryjka60 Re: problem z gadu gadu 19.08.09, 11:02 hahaha, odzyskałam kontakty!!! dobrze jest czasami mieć bałagan w kompie, eksportowałam kontakty ze starej wersji gada, zaimportowałam do nowej i cud się stał bo wszystko jest, dzięki dziewczyny za pomoc Odpowiedz Link