Dodaj do ulubionych

77 Noodle Bar

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 18:27
...szkoda że autor nie napisał, że właścicielom nie "poszły" w tym miejscu
kebaby, więc się przebranżowili na makarony po japońsku, miejmy nadzieję, że
nie będzie to mierna podróbka popularnych na świecie barów z makaronami,
które jednak charakteryzują się tzw. "take away", a nie jedzeniem na miejscu.
Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba2cv Re: 77 Noodle Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:43
      Mile, sympatyczne miejsce. Smaczne jedzenie i przyjemna obsługa. Miejsce godne
      polecenia na szybki lanch lub spkojna kolacje. Szczerze polecam
    • Gość: natika Re: 77 Noodle Bar IP: *.tele2.pl 06.07.06, 10:53
      ten bar to katastrofa. jedzenie przeciętne i mało japońskie, a obsługa fatalna.
      10 minut czekania na kartę, 10 minut czekania na zamówioną wodę, 20 minut
      czekania na jedzenie. a zajęta była połowa z tych kilku stolików. więcej tam
      nie wrócę i nikomu nie polecę
      • Gość: piecuch Re: 77 Noodle Bar IP: *.chello.pl 16.07.06, 22:07
        natika tobbie sie cos w muzgu poj... jedzenie kluseczkach 77 jest bardzo dobre
        obsługa kelnerska na zawołanie a te czekanie na kartę to gruba przesada bo max
        czekania na potrawe to 10 min od wejscia do lokalu a jak ci sie nie podoba to
        wypad ;)
      • blueblood Re: 77 Noodle Bar 29.07.06, 23:34
        bywałem w restauracjach, gdzie na kartę czekało się jeszcze dłużej, a i tak
        nazwałbym je dobrymi, bo jedzenie było po prostu wyśmienite. 20 minut czekania
        na jedzenie to nie tak znowu dużo. wiadomo, że w mcdonald's czy innych
        fastfoodach jedzenie jest szybciej, ale dlatego, że jest odgrzewane w mikrofali.
        jeśli komuś zależy na szybkim zjedzeniu, to faktycznie lepiej wpaść na zapieksę
        przy centralnym - też smaczna i można ją zjeść między jednym nocnym a drugim. ja
        tam wolę poczekać, jak ma być dobre. 77 jeszcze nie odwiedziłem, ale się
        wybieram. jadłem w podobnym barze w Amsterdamie i było pysznie - mam nadzieję,
        że tu też podobnie.
        • Gość: aga Re: 77 Noodle Bar IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 01.08.06, 12:39
          Byłam, niestety nic nie zjadłam, (może to jednorazowa sprawa, nie wiem), ale
          odniosłam wrażenie, że w tym miejscu nie ma dobrej wentylacji albo się ona
          zepsuła. Było gorąco i "zapach" tłuszczu nie był mi niezbędny tego dnia, więc
          zrezygnowałam. Za to uwielbiam sushi z 77 za rogiem i to miejsce mogę polecić.
        • blueblood Re: 77 Noodle Bar 01.08.06, 20:58
          no i wpadłem tam dziś - było pysznie! od razu pojawiła się kelnerka, jedzenie
          było naprawdę szybko i bardzo dobre. zjadłem - (nazw oryginalnych nie podaję, bo
          nie pamiętam): ogórki z imbirem i sezamem - pierwszy raz spożywałem je w takiej
          formie i były zaskakująco dobre! oraz makaron gryczany z warzywami, który
          również był smaczny. makarony od 21 do ok 30zł są - jak będę miał okazję, wpadnę
          tam ponownie. p.s. z wentylacją było wszystko w porządku.
          • Gość: arahat 77 Noodle Bar : polecam a nie z jednej miski ryz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:22
            i inne dziwy jadlem. Czekanie na jedzenie to czekanie na swieze a nie z lodowki
            i do mikrofalowki. Polecam udon pszenny makaron ale z kurczakiem i lody
            pycha...co do cen to nie takie wygorowane- udon na poziomie gow... zestawu z
            macdonalda. Czy to 100% japonskie a czy to jakies znaczenie ..mozna wpasc do
            jakiej resteuracji made in japan i tam dopiero kopara opada. Bylem- karta sie
            zagrzala gdy trzeba bylo placic -wyszlismy glodni i zaraz poszlismy na kebaba.
            • b.jaga całkiem w porządku 22.08.06, 10:33
              po porze lunchu makaron był już trochę rozgotowany (a szkoda) a zieloną herbatę
              pani podała bez pytania jaśminową (fuj!)mimo, że mają dwie.
              Poza tym fajnie, szybko, otwarci do 23 - to chyba nowość.
              Będę bywać, bo mi pasuje..
          • blueblood Re: 77 Noodle Bar 08.09.07, 15:12
            rozwijają się:
            www.sushi77.com/index.php?kontakt
            już 5 restauracji w Warszawie - 3 sushi i 2 z makaronami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka