debest3 Re: forum nieboszczyków 18.04.07, 22:10 ludzie czemu tu taka cisza?nikomu sie nie chce dyskutować,co jest z wami ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: forum nieboszczyków 21.04.07, 11:03 debest3 napisał: > ludzie czemu tu taka cisza?nikomu sie nie chce dyskutować,co jest z wami ludzie? Zapodaj temat i jedziemy z koksem. Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: forum nieboszczyków 19.04.07, 22:19 Widać w Lubsku pod rządami Bakalarza jest jak w raju : żadnych problemów, żadnych potrzeb i nawet myśleć już nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: forum nieboszczyków 20.04.07, 18:15 podejrzewam że ci którzy chcieli jeszcze myśleć są w Irlandii albo Szkocji ,a pozostałości nie mają dostępu do netu Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: forum nieboszczyków 21.04.07, 11:04 debest3 napisał: > podejrzewam że ci którzy chcieli jeszcze myśleć są w Irlandii albo Szkocji ,a > pozostałości nie mają dostępu do netu Forum pewnego miasta w łódzkiem jest potężne tylko dlatego, że piszą tam ludzie, którzy wyjechali na "zachód". Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: forum nieboszczyków 21.04.07, 11:02 Czy TY nas czasem nie obrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: forum nieboszczyków 21.04.07, 12:14 ani mi to w głowie ,nie jest to jedyne forum na którym bywam,ale trochę mi szkoda że w moim rodzinnym mieście tak słabo ono działo,czyżby nikt tutaj nie miał nic do powiedzenia?nie mieszkam juz w Lubsku i nie jestem w temacie ,ale bardzo chętnie dowiedziałbym sie tego i owego Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: forum nieboszczyków 09.05.07, 08:00 Widzę Debest3, że nawet Ty się zniechęciłeś Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: forum nieboszczyków 09.05.07, 08:05 eee tam,ale ile można gadać do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: forum nieboszczyków 11.05.07, 23:50 debest3 napisał: > eee tam,ale ile można gadać do siebie? W pracy na szczęcie nie mam dostępu do internetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: forum nieboszczyków 12.05.07, 16:32 sibeliuss napisał: > debest3 napisał: > > > eee tam,ale ile można gadać do siebie? > > W pracy na szczęcie nie mam dostępu do internetu :) niestety ja też nie,ale jakoś to staram sie przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: forum nieboszczyków 12.05.07, 16:46 ale ja nie mam z własnego wyboru. Jak poszedłem do informatyków, żeby mi zablokowali logowanie się to popatrzyli na mnie dziwnym wzrokiem, ale odłączyli. Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: forum nieboszczyków 12.05.07, 17:02 sibeliuss napisał: > ale ja nie mam z własnego wyboru. Jak poszedłem do informatyków, żeby mi > zablokowali logowanie się to popatrzyli na mnie dziwnym wzrokiem, ale odłączyli > . fakt sam bym dziwnie popatrzył,ale ja nie mam bo mi niepotrzebny....chociaż czasu miałbym trochę Odpowiedz Link Zgłoś