Dodaj do ulubionych

Forum Portalu Miasta Sulejówek

02.09.05, 13:19
Szanowni Państwo! Od dnia 2 września 2005 roku wraca na łamy Portalu Miasta
Sulejówka Forum Miejskie. Forum obecne będzie po adresem
forum.sulejowek.net . Zapraszamy do dyskusji na nurtujące Państwa
tematy, administracja Portalu Miasta Sulejówka.
Obserwuj wątek
    • lolek818 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 11:24
      Znowu zacznie się opluwanie.Moze napiszecie w koncu prawde na tym swoim forum
      Burmistrza ????Ciekawe rzeczy siena sesji działy kiedy burmistrzowie UCIEKALI z
      sesji przed mieszkańcami wyzywając ich na korytarzu i prowokując do
      bijatyki.Kamera by sie przydała zeby wszyscy mogli zobaczyc jak traktuja nas
      mieszkańców niektórzy radni i burmistrzowie.Jak krzyknąl oburzony radny
      Radzikowski -Mieszkańcy są potrzebni tylko na wybory a potem nie daje sie im
      nic mówic na sesjach.Niestety takich jak Radzikowski było tylko 6
      radnych .Pozostała częśc radnych a było ich 8 -ioro cały czas unikała
      odpowiedzi na pytania i przegłosowała zerwanie sesji ,żeby wybiec z sali zaraz
      za burmistrzem ,który olał mieszkańców i opuscił sesje.Czy to jest
      powazne.Radzikowski miał racje mówiąc ze jestesmy potrzebni tylko na wybory
      potem ci co się dorwa do władzy olewają nas totalnie .No cóz za rok ,czy
      półtora kolejne wybory i zobaczymy kogo mieszkańcy wybiora.Tych co zostaja z
      mieszkańcami czy tych co przed nimi uciekają przy okazji uzywając
      wulgaryzmów.Czarnowłosa radna wprost krzyknęła ze KOMUNA RZĄDZI SULEJÓWKIEM !!!!
      OJ CHYBA TAK ,CHYBA TAK
      • kogut15 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 13:13
        Ciekawe rzeczy siena sesji działy kiedy burmistrzowie UCIEKALI z
        >
        > sesji przed mieszkańcami wyzywając ich na korytarzu i prowokując do
        > bijatyki.

Burmistrzowie uciekali, bo nie mogli znieść oskarżeń i kłamstw, które panowały
        na sesji... A ja nie widziałem, zeby którykolwiek z burmistrzów cokolwiek
        powiedział na mieszkańca... Ale mój kolega widział, że było wręcz odwrotnie...
        Pan Rutkowski mało co nie pobił wiceburmistrza Belkę... Nic więcej nie wiem,
        nie było mnie przy samym zdarzeniu, ale za dużo oszczerstw się nasłuchałem na
        sesji, żeby jeszcze czytać oszczerstwa tutaj. A tu loluś, czemu sobie axtomkiem
        nos podcierasz? Może sam tam pójdziesz i powiesz "prawdę", czy jak to tam
        określasz? Nie... Ty się BOISZ, że za kłamstwa możesz być pociągnięty do
        odpowiedzialności.

> Niestety takich jak Radzikowski było tylko 6
        > radnych .

Na szczęście... na szczęście... Bo by żadna inicjatywa nie doszła do skutku,
        NIC by w tym mieście nie było już zrobione... Oni tylko potrafili dotychczas
        zablokować zbudowanie muzeum w Sulejówku, sprzedać miasto do Warszawy i
        bezpodstwanie oskarżać...

Więc loluś nie wypisuj i Ty oszczerstw, bo i tu jest moderator...
        • kapsel2665 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 13:38
          kogut15 napisał:

> Ciekawe rzeczy siena sesji działy kiedy burmistrzowie UCIEKALI z
          > >
          > > sesji przed mieszkańcami wyzywając ich na korytarzu i prowokując do
          > > bijatyki.
          >
          > Burmistrzowie uciekali, bo nie mogli znieść oskarżeń i kłamstw, które
          panowały
          > na sesji... A ja nie widziałem, zeby którykolwiek z burmistrzów cokolwiek
          > powiedział na mieszkańca... Ale mój kolega widział, że było wręcz
          odwrotnie...
          > Pan Rutkowski mało co nie pobił wiceburmistrza Belkę... Nic więcej nie wiem,
          > nie było mnie przy samym zdarzeniu, ale za dużo oszczerstw się nasłuchałem na
          > sesji, żeby jeszcze czytać oszczerstwa tutaj. A tu loluś, czemu sobie
          axtomkiem
          >
          > nos podcierasz? Może sam tam pójdziesz i powiesz "prawdę", czy jak to tam
          > określasz? Nie... Ty się BOISZ, że za kłamstwa możesz być pociągnięty do
          > odpowiedzialności.
          >
          > > Niestety takich jak Radzikowski było tylko 6
          > > radnych .
          >
          > Na szczęście... na szczęście... Bo by żadna inicjatywa nie doszła do skutku,
          > NIC by w tym mieście nie było już zrobione... Oni tylko potrafili dotychczas
          > zablokować zbudowanie muzeum w Sulejówku, sprzedać miasto do Warszawy i
          > bezpodstwanie oskarżać...
          >
          > Więc loluś nie wypisuj i Ty oszczerstw, bo i tu jest moderator...
          Oszczerstwa to ty wypisujesz koguciku żaden z radnych nie sprzedał Sulejówka.
          TAK ZADECYDOWALI Mieszkańcy bo mają dosyć tego ciagłego ośmieszenia istoty
          samorządnośći przez wiekszość ich "wybrańców" a także zadziwiającej
          krotkowzroczności pierwszego gospodarza" ( o sprawach sądowych nie wspomnę bo
          to chyba jakieś kuriozum).
          Naprawdę guzik mnie obchodzi że kuzynek, mamusia czy brat jakiegoś lokalnego
          polityka, urzędnika czy dziennikarza straci w następstwie tego dodatkową czy
          podstawową "fuche". Po 2 Pan burmistrz to człowiek który swego czasu chwalił
          się bliską znajomosćią z ówczesnym szefem BBN Markiem Siwcem ( co ten Pan
          wcześniej zrobił w Kaliszu? wszyscy chyba dobrze widzieli). Dziwię się że komuś
          może jeszcze w Sulejówku imponować takie towarzystwo....

• axtomek Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 15:29
            Zgadzam się ze stwierdzeniem, że ta kadencja to ośmieszanie istoty
            samorządności, ale jeszcze większym wstydem dla nas są starania o likwidację
            własnego miasta (nazwijmy rzeczy po imieniu)... Czy nprawdę nasze ambicje tak
            nisko sięgają? Bo jeśli tak, to, jak sie mówi, ja zabieram grabki i wiaderko i
            idę do innej piaskownicy.
            • kapsel2665 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 18:14
              axtomek napisał:

> Zgadzam się ze stwierdzeniem, że ta kadencja to ośmieszanie istoty
              > samorządności, ale jeszcze większym wstydem dla nas są starania o likwidację
              > własnego miasta (nazwijmy rzeczy po imieniu)... Czy nprawdę nasze ambicje tak
              > nisko sięgają? Bo jeśli tak, to, jak sie mówi, ja zabieram grabki i wiaderko
              i
              > idę do innej piaskownicy.

Ambicje ambicjami ludzie po prostu zobaczyli że nie tylko radni ale również
              tzw. lokalne autorytety poza pięknymi słówkami na podorędziu i narzekaniem
              nie mają im nic do zaoferowania. Stąd zagłosowali jak zagłosowali. Choć nie
              wiem czy w przypadku nieprzyłaczenia Sulejówka do stolicy i kolejnych wyborów w
              tej formie priorytetem nie powinno być hasło " żadnych starych radnych w nowej
              radzie miasta Sulejówek" Dosyć już wstydu - gorzej być już chyba nie może.
              • axtomek Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 19:02
                No zdecydowanie i tu sie zgadzam, ta kadencja jest najgorszą chyba ze
                wszystkich. Czy Ci ludzie, Państwo radni, nie widza, jaką krzywdę miastu
                wyrządzają? jakim cudem ludzie, którzy nie znają podstaw komunikacji, nie
                potrafią wypracować żadnego konsensusu chcą zrobić coś dla miasta? Nie zgadzam
                się z opinią wczorajszych (nazwijmy to tak) gośćmi na sesji, że winny jest
                burmistrz, albo któraś grupa radnych. W Sulejówku padło całe zarządzanie...
                wykreowały się dwie grupy, które się zwalczają, a jak głosi mądre przysłowie,
                dwóch wodzów - żadnego wodza.
                • kapsel2665 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 04.09.05, 10:06
                  axtomek napisał:

> No zdecydowanie i tu sie zgadzam, ta kadencja jest najgorszą chyba ze
                  > wszystkich. Czy Ci ludzie, Państwo radni, nie widza, jaką krzywdę miastu
                  > wyrządzają? jakim cudem ludzie, którzy nie znają podstaw komunikacji, nie
                  > potrafią wypracować żadnego konsensusu chcą zrobić coś dla miasta? Nie
                  zgadzam
                  > się z opinią wczorajszych (nazwijmy to tak) gośćmi na sesji, że winny jest
                  > burmistrz, albo któraś grupa radnych. W Sulejówku padło całe zarządzanie...
                  > wykreowały się dwie grupy, które się zwalczają, a jak głosi mądre przysłowie,
                  > dwóch wodzów - żadnego wodza.

Niestety w grupie zwolenników postawienia belwederka tych wodzów jest co
                  najmniej sześcioro - każdy ma do kogoś pretensje i chciałby rządzić.
                  Rozmawiałem ze znajomą kobietą, która była na sesjii i ona też podobnie jak
                  atomek uważa że w sulejówku nie ma żadnej rady a tylko dwie skączące sobie do
                  gardeł grupy. Z tym że jedna grupa jest bardzo agresywna a ta 2 musi się cały
                  czas bronić. Ta chora atmosfera psuje wizerunek i opinie całej radzie łącznie
                  z zasiadającymi w niej zupełnie normalnym osobami ( takie tu też są). Mówiła
                  także mieszkańcy wychodząc żałowali że to całe towarzystwo nie zostało odwołane
                  już dawno gdy radzikowski obwieścił całemu miastu swój superpomysł. Wspominali
                  też panią Kaczorowską spokój jaki panował za jej kadencji i urządzane dla
                  mieszkańców festny. Co do awanturujących sie "gości",którzy popisywali sie
                  agresją i brakiem elementarnej kultury na sesjii to przybyli oni ponoć na
                  specjalne zaproszenie niektórych radnych. Do czego to dalej wszystko doprowadzi
                  nie wiem- może naprawdę w Sulejówku potrzebny jest za kilka miesięcy zarządca
                  komisaryczny bo powoływac nowych radnych w miejsce awanturników to już się
                  chyba nie opłaci.Utrzymywać taki stan rzeczy do końca kadencji to z kolei
                  gigantyczne marnotrastwo pieniedzy bo diety to sobie ww. umieli sobie
                  podniesć prawie do poziomu Warszawy. Zdecydowanie lepiej przekazać te pieniądze
                  na budowę domu kultury oczywisćie niepotrzebnego zdaniem naszych drogich
                  wybranców.

• golam5 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 04.09.05, 13:44
                    kapsel2665 napisał:

> axtomek napisał:
                    >
                    > > No zdecydowanie i tu sie zgadzam, ta kadencja jest najgorszą chyba ze
                    > > wszystkich. Czy Ci ludzie, Państwo radni, nie widza, jaką krzywdę miastu
                    > > wyrządzają? jakim cudem ludzie, którzy nie znają podstaw komunikacji, nie
                    >
                    > > potrafią wypracować żadnego konsensusu chcą zrobić coś dla miasta? Nie
                    > zgadzam
                    > > się z opinią wczorajszych (nazwijmy to tak) gośćmi na sesji, że winny jes
                    > t
                    > > burmistrz, albo któraś grupa radnych. W Sulejówku padło całe zarządzanie.
                    > ..
                    > > wykreowały się dwie grupy, które się zwalczają, a jak głosi mądre przysło
                    > wie,
                    > > dwóch wodzów - żadnego wodza.
                    >
                    > Niestety w grupie zwolenników postawienia belwederka tych wodzów jest co
                    > najmniej sześcioro - każdy ma do kogoś pretensje i chciałby rządzić.
                    > Rozmawiałem ze znajomą kobietą, która była na sesjii i ona też podobnie jak
                    > atomek uważa że w sulejówku nie ma żadnej rady a tylko dwie skączące sobie do
                    > gardeł grupy. Z tym że jedna grupa jest bardzo agresywna a ta 2 musi się cały
                    > czas bronić. Ta chora atmosfera psuje wizerunek i opinie całej radzie łącznie
                    > z zasiadającymi w niej zupełnie normalnym osobami ( takie tu też są). Mówiła
                    > także mieszkańcy wychodząc żałowali że to całe towarzystwo nie zostało
                    odwołane
                    >
                    > już dawno gdy radzikowski obwieścił całemu miastu swój superpomysł.
                    Wspominali
                    > też panią Kaczorowską spokój jaki panował za jej kadencji i urządzane dla
                    > mieszkańców festny. Co do awanturujących sie "gości",którzy popisywali sie
                    > agresją i brakiem elementarnej kultury na sesjii to przybyli oni ponoć na
                    > specjalne zaproszenie niektórych radnych. Do czego to dalej wszystko
                    doprowadzi
                    >
                    > nie wiem- może naprawdę w Sulejówku potrzebny jest za kilka miesięcy zarządca
                    > komisaryczny bo powoływac nowych radnych w miejsce awanturników to już się
                    > chyba nie opłaci.Utrzymywać taki stan rzeczy do końca kadencji to z kolei
                    > gigantyczne marnotrastwo pieniedzy bo diety to sobie ww. umieli sobie
                    > podniesć prawie do poziomu Warszawy. Zdecydowanie lepiej przekazać te
                    pieniądze
                    >
                    > na budowę domu kultury oczywisćie niepotrzebnego zdaniem naszych drogich
                    wybrańców.
                    Niestety drogi Kapselku było dokładnie na tej sesji tak jak napisałeś. Już
                    zdążyłem się wszystkiego dowiedzieć, bo był tam mój znajomy z naszego osiedla.
                    Ten zamęt na sesji oczywiście robiła słynna opozycyjna szóstka (bo jednej blond
                    nie było). A największy robiła taka właśnie o dwuczłonowym nazwisku. Tak, że
                    Burmistrz w końcu wyszedł, bo dłużej nie mógł znieść tej napastliwości i
                    arogancji. I dobrze zrobił. Pozostali radni trzeżwo myślący przerwali ten
                    spektakl. Tu rzeczywiście wypisuje ktoś z tej siódemki opozycyjnych radnych
                    (raz jako maciong1 albo baltazarek, albo lolek) i wychwala swoich krytykując
                    jednocześnie przeciwników. Niech tam sobie pisze (każdy może) ale niech nie
                    przekręca faktów. No i rzeczywiście po co udaje, że nie zna nazwisk swoich
                    kolegów (po co je przekręca?).
      • obserwator.2236 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 07.09.05, 01:26
        lolek818 napisała:

> Znowu zacznie się opluwanie.Moze napiszecie w koncu prawde na tym swoim forum
        > Burmistrza ????Ciekawe rzeczy siena sesji działy kiedy burmistrzowie UCIEKALI
        z
        >
        > sesji przed mieszkańcami wyzywając ich na korytarzu i prowokując do
        > bijatyki.Kamera by sie przydała zeby wszyscy mogli zobaczyc jak traktuja nas
        > mieszkańców niektórzy radni i burmistrzowie.Jak krzyknąl oburzony radny
        > Radzikowski -Mieszkańcy są potrzebni tylko na wybory a potem nie daje sie im
        > nic mówic na sesjach.Niestety takich jak Radzikowski było tylko 6
        > radnych .Pozostała częśc radnych a było ich 8 -ioro cały czas unikała
        > odpowiedzi na pytania i przegłosowała zerwanie sesji ,żeby wybiec z sali
        zaraz
        > za burmistrzem ,który olał mieszkańców i opuscił sesje.Czy to jest
        > powazne.Radzikowski miał racje mówiąc ze jestesmy potrzebni tylko na wybory
        > potem ci co się dorwa do władzy olewają nas totalnie .No cóz za rok ,czy
        > półtora kolejne wybory i zobaczymy kogo mieszkańcy wybiora.Tych co zostaja z
        > mieszkańcami czy tych co przed nimi uciekają przy okazji uzywając
        > wulgaryzmów.Czarnowłosa radna wprost krzyknęła ze KOMUNA RZĄDZI
        SULEJÓWKIEM !!!
        > !
        > OJ CHYBA TAK ,CHYBA TAK

Jasne, przecież ona była "komuchowata", ale to chorągiewka! W którą stronę
        wiatr zawieje, to ona sięv nagina!
        • golam5 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 07.09.05, 15:53
          Kiedyś pisali w Lokalnej, ze ta Pani kandydowała na posła do Sejmu z listy
          Krajowej Partii Emerytów i Rencistów. A ta partia to była w jakimś porozumieniu
          czy sojuszu z SLD. Rozumiem więc,że mówiąc "komuna rządzi Sulejówkiem" myślała
          o sobie.
          • kogut15 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 07.09.05, 18:42
            > Rozumiem więc,że mówiąc "komuna rządzi Sulejówkiem" myślała
            > o sobie.

Źródła definicji Pani radnej Borowskiej są jak zwykle pod wielkim znakiem
            zapytania... Może Ta Pani mysli, ze będąc koleżanką osoby z kręgów przyjaciół
            radia Rydzyka, już zostanie żywcem do nieba wzięta, a wszyscy co przeciwko
            niej, to bezbożnicy i komuchy?

Informuję uprzejmie Pani radna: Zgodnie z podstawowymi doktrynami wiary,
            rozliczeni zostaniemy wszyscy po śmierci... Nie Pani nas będzie rozliczać na
            szczęście (na szczęście, bo na Pani decyzjach już niejeden raz się jako wyborca
            przejechałem)...

P.S. Już liczę dni do końca kadencji (415)... chyba, ze ktoś pomysli o
            Sulejówku i wywierzie tą Panią na taczce, to już bedzie cąłkiem słodko :)))
            • kogut15 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 07.09.05, 18:43
              Ja moge nawet taczke pożyczyć :)))
        • 52b1 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 12.10.05, 08:12
          opluwania nie widze ale inne ciekawe teksty jak - jak spędzileś wakacje itp- to
          chyba portal dla uczniow podstawowki.
    • sloggi Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 13:39
      A czy na swoim forum zareklamujesz to forum?
      • axtomek Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 15:32
        sloggi napisał:

> A czy na swoim forum zareklamujesz to forum?

Hm... własciwie to reklama tego forum nie lezy w mojej gestii. Wszak nic nie
        stoi na przeszkodzie, żeby właściciel, administrator lub moderator tego forum
        przyszedł i sam zareklamował swoje forum u mnie. Pomimo tego, nie widze
        przeciwskazań, żebym i ja mógł to zrobić.
        • aruba5 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 03.09.05, 17:26
          Ale się tu niektórzy radni zachwalają. Pisze jako lolek i udaje, ze nie zna
          dobrze nazwisk. Tylko styl jakoś podobny do macionga1 (ten Radzikowski tak samo
          się nazywa u lolka i macionga1).Ja tam na szczęście nie bywam, ale mój sąsiad
          był do końca i dzisiaj opowiadał, że było tyle chamskich zachowań , że
          burmistrz na znak protestu opuścił salę.Zachwycony jest sprawnym prowadzeniem
          obrad przez przewodniczącą. Powiedział, że tylko dzięki zdecydowanemu
          głosowaniu przez ośmiu radnych, wszystkie uchwały zostały uchwalone. Czyli
          lolek coś kręci. Może chce się wybielić?
          • alf.net Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 05.09.05, 02:14
            aruba5 napisała:

...... Powiedział, że tylko dzięki zdecydowanemu
            > głosowaniu przez ośmiu radnych, wszystkie uchwały zostały uchwalone. Czyli
            > lolek coś kręci. Może chce się wybielić?"

A co im pozostało? Kłamstwa, matactwa, oskarżenia.
            Zdaje sie ,że gorąco robi sie koło owej niesławnej "siódemki" radnych;
            pozostają im już jawne potyczki, sprowadzanie (wyselekcjonowanych) mieszkańców
            w celu wywoływania knajackich awantur, a sprawy miasta leżałyby odłogiem - bo
            ta total-destrukcja (tylko do tego zdolni są ci "wybrańcy"!) bije bezpośrednio
            w mieszkańców i ich żywotne interesy. Potem pozostaje już tylko "pisanina" na
            forum (- lolek, baltazarek, maciong...czyżby ten sam? ), z kłamliwą próbą
            odwracania kota ogonem, bez żadnych merytorycznych przesłanek - tak samo
            zresztą jak na sesjach rady. I nijak nie są w stanie zrozumieć owi "nawiedzeni
            śledczy", że jeżeli jedyną ich zdolnością do pełnienia funkcji publicznej ma
            być awanturnictwo i destrukcja, bez śladu zaufania do postępowania "innych niż
            my", posądzania wszystkich o wszystko co złe - to wydają jak najgorszą opinię
            SOBIE! Tylko człowiek o nieczystych zamiarach, pokrętnym charakterze, z gruntu
            nieuczciwy - będzie permanentnie o TO SAMO podejrzewał innych - bo nie mieści
            mu się w głowie, że istnieją UCZCIWI, NIESKORUMPOWANI, FACHOWI oraz UFNI w
            rzetelne zamiary ludzi (co nie znaczy-głupcy). Radni z tej sławnej - złą sławą
            grupy, nie nadają się do jakiejkolwiek WSPÓŁPRACY, do wyważania decyzji i
            dyskusji merytorycznej. Nie nadają się na radnych! Pora, żeby mieszkańcy
            poszukali wreszcie wokół siebie ludzi MĄDRYCH, namówili ich do kandydowania (bo
            nie chcą!). Pamiętam, że takie jak teraz sytuacje w poprzednich radach
            rozwiązywało (choćby niesłuszne) "wywalenie burmistrza", to przegrupowywało
            samą radę, zmianiało opcje, pozwalało na jakąkolwiek dalszą pracę,wyłaniało
            jakąś większość zdolną się dogadywać. Cały ten CYRK, stworzony przez grupę
            zwalczającą od samego początku kadencji burmistrza (to chyba najbardziej
            widoczny i czy nie jedyny cel?) - stworzony został pod rządami znowelizowanej
            ustawy samorządowej (taka powinna być od początku!), ustalającej wybieralność
            burmistrza w wyborach bezpośrednich, czyli przez mieszkańców a nie radę! I tu
            jest pies pogrzebany - nie każdy chce przyjąć do wiadomości, że ma RADZIĆ a nie
            rządzić, że radny NIE JEST władzą wykonawczą... A tu - niezaspokojone,
            wygórowane ambicje i bezsilność w stosunku do burmistrza, sprowadziła do
            Sulejówka... ABW!
            Dopóki nie skończy sie wybieranie na odpowiedzialną funkcję radnego ludzi ,
            którzy "głośno krzyczą", potrafią "walczyć o swoje" a po prostu prymitywnych i
            głupich - zamiast mądrych i uczciwych, zdolnych do działań konstruktywnych ale
            i do pewnego zakresu kompromisu w stosunku do swoich przekonań - będzie tak
            samo żle. A to jest właśnie demokracja, trzeba sto lat strzyc/podlewać (jak
            angielski trawnik) - czeka nas długa droga......

• lolek818 Re: GŁOSUJE NA ALF NETA 05.09.05, 22:03
              Kiedy czytam te wypocinki spod pachy to nie pozostaje mi nic innego jak
              głosowac na ciebie alf necie.Piszecie albo pisze jedna osoba ze jakis
              maciong ,baltazarek i ja to jedna osoba.A myslicie ze nikt inny nie mysli juz
              jak ja??ja byłem i widziałem co tam sie dzieje.Mało nie doszło do bójki kiedy
              wiceburmistrz uzywając słow ogólnie znanych jako obelzywe obtrazał i kłocił sie
              z mieszkancem siedzącym na sali.Co tu wiecej dodawac.Strasznie bronicie tego
              pana bo to moze on sam tu wypisuje i chwali siebie???albo opłaca adwokatów
              internetowych.Cyrk cyrk cyrk-gdyby wszystko było cacy to by burmistrzowie nie
              dali nogi z sesji.Jakis starszy pan krzyczał na burmistrza ze olewa mieszkańców
              czyli tych wszystkich którzy go wybierali.Ja tez na niego głosowałem ale wiecej
              juz na zadne wybory nie pójde
              • alf.net Daruj sobie lolek! 06.09.05, 02:12
                I przysłowie "uderz w stół..." - jak zawsze aktualne. Prawda boli najbardziej?
                Pokaz "kultury" twojej wypowiedzi jest jak najbardziej adekwatny do zachowań
                owej grupy radnych, o której "poważyłem" się napisać. Może to i dobry pomysł, (z
                tym głosowaniem na alf.neta), ale wybacz, ja bym walczył nie o taki elektorat
                :-), ale boje się, że nie zrozumiesz aluzji...
              • kogut15 A ja GŁOSUJE NA lolka 06.09.05, 10:27
                > A myslicie ze nikt inny nie mysli juz
                > jak ja??

No myslimy. A własciwie mamy nadzieję. Przecież nie może być aż tylu kre.... w
                tym mieście <lol>

> Mało nie doszło do bójki kiedy
                > wiceburmistrz uzywając słow ogólnie znanych jako obelzywe obtrazał i kłocił
                sie
                > z mieszkancem siedzącym na sali.

Zabawne byłem na sali i nie widziałem, żeby burmistrz używał obelżywych słów.

> gdyby wszystko było cacy to by burmistrzowie nie
                > dali nogi z sesji.

Tak jest... gdyby miał normalne warunki pracy, gdyby nie krzykacze, którzy mało
                go nie zjedli wtórując Borowskiej i spółce, ku jej zadowoleniu.

> Jakis starszy pan krzyczał na burmistrza ze olewa mieszkańców

Żeby czytelnicy nie mieli złudzeń dodaj, że to ten sam Pan, co zawsze odczytuje
                podziękowania z kartki dla Borowskiej i spółki i oskarżenia wobec Burmistrza i
                spółki... Ten Pan to już order za swoją lojalność i poświęcenie powinien dostać
                od Borowskiej i spółki... :]

> Ja tez na niego głosowałem

Jak jeszcze kłamie... :] nie chodzi tylko o to, że niby głosowała na
                burmistrza, ale o to też, że pisze jako "on". A przecież nawet serwis pokazuje,
                że profil załozony został na kobietę, o czym świadczy automatycznie dodawany
                dopisek przy odpowiedzi: "lolek818 napisała:" :]
                • aruba5 Re: A ja NIE ZAGŁOSUJE na lolka 06.09.05, 14:36
                  Ja niestety na lolka=macionga=baltazarka już drugi raz napewno nie zagłosuję.
                  Poprzednie moje głosowanie odbija mi się czkawką do dzisiaj i będzie tak pewnie
                  do końca tej kadencji, aż ta pani przestanie pełnić funkcję do której nie
                  dorosła.
                  • krzysztofus Re: Czy to paluszki Borowskiej? 12.10.05, 23:27
                    Ostatnia awaria strony Forum Sulejówek w kiladziesiąt minut po "odstrzeleniu"
                    Myślińskiej, czy to nie przypadek? I tak wynik poszedł w świat. Nie
                    pomogą "listy poparcia", z których pierwsza już została dostarczona do urzędu,
                    nie pomoże Radio Maryja, Krycha out! Spadaj tam pod Siedlce!
                    • krzysztofus Re: Czy to paluszki Borowskiej? 12.10.05, 23:42
                      Pardon, zapomniałem, ona słabo sobie radzi z kompem...
                    • wanda43 Re: Czy to paluszki Borowskiej? 13.10.05, 18:22
                      Czy ktos mnie moze uświadomic,co się z naszą piekną stało?
                      • zkpl Re: Czy to paluszki Borowskiej? 13.10.05, 18:43
                        wanda43 napisała:

którą piękną Blondi?
                        • wanda43 Re: Czy to paluszki Borowskiej? 13.10.05, 19:03
                          Juz w kilku wątkach i miejscach czytam,ze nasza piekna radna cos zmalowala.Tylko
                          nijak nie moge sie polapac o co chodzi.
                          • zkpl Re: Czy to paluszki Borowskiej? 13.10.05, 19:33
                            wanda43 napisała:

> Juz w kilku wątkach i miejscach czytam,ze nasza piekna radna cos
                            zmalowala.Tylk
                            > o
                            > nijak nie moge sie polapac o co chodzi.
                            Myślała że jest naj.. naj... ale upadła tak jak Kmicic - prosto na twarz

• krzysztofus Re: Czy to paluszki Borowskiej? 13.10.05, 22:16
                              zkpl napisała:

> wanda43 napisała:
                              >
                              > > Juz w kilku wątkach i miejscach czytam,ze nasza piekna radna cos
                              > zmalowala.Tylk
                              > > o
                              > > nijak nie moge sie polapac o co chodzi.
                              > Myślała że jest naj.. naj... ale upadła tak jak Kmicic - prosto na twarz
                              > Twarz - droga Wando - trzeba mieć, a te dwie paniusie raczej jej nie mają,
                              więc nie mogą upadać na twarz...
    • obserwatorka15 Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 13.10.05, 17:11
      już działa
      forum.sulejowek.net/
    • krzysztofus Re: Forum Portalu Miasta Sulejówek 13.10.05, 22:14
      Dwoi Ci się Obserwatorko15? Od czego?I biedny karp tego nie zauważa...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka