Dodaj do ulubionych

targi slubne

14.03.11, 10:18
Dziewczyny, jesli ktoras z Was wybiera sie na Targi Slubne do orbity, warto zebyscie przejrzalaly portale zakupow grupowych, bo mozna tam kupic bilety o polowe taniej (ja znalalam na fastdealu).
Mam nadzieje, ze moderator nie wyrzuci tego posta, bo moze jednak komus sie przyda ta wiadomosc.
Pozdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • nastyyy Re: targi slubne 14.03.11, 21:49
      Też widziałam bilety za 9 zł, ale ja się nie wybieram.. Raz, że są strasznie późno (to już raczej dla tych, co mają śluby za rok;p), my już prawie wszystko mamy.. A dwa trochę znajomych było i opinie były różne. Z jednej strony można zebrać sporo ulotek, ofert i potem łatwiej czegoś szukać, a z drugiej często stoiska na odwal, fryzjerki czy kosmetyczki nie mają niezbędnego sprzętu, więc tak naprawdę największym plusem jest zebranie wszystko w jedno miejsce..
      • maarrt.a Re: targi slubne 14.03.11, 21:59
        Ja bylam 3 razy w zyciu - raz bo mnie prosila kolezanka potem bylam jak sama przygotowywalam swoj slub w okolicach listopada i wtedy poszukalam sobie sporo informacji a potem na kolejnych w styczniu i to juz bylo raczej dla zabawy. Faktycznie duzym plusem jest zebranie wielu firm w jednym miejscu. Mozna podejrzec troche z dekoracji, troche z fryzjerstwa - zalezy, co kto lubi :)
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka