joanna3112 19.05.09, 22:24 Witam, Czy znacie może jakieś hurtownie alkoholi we Wrocławiu lub w najbliższej okolicy??Wesele planuję na ok 100 osób i nawet nie wiem ile tego trzeba by było kupić... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g_a Re: alkohol na wesele 21.05.09, 15:51 Polecam hurtownię Alti Plus www.alti.com.pl/ duży wybór, do większych ilości dają gratisy. A co do ilości ostatnio się liczy średnio 0,7l na 1 osobę. no chyba że np. planujesz wręczyć gościom jeszcze po butelce na odchodne to wiadomo że więcej :) Odpowiedz Link
s-i-a-s-i-a Re: alkohol na wesele 27.05.09, 20:38 Jasne... jakby się liczyło 0,7 l na osobe to trzebaby same karetki po weselu wzywac! Liczy sie 0.5 l bo i tak wiecej nikt nie wypije...no chyba ze ma się pijacka rodzine! A tak wogóle to zeby kupic wodkę w hurtowni to trzeba miec koncesje...bez niej nikt ci nie sprzeda! Szukaj w marketach typu lidl lub biedronka! Odpowiedz Link
a.g_a Re: alkohol na wesele 23.06.09, 23:32 Na moim nikt się nie spił, bo była dobra zabawa, karetki tez nie były potrzebne... Są hurtownie, które prowadzą sprzedaż także dla osób fizycznych, na paragon. M.in. ta, która przytoczyłam wcześniej. Przynajmniej w takiej hurtowni alkoholu sprzedają powszechnie znane marki wódek, sprawdzone itp a z tymi markami pod dyskonty to różnie można trafić... Odpowiedz Link
asiczek66 Re: alkohol na wesele 28.06.09, 15:08 Nie wiem czy we Wro.macie hurt.alkoh. GLOB,ale tu gdzie mieszkam kupilam bez problemu po duzo mniejszej cenie.Ile wodki-liczy sie 0,5 l na osobe,ktos wypije wiecej,ktos mniej,dzieci nie pija,duzo rozdawalismy na bramach i duzo chcieli za buty na oczepinach ( 2 laski żądały 6 butelek za 1 buta i tyle dostaly),a mimo to starczylo,jeszcze w poniedzialek rodzinka konczyla zapasy,jak sale sprzatala... Polecam wodke Polska,wszyscy chwalili ja sobie.Pozdrawiam Odpowiedz Link