sliczna.7 16.12.09, 12:25 Mam pytanie bedę miala 45 osób na weselu w formie przyjecia chcialam zrobić to w gościncu szumnym czy nie za mało osób jak na ten lokal.Prosze o opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joli_bb Re: Pytanie wesele na 45 osób 17.12.09, 09:43 ja miałam wesele w lipcu na 49 osób w tym było 9-ioro dzieci i odbyło się to w Chacie na Groniu w Mesznej. Powiem tyle, może nyło troszkę ciasno, ale wszyscy byli zachwyceni tamtejszym klimatem i jedzeniem, które było przepyszne. A do tego właściciele są bardzo uprzejmi i uczciwi. Gorąco ich polecam. Odpowiedz Link
nnd Re: Pytanie wesele na 45 osób 17.12.09, 21:20 w gościńcu mają dwie chaty i jedna, ta mniejsza jest akurat na przyjęcie do 50 osób, więc śmiało. pozdrawiam Odpowiedz Link
beskidbike.1 Re: Pytanie wesele na 45 osób 26.12.09, 09:51 Idealny lokal na tą ilość gości. Byłem-polecam. Odpowiedz Link
nikola6969 Re: Pytanie wesele na 45 osób 27.12.09, 11:19 Witam, my mielismy wesele na 51 osob w Goscincu i uwazam, ze byla to odpowiednia ilosc ludzi, wszyscy siedzieli na dole, lacznie z orkiestra ( co uwazam za bardzo dobry pomysl, poniewaz proponowano nam usadowienie orkiestry na gorze ), gosci bawili sie praktycznie wszyscy, wiec parkiet wygladal na pelny, ale nie bylo scisku, osobiscie uwazam, ze super wybraliscie, poniewaz sala jest odpowiednia a miejsce ma bardzo fajny klimat, okolica super do zdjec a organizacja wesela w Goscincu rowniez extra, Odpowiedz Link
mirdub Re: Pytanie wesele na 45 osób 31.12.09, 15:11 Polecam na organizację wesela nowa restaurację Bohema w Bielsku- Białej, www.restauracja-bohema.com.pl Odpowiedz Link
domrestauracyjny Re: Pytanie wesele na 45 osób 17.01.10, 13:29 Witam! Zapraszam do nowego Domu Restauracyjnego ( otwarcie marzec 2010) Dwie sale bankietowe ( do 100 osób ) w stylu francuskim, ogród na przyjęcia. Organizujemy wszelkiego rodzaju przyjęcia, proponujemy kompleksową organizację uroczystości zaślubin oraz przyjęć okolicznościowych. !!! DLA KLIENTÓW ORGANIZUJĄCYCH PRZYJĘCIE WESELNE W 2010 ROKU USŁUGA FLORYSTYCZNA W PREZENCIE- BUKIET ŚLUBNY, DEKORACJA SAMOCHODU I SALI, ZAPROSZENIA!!! Menu oraz ceny dostosowujemy do potrzeb i wymagań naszych Klientów. Piękne wnętrza, dekoracje, dodatki to nasza pasja w którą wkładamy całe serce ( mamy 13 letnie doświadczenie w gastronomii i florystyce " Boutique kwiatowy" Wapienica ). Wszystko co wiąże się z jedzeniem podnieśliśmy do rangi sztuki. Serdecznie zapraszam! Marcin Dom Restauracyjny " Pod Kasztanami " Bystra k/ Bielska- Białej tel. 511 04 11 04 www.dom-restauracyjny.pl Odpowiedz Link
jul.mal Re: Pytanie wesele na 45 osób 03.02.10, 08:20 sliczna.7 napisała: > Mam pytanie bedę miala 45 osób na weselu w formie przyjecia chcialam > zrobić to w gościncu szumnym czy nie za mało osób jak na ten > lokal.Prosze o opinie. Jeśli chodzi o taka liczbę osoób to polecam Restauracje/Hotel Sahara Odpowiedz Link