sabinan26 29.01.10, 09:00 a ja byłam wczoraj na masażu czekoladą i było superowo- polecam wszystkim młodym panią przed ślubem zamiast do solarium to wybrać się na taki masaż- skóra wygląda niesmowicie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
revival11 Re: masaż czekoladą 29.01.10, 09:38 zapraszam na masaż czekoladą do Gabinetu Revival- Ceny bardzo konkurencyjne e-mail:revivalstudio@op.pl tel. 0 601 945 983 Bystra, ul. Spacerowa 6 przy Salonie Fryzjerskim IRYS Opis Zabiegu: Rozpoczynający zabieg peeling pobudza mikrokrążenie, redukując cellulit i pozostawiając jedwabiście gładką skórę. Kremowy ekstrakt z kakaowca, zawarty w delikatnie podgrzanej masce z czekolady działa wyszczuplająco i antycellulitowo. Tak przygotowana skóra gotowa jest na czerpanie korzyści z relaksacyjnego masażu, który kończy się nałożeniem na ciało modelującego sorbetu Caffe Latte...aby życie miało słodki smak. Ponadto : - pomarańczowy zabieg antycellulitowy - Orange Body Peeling, Orange Cellulitic Serum, Thermo Cellulitic Cream, Orange Massage Cream - masaż gorącymi kamieniami, stemplami bazaltowymi, bańkami chińskimi - masaż leczniczy - rewitalizacja po ciąży - w ofercie również Zaproszenie na masaż dla bliskiej osoby Odpowiedz Link
lukaszania Re: masaż czekoladą 29.01.10, 09:50 ja tam wolałam iść do solarium i na zabieg kokosowa wyspa z pilingiem polecam Centrum kosmetyczne Amanda.Czekolada wole ją zjeść :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ivcia6 Re: masaż czekoladą 03.02.10, 09:20 byłam na tym masażu w tym revival i naprawdę warto- na 2 godziny totalnie się wyluzowałam.Babeczka bardzo fajna i do tego widać że zna się na rzeczy. Z bielska jest bardzo blisko - jakby sie ktoś wybierał. Teraz umówiłam się na masaż bańkami chińskimi by pozbyć się cellulitu :P Odpowiedz Link
popsicles Re: masaż czekoladą 29.07.10, 12:45 Ja tez bardzo dobrze wspominam masaż czekoladowy. Ja osobiście robiłam sobie ten zabieg w salonie Beauty Homecare i wiedziałam, że jest to masaż relaksujący ale byłam por wrażeniem robienia tego masażu - samej techniki, wolno, delikatnie i miałam m=wrażenie jak by Pani ani na chwilkę nie oderwała rąk ode mnie, bardzo relaksujące. Odpowiedz Link