dominika_m86 31.01.10, 14:17 Witam znacie moze jakies fajne miejsce na plener. cos innego nie Pszczyna albo park w Zywcu chcialabym cos oryginalnego zna ktos takie miejsce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_meetropolii Re: Plener 31.01.10, 15:41 wszystko zależy od miesiąca w jakim będzie ślub. Ja mam ślub w październiku i mamy już wybrane parę miejsc: - Międzybrodzie, jezioro żywieckie - zapora w Wapienicy,las - Błonia - starówka w Bielsku Odpowiedz Link
tuberozaaga Re: Plener 01.02.10, 07:51 Często pary robią zdjęcia plenerowe na Górze Matysce w Radziechowach k/żywca Możemy zorganizować wyjazd oraz zjazd na Górę Piękną dorożką zaprzężona w dwa śliczne konie. Jeśli miałby to być zimowy termin to oczywiście wyjazd saniami. Oferujemy Również kompleksowe dekoracje ślubne, Kościoła, sali weselnej, domów, samochodów, bukiety ślubne. prowadzimy również wypożyczalnie dekoracji ślubnych. Kontakt 604527636 agnieszka.piecuch@op.pl Odpowiedz Link
olik25 Re: Plener 01.02.10, 13:34 witam proszę wejść na galerie mojej strony internetowej (wklejam link poniżej), jest tam kilka zdjęć robionych w żywcu, zdjęcie 3 i 4 przy ścianie z grafitti i przy bramie zamku. uwazam ze sa oryginalne. mogę Pani taka sesje wykonać. www.fotowedwoje.pl/index.php?option=com_ponygallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=6&Itemid=11#category Odpowiedz Link