sorpressa 12.10.07, 19:37 witam, czy ktoś z was miał może organizowane wesele przez zajazd szarotka? Albo przez właściciela tego zajazdu? Bardz czekam na opinie. Dzięki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kafka76 Re: zajazd szarotka 12.10.07, 20:12 www.bielsko.biala.pl/forum/viewtopic.php?id=76551&p=3 poczytaj sobie wypowiedź lina-ha Odpowiedz Link
sorpressa Re: zajazd szarotka 16.10.07, 19:18 o boże jestem załamana po przeczytaniu wypowiedzi ze strony www.bielsko.biala.pl/forum/viewtopic.php?id=76551&p=3 Bede musiała koniecznie przypilnować tego gościa-organizatora, zeby mi oczu nie mydlił. Ale jak tu dopilnować zeby jedzenie było ciepłe, sala przed weselem czysta i dekoracje zgodna z tą którą wybrałam???? Odpowiedz Link
azmadan Re: zajazd szarotka 17.10.07, 08:05 wszystko w umowie na piśmie... że ma być wysprzątana sala i ubikacje przez nich... płatność po weselu... i puść ściemę przy facecie... ze chrzestny... prawnik ci to doradził :-P i że połowa rodziny to prawnicy :-) Odpowiedz Link
sorpressa Re: zajazd szarotka 18.10.07, 18:16 z tymi prawnikami to dobre :):) uśmiałam się :) Masz racje wszystko w umowie, tak właśnie zrobie!!! Odpowiedz Link