isemena 10.07.09, 17:53 Nie chciałam tego robić, ale stwierdzam że lepiej wiedzieć czego lub kogo unikać. Prośba o wpisywanie naprawdę tylko firmy, osoby, które potrafią ewidentnie zepsuć ten piękny dzień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_fm Re: Czarna Lista 03.08.09, 11:25 Duet Dj i wodzirej od syrenki. Nie szanują czasu, wkładu w przygotowania, nie szanują zleceniodacwów, nie szanują gości. Chamski i lekceważący stosunek do Młodej Pary, Robienie na złość (tak, żeby się wszystko posypało). Nic nie było wg naszych wcześniejszych ustaleń (nie wiem, po co były spotkanie w celu omówienia szczegółów). Zamiast obserwować sytuacje na parkiecie - oglądanie filmików na youtoube. Nie stosowali się do poleceń koordynatorki (pani była po to, aby nas wyręczyć z łażenia co 5 minute do dj'a, ale dj uznał że nie musi jej słuchac. A jak młoda para poszła do dj, to dj na robił wszytsko nie tak jak było ustalone). Dlatego poważnie zastanówcie się, czy chcecie ich wynająć. Lepiej wziąć kogoś, kto słucha MP i stosuje się do zaleceń i wytycznych, bo szkoad nerwów i popsutego wesela. Odpowiedz Link
joli_bb Re: Czarna Lista 06.08.09, 18:40 ODRADZAM: salon fryzjerski PARADISO w dniu ślubu musiałam szukać innego fryzjera, bo do tego salonu nikt nie był łaskaw przyjść już nie wspomnę, żeby ktokolwiek mnie poinformował o tym fakcie, że rzekomo pracownik jest chory. Odpowiedz Link