Dodaj do ulubionych

Pytanko do mężczyzn

07.01.04, 15:39
Chłopaki, powiedzcie, co lubicie dostawać jako prezenty.
Tak się jakoś utarło, że facetowi nigdy nie wiadomo, co kupić. No to
powiedzcie nam, co lubicie dostawać? coś z rzeczy technicznych, czy
romantyczne też Was cieszą? no, piszcie, piszcie...
Obserwuj wątek
    • alcamo Re: Pytanko do mężczyzn 07.01.04, 15:59
      W zasadzie nie ważne jest, co dostajesz. Ważne jest że ktoś o Tobie pamięta,
      ale jeśli już podać coś konkretnego, to chyba jakieś perfumy, lub coś w tym
      rodzaju, portfel. Coś w tym guście
    • wakarpl Re: Pytanko do mężczyzn 07.01.04, 16:01
      Hej!
      Mnie ciesza male rzeczy, najwazniejsza jest pamiec.
      Jesli mailbym prezent, to mozesz kupic mu jakas wode, czy perfumy, ktore np.
      Tobie tez sie podobaja (jesli nie ma jakiejs ulubionej marki; napisalem tak, bo
      ja czesto uzywam innych, bo kiedys moje przyjaciolki powiedzialy mi, ze na mnie
      wszytsko dobrze pachnie, bo mam dobre ph) hahahahahah.
      Kosmetyki sa jednak dosyc tradycyjne, wiec co tu kupic.....
      Moze cos do ubrania, chco najbezpieczniejsze sa np. bokserki, bo kupujaxcc
      sweter czy golf, mozemy nie trafic w gust:)
      Moze bilet na mecz, a wlasciwe 2, pojdz z chlopakiem, zaskocz go:).
      Wiesz co, to trudne pytanie.
      Ja nie wiem czego ja moge wiecej cchiec, mam wszystko, wiec moze Wy bedziecie
      wystaczajacym prezentem?? Ja na nastepny prezent chcailbym... Sloneczko!!!:)
      • chiara76 Re: Pytanko do mężczyzn 07.01.04, 16:52
        wakarpl napisał:

> Hej!
        > Mnie ciesza male rzeczy, najwazniejsza jest pamiec.
        > Jesli mailbym prezent, to mozesz kupic mu jakas wode, czy perfumy, ktore np.
        > Tobie tez sie podobaja (jesli nie ma jakiejs ulubionej marki; napisalem tak,
        bo
        >
        > ja czesto uzywam innych, bo kiedys moje przyjaciolki powiedzialy mi, ze na
        mnie
        >
        > wszytsko dobrze pachnie, bo mam dobre ph) hahahahahah.
        > Kosmetyki sa jednak dosyc tradycyjne, wiec co tu kupic.....
        > Moze cos do ubrania, chco najbezpieczniejsze sa np. bokserki, bo kupujaxcc
        > sweter czy golf, mozemy nie trafic w gust:)

Wiesz, w miarę już Jego gust znam, w końcu już ponad 4 lata to mój Mąż, a znamy
        się jeszcze dłużej:)
        > Moze bilet na mecz, a wlasciwe 2, pojdz z chlopakiem, zaskocz go:).
        > Wiesz co, to trudne pytanie.
        > Ja nie wiem czego ja moge wiecej cchiec, mam wszystko, wiec moze Wy bedziecie
        > wystaczajacym prezentem?? Ja na nastepny prezent chcailbym... Sloneczko!!!:)

Dobra, ciągle się nie dowiedziałam , czy jakieś techniczne rzeczy, no nie wiem,
        do aparatu, kompa, czy coś was cieszą.
        • wakarpl Re: Pytanko do mężczyzn 07.01.04, 16:54
          myslalem o rzeczach do samochodu, pewnie, ze ciesza, ale to sprawa indywidualna.
          Pamietam, ze moj brat chcial od mikolaja zestaw narzedzi, a mial 6 lat. Kiedys
          tacie kupilem fajny komplet srubokretow, to sie przydas i tez cieszy:)
          • clumsy Re: Pytanko do mężczyzn 07.01.04, 18:56
            ja tylko chcialem dodac ze nie tylko pamiec sie liczy ale i prezent. Ja np.
            dostaje co roku od moje siostry perfumy lub kosmetyki. Mam ich duzo i czasami
            nie zdarze ich rozpakowac przez caly rok i dostaje nowe. Pamiec byla ale
            prezent taki sobie. Chodzi mi o to aby nie powtarzac sie z prezentami. Jezeli
            go znasz tak dlugo to powinnas wiedziec co lubi i co go interesuje. Ja np.
            lubie dostawac plyty, ubrania.Powodzenia.Poadrawiam.
    • emilski Re: Pytanko do mężczyzn 08.01.04, 16:14
      ja mam doła. najchętniej bym dostał deską w głowę. psu pod kitkę z tym
      wszystkim...
      • alcamo Re: Pytanko do mężczyzn 08.01.04, 16:18
        Na szcęście doły mają to do siebie, że mijają. Wiadomo, przejmujemy się tym,
        ale czy warto?
        • emilski Re: Pytanko do mężczyzn 08.01.04, 16:21
          doły to mają do siebie to ze sie w nie wpada.. a powiedzenie "czy warto sie
          przejmować" jest banałem. Ale dzieki za troskę. ide sobie juz w cholere bo
          jeszcze niechcący kogos obraże..
          • alcamo Re: Pytanko do mężczyzn 08.01.04, 16:23
            Może i banał. Ja też mam doła i w każdy możliwy sposób chcę sobie wytłumaczyć,
            że trzeba z niego wyjść. Nieważne jak, aby skutecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka