Dodaj do ulubionych

Nowe Forum

01.02.04, 14:47
Hej tutaj zaczynam forum !! Pozdro Daniel.
Obserwuj wątek
    • nana76 Re: Nowe Forum 09.02.04, 13:53
      No skoro Ty zajrzałeś do nas,to ja zagladam do Ciebie...:)))
      Życzę tysięcy postów i super atmosfery! I takich przyjażni jakie zawiązały się
      na forum "Agassia i przyjaciele"....
      pozdrawiam
      nana
      • danway1 Jesteś pierwsza 09.02.04, 14:06
        Dzięki Nano!!
        Jesteś moim pierwszym gościem. Masz już u mnie dużego "+". Jeśli będziesz
        chciała pogadać to nadal zapraszam. Pytanko: skąd jesteś i ile masz lat??
        Pozdro Dan.
        • nana76 Re: Jesteś pierwsza 09.02.04, 18:34
          no wieeem,że jestem pierwsza.....;)))
          Warszawa.Niedługo skończę 28....ech..
    • linea21 Re: Nowe Forum 16.02.04, 23:59
      :-)Witam.
      Myślałam że macie jakiś fajny temat do pogadanki.A tu nic:-(.Szanowny Panie
      Założycielu poddaj jakiś ciekawy temat do rozmowy,to forum się ożywi :-)
      Pozdrawiam wszystkich odwiedzających forum i samego Danwaya :-) Linea
      • danway1 Re: Nowe Forum 19.02.04, 12:24
        Hej Linea. To forum jest jeszcze mlode, ale temat to moze wymyslic kazdy dodajac swoj wlasny temat. Przeciez ja nikomu tego nie zabraniam. A jesli bys mogla to powiadom znajomych o tym forum . Bedzie wiecej osob <hahaha>

Dzieki za pozdrowionka.
    • linea21 Re: Nowe Forum 04.03.04, 08:05
      Witam ponownie :-)
      Daniel! Znam za mało ludzi z neta aby komuś poiwdzieć o twoim forum,a moi
      znajomi nie bawią sie w to :-( [a szkoda].Krosno ma swoje uroki:-)tak jak każde
      masteczko :-).Mam wymyślić temat ok nie ma sprawy :-). Tylko jest
      problem...hihihi ja mam 1000 pomysłów. Pozdrawiam wszystkich zwiedzających

Linea;)
      • danway1 Re: Nowe Forum 04.03.04, 10:50
        Moniko!!! to ze masz 1000 pomyslow to nie jest problem, lecz ogromna korzysc dla tego forum, Moze zacznie sie dziac cos ciekawego, dlatego tez licze na Twoja pomoc!!

Pozdrawiam Daniel.
    • linea21 Re: Nowe Forum 05.03.04, 12:03
      Podanie:-)

Zwracam się z uprzejmą prśbą do Szanownego Pana Wojtka o uczestniczenie w
      tym forum.Prośbę swą motywuje tym, mam ochote z kimś porozmawiać na ciekawe
      tematy, ale nikt ze mną nie chce pisać :'(. To przykre :(.Wierze ze może się tu
      wiele dziać tylko trzeba zadbać o towarzystwo :-)
      Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. (plissss) ;)

Pozdrawiam wszystkich zwiedzających.

Linea ;)
      • wojciasf Re: Nowe Forum 05.03.04, 14:41
        w odpowiedzi na Szanownej Pani podanie odpowidam ze zostalo ono pozytywnie
        rozpatrzone i z wielka checia odpowiem na nie!!!Pomimo przeszkud z kontaktem i
        brakiem snu bede zaszczycony obecnoscia z Szanowna Pania Monika na jednym forum
        i konwersowania na kazdy dowolny temat Masz racje moz sie tu dziac wiele!!!!
        • linea21 Re: Nowe Forum 05.03.04, 14:54
          hihihi!!!!
          Cieszę się niezmiernie pozytywnym rozpatrzeniem mojej prośby.Wiem ze jesteś
          zmeczony i wielkim trudem, ale się udało :-) Teraz jeszcze Cię troche
          przeszkole i bedziesz serwował po forum jakbyś sie urodził z tą umiejętnością
          hahaha.
          Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.

Linea(aniołek)
        • danway1 Witaj!! 06.03.04, 17:30
          Witam Ciebie na moim forum. Brawo dla Moniki za sprawadzenia kogos rutaj.
          Caluski dla Ciebie ogromne.

Pozdrawiam Daniel.
          • linea21 DlaChcacego... 07.03.04, 23:37
            nic trudnego :-) dla chcacego hihihi. Ciekawa jestem czy ludzie odwiedzaja to
            forum ale nic nie pisza (tylko czytaja) czy poprostu nikt tu nie zaglada :-(
            Ty, osobniku niewazne jakiej płci, który to teraz czytasz napisz cos, nie
            przechodz obojetnie wobec problemu, wyraz swoja opinie, swoje zdanie. A moze
            poprostu sie boisz wypowiadac swoje zdanie. Milczenie jest straszne...
            pozdrawiam cie osobo bez zdania :-P

Lineacisza
            • linea21 Ach te wspomnienia :-) 14.01.05, 20:32
              Przeglądam właśnie posty. Trafiłam na pierwsze jakie tu napisałam. Fajnie było
              rozkręcać to forum. Jak ktoś teraz czyta to co napisałam niech przeczyta
              wszystkie wczesniejsze posty w tym temacie. To były czasy.
              • danway1 Re: Ach te wspomnienia :-) 18.01.05, 23:29
                Ano to były czasy. Ale myślę, że będzie inaczej niż w piosence Dżemu i te
                wspaniałe czasy powrócą.
    • jatotylko APROPO 20.01.05, 20:09
      Taka mała informacja a właściwie pytanko,
      - dlaczego nikt nie zauważył że mamy już styczeń, notabene roku 2005 <??> toż
      grudzień już dawno za nami, może czas najwyższy uaktualnić coś nie coś <??>, a
      może czekamy na luty i takim sposobem prześpimy cały styczeń <??>
      Pozdrawiam
      • danway1 Re: APROPO 21.01.05, 11:19
        Ja to tez zauwazylem i przekazalem swoje uwagi Wojtkowi, ktory obecnie ma opory z praca jako admin. Jednak ma do tego powody i go rozumiem.
        • wojciasf dawno dawno temu... 27.01.05, 23:42
          na pewnym forum poznali sie ludzie. Oj ile to juz czasu, ile uczuc i myśli z
          nim związanych Az sie mi łezka w oku zakręciła.
          • danway1 Re: dawno dawno temu... 28.01.05, 11:49
            Oj Wojtuś było tego trochę i nas było więcej. Jednak życie toczy się dalej i
            nie czas na łzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka