danway1 01.02.04, 14:47 Hej tutaj zaczynam forum !! Pozdro Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nana76 Re: Nowe Forum 09.02.04, 13:53 No skoro Ty zajrzałeś do nas,to ja zagladam do Ciebie...:))) Życzę tysięcy postów i super atmosfery! I takich przyjażni jakie zawiązały się na forum "Agassia i przyjaciele".... pozdrawiam nana Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Jesteś pierwsza 09.02.04, 14:06 Dzięki Nano!! Jesteś moim pierwszym gościem. Masz już u mnie dużego "+". Jeśli będziesz chciała pogadać to nadal zapraszam. Pytanko: skąd jesteś i ile masz lat?? Pozdro Dan. Odpowiedz Link Zgłoś
nana76 Re: Jesteś pierwsza 09.02.04, 18:34 no wieeem,że jestem pierwsza.....;))) Warszawa.Niedługo skończę 28....ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Nowe Forum 16.02.04, 23:59 :-)Witam. Myślałam że macie jakiś fajny temat do pogadanki.A tu nic:-(.Szanowny Panie Założycielu poddaj jakiś ciekawy temat do rozmowy,to forum się ożywi :-) Pozdrawiam wszystkich odwiedzających forum i samego Danwaya :-) Linea Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowe Forum 19.02.04, 12:24 Hej Linea. To forum jest jeszcze mlode, ale temat to moze wymyslic kazdy dodajac swoj wlasny temat. Przeciez ja nikomu tego nie zabraniam. A jesli bys mogla to powiadom znajomych o tym forum . Bedzie wiecej osob <hahaha> Dzieki za pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Nowe Forum 04.03.04, 08:05 Witam ponownie :-) Daniel! Znam za mało ludzi z neta aby komuś poiwdzieć o twoim forum,a moi znajomi nie bawią sie w to :-( [a szkoda].Krosno ma swoje uroki:-)tak jak każde masteczko :-).Mam wymyślić temat ok nie ma sprawy :-). Tylko jest problem...hihihi ja mam 1000 pomysłów. Pozdrawiam wszystkich zwiedzających Linea;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Nowe Forum 04.03.04, 10:50 Moniko!!! to ze masz 1000 pomyslow to nie jest problem, lecz ogromna korzysc dla tego forum, Moze zacznie sie dziac cos ciekawego, dlatego tez licze na Twoja pomoc!! Pozdrawiam Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Nowe Forum 05.03.04, 12:03 Podanie:-) Zwracam się z uprzejmą prśbą do Szanownego Pana Wojtka o uczestniczenie w tym forum.Prośbę swą motywuje tym, mam ochote z kimś porozmawiać na ciekawe tematy, ale nikt ze mną nie chce pisać :'(. To przykre :(.Wierze ze może się tu wiele dziać tylko trzeba zadbać o towarzystwo :-) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. (plissss) ;) Pozdrawiam wszystkich zwiedzających. Linea ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Nowe Forum 05.03.04, 14:41 w odpowiedzi na Szanownej Pani podanie odpowidam ze zostalo ono pozytywnie rozpatrzone i z wielka checia odpowiem na nie!!!Pomimo przeszkud z kontaktem i brakiem snu bede zaszczycony obecnoscia z Szanowna Pania Monika na jednym forum i konwersowania na kazdy dowolny temat Masz racje moz sie tu dziac wiele!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Nowe Forum 05.03.04, 14:54 hihihi!!!! Cieszę się niezmiernie pozytywnym rozpatrzeniem mojej prośby.Wiem ze jesteś zmeczony i wielkim trudem, ale się udało :-) Teraz jeszcze Cię troche przeszkole i bedziesz serwował po forum jakbyś sie urodził z tą umiejętnością hahaha. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających. Linea(aniołek) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Witaj!! 06.03.04, 17:30 Witam Ciebie na moim forum. Brawo dla Moniki za sprawadzenia kogos rutaj. Caluski dla Ciebie ogromne. Pozdrawiam Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 DlaChcacego... 07.03.04, 23:37 nic trudnego :-) dla chcacego hihihi. Ciekawa jestem czy ludzie odwiedzaja to forum ale nic nie pisza (tylko czytaja) czy poprostu nikt tu nie zaglada :-( Ty, osobniku niewazne jakiej płci, który to teraz czytasz napisz cos, nie przechodz obojetnie wobec problemu, wyraz swoja opinie, swoje zdanie. A moze poprostu sie boisz wypowiadac swoje zdanie. Milczenie jest straszne... pozdrawiam cie osobo bez zdania :-P Lineacisza Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Ach te wspomnienia :-) 14.01.05, 20:32 Przeglądam właśnie posty. Trafiłam na pierwsze jakie tu napisałam. Fajnie było rozkręcać to forum. Jak ktoś teraz czyta to co napisałam niech przeczyta wszystkie wczesniejsze posty w tym temacie. To były czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Ach te wspomnienia :-) 18.01.05, 23:29 Ano to były czasy. Ale myślę, że będzie inaczej niż w piosence Dżemu i te wspaniałe czasy powrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko APROPO 20.01.05, 20:09 Taka mała informacja a właściwie pytanko, - dlaczego nikt nie zauważył że mamy już styczeń, notabene roku 2005 <??> toż grudzień już dawno za nami, może czas najwyższy uaktualnić coś nie coś <??>, a może czekamy na luty i takim sposobem prześpimy cały styczeń <??> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: APROPO 21.01.05, 11:19 Ja to tez zauwazylem i przekazalem swoje uwagi Wojtkowi, ktory obecnie ma opory z praca jako admin. Jednak ma do tego powody i go rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf dawno dawno temu... 27.01.05, 23:42 na pewnym forum poznali sie ludzie. Oj ile to juz czasu, ile uczuc i myśli z nim związanych Az sie mi łezka w oku zakręciła. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: dawno dawno temu... 28.01.05, 11:49 Oj Wojtuś było tego trochę i nas było więcej. Jednak życie toczy się dalej i nie czas na łzy. Odpowiedz Link Zgłoś