catalina1 Re: mała autoreklama :) 02.02.10, 21:50 A czemu zdjęcie w gazetce masz tyłem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: mała autoreklama :) 03.02.10, 08:53 Bo moja potrzeba lansu nie jest aż tak duża :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: mała autoreklama :) 03.02.10, 21:49 Bo ten uśmiech rozpoznałby każdy na ulicy. A jest tam wielu zawiedzionych klientów PP :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: mała autoreklama :) 03.02.10, 22:05 Też Cię lubię, czujesz to głaskanie wzdłuż ogona? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: mała autoreklama :) 03.02.10, 22:28 A'propos rozpoznawania :) Paweł rozpoznał Kamisię w tv w czasie Orkiestry :) paluchem pokazał :) nawet dziecko jest w sanie ją rozpoznać więc może Ona się boi czegoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: mała autoreklama :) 03.02.10, 22:31 catalina1 napisała: > A'propos rozpoznawania :) > Paweł rozpoznał Kamisię w tv w czasie Orkiestry :) paluchem pokazał :) nawet > dziecko jest w sanie ją rozpoznać więc może Ona się boi czegoś.... No żartujesz? Przecież ja tam byłam sekundkę, z boku i daleko... Bardziej (niestety) z nazwiska jestem rozpoznawalna :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: mała autoreklama :) 04.02.10, 17:02 Ale uśmiech oślepiał. Paweł po prostu zwrócił uwagę na najbardziej świecący się punkt ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: mała autoreklama :) 04.02.10, 20:47 the_dzidka napisała: > Ale uśmiech oślepiał. Paweł po prostu zwrócił uwagę na najbardziej > świecący się punkt ekranu. > Rotfl Odpowiedz Link Zgłoś